Türk İş

Türk İş

Son dakika türk iş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türk iş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türk iş haber sayfamızda...

Türk İş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63.544 türk iş haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettiler
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettiler İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Topkapı’da Hak-İş buluşmasına katıldı. Kurum, 2019’da göreve gelen mevcut İBB yönetiminin namus sözü vermesine rağmen on binlerce işçiyi haksız yere işten attığını, söz konusu düzene 31 Mart akşamı son vereceğini belirtti.
17.03.2024 Gündem
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
7.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Camara ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Camara ile görüştü TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Afrika'yı her türlü istikrarsızlıktan korumak ve Afrika halkları arasında karşılıklı güveni tesis edecek çabaların içerisinde olmak herhalde hep beraber vazifemizdir diye düşünüyorum." dedi.
5.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan peş peşe önemli görüşmeler
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan peş peşe önemli görüşmeler TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile bir araya geldi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türk Lirası daha cazip hale getirecek bir politika izliyoruz”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türk Lirası daha cazip hale getirecek bir politika izliyoruz” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları kapsamında Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı toplumların temsilcileriyle bir araya geldi.
28.02.2024 Ekonomi
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı!
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı! Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Satın alma gücüne göre dünyada 11'inci büyük ekonomiyiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Satın alma gücüne göre dünyada 11'inci büyük ekonomiyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı Türk toplum temsilcileriyle buluştu.
27.02.2024 Gündem
Pevrul Kavlak için  Ankara’da cenaze töreni
Pevrul Kavlak için Ankara’da cenaze töreni Ankara’da önceki gün hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederas-yonu (Türkiye İşçi Sendikaları) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için sendika binası önünde cenaze töreni düzenlendi.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'ye gidiyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yatırımcılar ile çeşitli toplantılara katılmak üzere İngiltere'ye gidecek.
25.02.2024 Gündem
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören Ankara'da dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için cenaze töreni düzenlendi.
25.02.2024 Gündem
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı, Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.02.2024 Gündem
Hükümet çalışma süreleri için düğmeye bastı! Mesai saatleri kısalıyor
Hükümet çalışma süreleri için düğmeye bastı! Mesai saatleri kısalıyor İş mevzuatının sadeleştirilmesi için hükümet yeni bir çalışma yürütüyor. Gündemdeki başlıklar arasında ise mesai saatlerinin düşürülmesi de var. Peki Türkiye’de çalışma hayatına ilişkin nasıl bir düzenleme yapılacak, mesai saatleri ne kadar düşürülecek? Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Haberler
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Ekonomi
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Rusya’ya ödeme yolu açıldı
Rusya’ya ödeme yolu açıldı İzvestiya gazetesi Türk bankalarının Rusya’dan yeniden ödeme kabul etmeye başladıklarını duyurdu.
10.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Kurum, "İşçimizle birlikte, işçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız. Masanın iki tarafından da bakabileceğiz. Alacağımız tüm kararlarda Türk-İş’imiz, işçimiz, işverenimiz sürecin içinde olacak ama masanın bir tarafında biz de olacağız” dedi.
7.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Kurum, "İşçimizle birlikte, işçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız. Masanın iki tarafından da bakabileceğiz. Alacağımız tüm kararlarda Türk-İş’imiz, işçimiz, işverenimiz sürecin içinde olacak ama masanın bir tarafında biz de olacağız” dedi.
7.02.2024 Gündem
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
‘Sürprizlerin her türlüsüne hazırız’
‘Sürprizlerin her türlüsüne hazırız’ Dünyanın zorlu süreçten geçtiği bir ortamda ticari ilişkileri yürütmek için strateji kurduklarını anlatan DEİK Başkanı Nail Olpak, “Avantajımız, her türlü sürprize hazırlıklı olmak” açıklamasında bulundu.
2.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türk İş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.