Turkcell

Turkcell

Son dakika Turkcell haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Turkcell gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Turkcell haber sayfamızda...

Turkcell

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.192 turkcell haberi bulunmuştur.
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 27. haftasında sarı-lacivertli ekip, konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler'i 5-0 yendi.
14.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Kupa kararlarını resmen açıkladı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen cezalar...
11.04.2024 Fenerbahçe
Aytürk Kıyıcı: Türk futbolunun adını Avrupa ve dünyada daha çok duyacağız!
Aytürk Kıyıcı: Türk futbolunun adını Avrupa ve dünyada daha çok duyacağız! U19 Kadın Milli Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı, Ermenistan maçının ardından açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Futbol
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı! PFDK, Süper Kupa'nın sevklerini açıkladı. Fenerbahçe ve Ahmet Ketenci disipline sevk edildi.
9.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı!
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2'nci dakikada sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kafile, stadyumdan da erken ayrıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe U19 takımı, Giresunspor'u farklı mağlup etti
Fenerbahçe U19 takımı, Giresunspor'u farklı mağlup etti U19 Elit A Ligi 1. Grup 19. haftada Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Giresunspor'u 4-1 mağlup etti.
7.04.2024 Fenerbahçe
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile pazar günü karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin yeni kararlara imza attığı öğrenildi.
5.04.2024 Fenerbahçe
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu
Süper Kupa maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa karşılaşmasını Volkan Bayarslan'ın yöneteceğini açıkladı.
4.04.2024 Galatasaray
SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maç bileti ne kadar?
SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maç bileti ne kadar? Süper Kupa maçı canlı yayın bilgisi spor severlerin gündeminde! Turkcell Süper Kupa finali, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. Süper Kupa biletleri de satışa çıktı. Peki, Süper Kupa finali ne zaman, bilet ne kadar?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Cep tarifesine zam
Cep tarifesine zam Cep telefonlarında yurtiçi ve yurtdışı aramaya yüzde 27 zam geldi. Yurt içi aramanın dakikası 3.12 TL, yurt dışı aramanın dakikası 31.35 TL oldu.
4.04.2024 Ekonomi
Depremzede esnafa destek
Depremzede esnafa destek Turkcell’in depremzede esnafa mevcut desteklerinin yanı sıra yeni bir destek daha vereceği duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:
4.04.2024 Ekonomi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde!
Bornova Hitabspor, Kadın Futbol Süper Ligi'nde! Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde play-off 5'inci hafta maçlarının ardından Bornova Hitabspor'un Kadın Futbol Süper Ligi'ne yükselmesi dikkat çekti.
SÜPER KUPA BİLETİ Al ⚽Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa bileti ne kadar, nereden alınır? Süper Kupa final maçı tarihi...
SÜPER KUPA BİLETİ Al ⚽Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa bileti ne kadar, nereden alınır? Süper Kupa final maçı tarihi... Turkcell Süper Kupa final maçı Galatasaray-Fenerbahçe arasında Şanlıurfa'da gerçekleşecek. Maçın beklenen biletleri de satışa çıktı. Süper Kupa final maçı bilet fiyatları da belli oldu. Peki, 2023 Süper Kupa Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, bilet ne kadar?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Shameeka Fishley: Beşiktaş'ta olmak benim için çok özel!
Shameeka Fishley: Beşiktaş'ta olmak benim için çok özel! Beşiktaş United Payment'ın yıldızı Shameeka Fishley, Fenerbahçe Petrol Ofisi maçından sonra konuştu.
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi!
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi! Beşiktaş United Payment Yardımcı Antrenörü Burak Sidar, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı!
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı! Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

Benzer Haber Etiketleri

Turkcell ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.