Ekonomi Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor

Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor

23.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor. Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye İnovasyon Haftası başlıyor

Dünyada ve Türkiye’de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul’da bir araya getirecek. İnovasyon odaklı konferans, sergi ve atölye çalışmaları ve deneyim alanları ile dünya çapında bir etkinlik olan Türkiye İnovasyon Haftası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla inovasyon geliştirme programı ‘İnovalig Ödül Töreni’ de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Etkin konuşmacılar

Hafta bugüne kadar 400 bin ziyaretçiyi ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ‘in katılacağı etkinlikte Shazam Kurucu Ortağı Chris Barton, Estonya Eski Devlet Başkanı Toomas Hendrik Ilves gibi global düzeyde alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlik kapsamında ‘Teknolojik İlerlemede Çarpan Etkisi: Savunma Sanayi’, ‘Hayata Dokunan İnovasyon’, ‘Türkiye’de İnovasyon Ve Gelecek’, ‘Dijital Dönüşümden Üretim Dönüşümüne: Sanayide Yeni Ufuklar’ başlıklı paneller de yapılacak.