Türk

Türk

Son dakika türk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türk haber sayfamızda...

Türk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 398.403 türk haberi bulunmuştur.
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin son 20 yılda 5.5 kat arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımlarda Hollanda'nın Türkiye'deki 1 numaralı ülke olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren “DEVRİAMBER” sergisi açıldı. Ankara'nın tarihi mekanlarından Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’teki Sığınak’taki serginin bu akşamki açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir mesaj gönderdi.
25.04.2024 Gündem
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Haberler
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için Uruguay Milli Takımı'ndan açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı.
25.04.2024 Galatasaray
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmede Türkiye ile Kazakistan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum ele alındı.
25.04.2024 Gündem
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor Her gün severek tükettiğiniz Türk kahvesinin arta kalan telvesi genellikle çöpe atılıyor. Ancak telveyi değerlendirebileceğiniz birçok farklı alan olduğunu biliyor muydunuz? İşte kahve telvesini değerlendirme yöntemleri.
25.04.2024 Püf Noktası
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meçhul Asker Anıtı’nı ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Göztepe'nin efsane oyuncusu Mehmet Işıkal son yolculuğuna uğurlandı
Göztepe'nin efsane oyuncusu Mehmet Işıkal son yolculuğuna uğurlandı İzmir temsilcisinin 84 yaşında vefat eden efsane oyuncusu, Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Karşıyaka Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
25.04.2024 1.Lig
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı!
Prof. Dr. Orhan Şen'den 'aşırı sıcak hava' uyarısı! CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, hava durumuna ilişkin tahminlerini paylaştı. Çöl tozunun İstanbul'u yarın terk edeceğini söyleyen Şen, önümüzdeki günlerde sıcak havanın beklendiğini söyledi. Şen, "Aşırı sıcaklarla karşı karşıya kalacağız bu sene. Sıcaklarla ilgili problem yaşayanlar veya başka bir nedenle sıcağa karşı alerjik olanlar bu sene çok dikkat edecek. Çünkü bazı günlerde belki sokağa bile çıkmamalarını önereceğiz. Geçen senenin de üzerinde geçecek" ifadelerini kullandı.
25.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı Merkez Bankası (TCMB), TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranını yükseltti.
25.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı: TL mevduatı desteklenecek
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı: TL mevduatı desteklenecek Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranını yükseltti.
25.04.2024 Ekonomi
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Haberler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Uzmanpara
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Türk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.