Oyun Türk yapımı sanal oyun Emret'te 4. Dünya dönemi!

Türk yapımı sanal oyun Emret'te 4. Dünya dönemi!

22.07.2009 - 11:03 | Son Güncellenme:

Emret, Ekolay.net ve Milliyet.com.tr sitelerinde oyuncularla buluşuyor!

Türk yapımı sanal oyun Emrette 4. Dünya dönemi

Emret, internette binlerce oyuncu ile oynayabileceğiniz Türk yazılım şirketi ruaKS tarafından yapılan web tabanlı bir savaş oyunudur.

Haberin Devamı

2008 yılı sonunda Emret.net ismi ile başlayan oyun kısa sürede büyük oyuncu kitlesine ulaştı ve oyunculardan yoğun ilgi gördü. Kısa sürede gelen bu başarının ardından Emret, Türkiye’nin en büyük portallarından e-kolay bünyesine katıldı. E-kolay ve Milliyet.com.tr ile daha geniş kitlelere ulaşan oyun, yaz aylarının da en çok ilgi çeken oyunu haline geldi. Oyun nasıl oynanıyor? Seçtiğiniz bir ülkenin komutanı olarak başladığınız oyunda, en uygun stratejiyi belirleyerek Dünya’nın en güçlü ve gelişmiş ordusuna sahip olmaya çalışıyorsunuz.

Oyundaki amaca giderken aynı yolda ilerleyen binlerce oyuncuyla dostluk kurmak da mümkün. Emret oyunu, bilgisayara herhangi bir program yüklenmeden, ücretsiz ve Türkçe olarak www.emret.net, emret.ekolay.net adreslerinde ya da Milliyet oyun sitesinden ulaşılarak oynanıyor.

Haberin Devamı

ruaKS YAZILIM

ruaKS yazılım şirketi Kasım 2008 yılında Kemal Şahin tarafından kuruldu. Kemal Şahin, 2005 yılında Ruax adlı sanal ortamda oyun projesiyle Ritmix Creative Project 2005 birincisi oldu. Bu dönemden itibaren de internette oyun ve eğlence sektöründe çeşitli projelere imza attı. Öncelikle Ruax oyununu hayat geçirdi ve geliştirdi. Ruax, Türk yapımı ilk web tabanlı oyun olma özelliği taşıyor. Ruax çok kısa sürede büyük hitlere ulaştı ve her yaştan ve kesimden insanın oynadığı bir oyun haline geldi. Kemal Şahin Ruax ile kazandığı deneyimle,

Emret oyununun çalışmalarına başladı. “Emret” oyununun 2008 yılının Haziran ayında projelenmesiyle de ruaKS yazılımın temelleri tamamen atıldı. ruaKS yazılım, internetin oyun ve eğlence kısmında, tecrübeler ve databank sayesinde kısa zamanda bu konuyla ilgilenen kitlelere ulaştı. RuaKS Yazılım’ın amacı internette oyun denilince Türkiye'de akla gelen kaliteli bir şirket olmak. Kemal Şahin Hakkında Kemal Şahin 1983 yılında doğdu. İstatistik ve İşletme eğitimi aldı. 2005 yılında Ritmix’in düzenlediği Ritmix Creative Project yarışmasında Ruax adlı sanal oyun projesi ile 1. oldu ve ödül olarak projesini hayata geçirme şansı elde etti. Eskişehir Yazılım Üssü’nde proje liderliği yaptı.

Haberin Devamı

Türk yapımı ilk web tabanlı oyun olan, Ruax kısa zamanda geniş ve sürekli oyuncu kitlelerine ulaştı. Kemal Şahin, Kasım 2008’de RuaKS Yazılım Şirketi’ni kurdu ve Emret isimli yeni oyununu hayata geçirdi. OYUN HİKAYESİ Finansal savaşların sürdüğü yıllar... Paranın Dünya'da egemenliği gün geçtikçe artıyordu. İnsanlar para için her türlü kirli işi yapmayı bile göze almışlardı. Dünya'da silahlarla ölümler kısmen sona ermiş. İnsanlar açlıktan, yoksulluktan ölmeye başlamışlardı.

Bu düzende Yeni askerler, işçiler... Yeni karargahlar, iş merkezleri...

Yeni komutanlar, iş adamlarıydı...

Dünya kanlı savaşların olduğu dönemlerden daha iyi gibi görünse de çoğunluk için sonuç yine aynıydı. Fakat yanlış atılan adımlar, yanlış planlanan gelecek bir gün patlak verdi. Bir günde Dünya ekonomisi büyük bir krize girdi. Sonrasında işçiler işten çıkarılmaya, iş merkezleri küçülmeye, iş adamları iflas etmeye başladı. Kriz, eski savaş tanımlarını geri getirmek isteyenler için bir fırsattı. Olayların fitili ateşlendi ve Dünya insanları şehir şehir bölünmeye başladı. Dünya'da tekrar yeni bir düzen kurmak için savaşmak kutsal sayıldı. Bu yeni oluşan düzenin kuralları basit ve eskiydi...

Haberin Devamı

ZAFERE ULAŞMAK İÇİN EMRET!!!

https://www.milliyet.com.tr/Oyun.aspx?aType=Oyun&ver=97