Türkiye Basketbol Federasyonu

Türkiye Basketbol Federasyonu

Son dakika Türkiye Basketbol Federasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Basketbol Federasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Basketbol Federasyonu haber sayfamızda...

Türkiye Basketbol Federasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.438 türkiye basketbol federasyonu haberi bulunmuştur.
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA U17 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Basketbol
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı!
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı! Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı, düzenlenen muhteşem bir törenle kupası aldı.
20.03.2024 Basketbol
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta A Milli Takımımız, İzlanda'yı Biberovic'in son saniye basketiyle 76-75 mağlup etti.
25.02.2024 Milli Takım
TBF'den Fenerbahçe Beko'ya para cezası!
TBF'den Fenerbahçe Beko'ya para cezası! TBF Disiplin Kurulu, Türkiye Kupası finalinde yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçe Beko'yu para cezasına çarptırdı.
23.02.2024 Basketbol
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor” dedi.
21.02.2024 Basketbol
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık
Ergin Ataman: En formda oyuncuları seçmeye çalıştık FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri’nde İtalya ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Basketbol Takımımız'da teknik heyet ve oyuncular basın mensupları ile buluştu
20.02.2024 Milli Takım
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı!
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı! Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 2024-2025 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayacak Göztepe Erkek Basketbol Takımı'nın lansmanı yapıldı.
8.02.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic açıklaması!
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic açıklaması! Beşiktaş, Dusan Alimpijevic ile ilgili yapılan açıklamalara cevap verdi.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Futbol
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu Basketbolda ING Kadınlar Türkiye Kupası'nın kura çekimi yapıldı.
18.12.2023 Basketbol
TBF açıkladı! Olaylı derbinin faturası belli oldu
TBF açıkladı! Olaylı derbinin faturası belli oldu Beşiktaş Emlakjet'in Fenerbahçe Beko'yu konuk ettiği maçta yaşanan olaylarla ilgili kararlar açıklandı.
TBF açıkladı! Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler'le yollar ayrıldı
TBF açıkladı! Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler'le yollar ayrıldı TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Milli Takım Menajeri Muratcan Güler'le yolların ayrıldığı duyuruldu.
7.12.2023 Basketbol
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin köklü kulüplerinden Botaş, Türk basketboluna oyuncu kazandırma konusunda yaptığı atılımları, Adana’dan 2017’de taşındığı Ankara’da da devam ettiriyor.
30.11.2023 Basketbol
Hidayet Türkoğlu: Yaptıklarından dolayı gurur duyuyoruz!
Hidayet Türkoğlu: Yaptıklarından dolayı gurur duyuyoruz! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Tuğçe Canıtez ve Bahar Çağlar Ökten'in kariyerlerini noktalamasıyla ilgili konuştu.
10.11.2023 Basketbol
Potanın Perileri'nin efsaneleri parkeye veda etti!
Potanın Perileri'nin efsaneleri parkeye veda etti! A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın efsane isimlerinden Bahar Çağlar Ökten ve Tuğçe Canıtez için basketbola veda töreni düzenlendi.
9.11.2023 Basketbol
Hidayet Türkoğlu: Yaptıklarından dolayı gurur duyuyoruz!
Hidayet Türkoğlu: Yaptıklarından dolayı gurur duyuyoruz! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Tuğçe Canıtez ve Bahar Çağlar Ökten'in kariyerlerini noktalamasıyla ilgili konuştu.
10.11.2023 Basketbol
Potanın Perileri, Slovakya'yı 35 sayı farkla devirdi!
Potanın Perileri, Slovakya'yı 35 sayı farkla devirdi! A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Slovakya engelini 75-40'lık skorla geçti.
9.11.2023 Basketbol
Bursaspor’un Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde İsrail ekibi ile oynayacağı maç ertelendi
Bursaspor’un Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde İsrail ekibi ile oynayacağı maç ertelendi Bursaspor’un, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü İsrail ekibi Hapoel Holon ile oynayacağı maç, güvenlik gerekçesiyle 29 Kasım Çarşamba gününe ertelendi.
6.11.2023 Basketbol
Yavuz sultan Selim Köprüsü’nde bir ilk: Cumhuriyet kadınları 100. yıl için koştu
Yavuz sultan Selim Köprüsü’nde bir ilk: Cumhuriyet kadınları 100. yıl için koştu Cumhuriyet’in 100. yılı İstanbul’da kadınlar koşusuyla kutlandı. IC Holding bünyesinde kurulan ICA tarafından Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu”, köprüdeki ilk yaya organizasyonu olarak tarihe geçti.
6.11.2023 Advertorial
Yavuz sultan Selim Köprüsü’nde bir ilk: Cumhuriyet kadınları 100. yıl için koştu
Yavuz sultan Selim Köprüsü’nde bir ilk: Cumhuriyet kadınları 100. yıl için koştu Cumhuriyet’in 100. yılı İstanbul’da kadınlar koşusuyla kutlandı. IC Holding bünyesinde kurulan ICA tarafından Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu”, köprüdeki ilk yaya organizasyonu olarak tarihe geçti.
30.10.2023 Gündem
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na cevap! 'Ben milli formayı reddetmedim'
Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na cevap! 'Ben milli formayı reddetmedim' NBA ekiplerinden San Antonio Spurs'te forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.
18.10.2023 Milli Takım
Hidayet Türkoğlu'ndan Cedi Osman çıkışı: Milli Takım'da oynamak istemediğini söyledi
Hidayet Türkoğlu'ndan Cedi Osman çıkışı: Milli Takım'da oynamak istemediğini söyledi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Milli Takım kadrosuna katılmayan Cedi Osman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.