Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

Son dakika Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı haber sayfamızda...

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99 türkiye spastik çocuklar vakfı haberi bulunmuştur.
Anlamlı çağrı
Anlamlı çağrı  Hadise, 22 Ekim’deki doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye ve Kansersiz Yaşam Derneği’ne hediye etti.
15.10.2023 Cadde
Hadise doğum gününü hediye etti
Hadise doğum gününü hediye etti 'Sevmiyo' isimli son şarkısıyla gündemde olan Hadise, 22 Ekim tarihli doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye ve Kansersiz Yaşam Derneği'ne hediye ediyor.
14.10.2023 Cadde
Öncü kadın liderlere  Minerva ödülü
Öncü kadın liderlere Minerva ödülü İş insanı Dilek Sabancı Viyana'da düzenlenen törende Avusturya merkezli Sheconomy Dergisi tarafından verilen “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”nü aldı.
2.04.2023 Pazar
Furkan Palalı'dan doğum gününde anlamlı kampanya
Furkan Palalı'dan doğum gününde anlamlı kampanya Furkan Palalı, 27 Ekim’deki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutladı. Ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı.
28.10.2022 Cadde
Anlamlı destek
Anlamlı destek Ünlü isimler, 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü’nde Cerebral Palsy’li çocuklara dikkat çekti.
8.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Totem yaptı Beşiktaş Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Mehtap Ferah, hafta sonu oynanan Beşiktaş maçını oğlu Emir ile izledi...
4.10.2022 Cadde
Çocuklarla söyledi
Çocuklarla söyledi Erol Evgin, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye’nin 50’nci yılına özel Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta düzenlenen gecede konser verdi.
14.09.2022 Cadde
Çocuklar için...
Çocuklar için... Özge Özberk, 46’ncı yaşına kutlamaya hazırlandığı yarın için anlamlı bir kampanya başlattı.
12.08.2022 Cadde
Vakfa bağış istedi
Vakfa bağış istedi Oyuncu Ecem Erkek, 24 Haziran’daki doğum gününü, anlamlı bir kampanyayla kutluyor.
18.06.2022 Cadde
Bağış çağrısı
Bağış çağrısı Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Cerebral Palsy Türkiye Genel Direktörü Nigar Evgin, Akasya Asıltürkmen ile Instagram yayını gerçekleştirdi.
26.04.2022 Cadde
Anlamlı ziyaret
Anlamlı ziyaret Murat Evgin, 50’nci yılını kutlayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nı ziyaret etti.
13.04.2022 Cadde
‘Engelleri kaldıralım’
‘Engelleri kaldıralım’ Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat’taki doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklara bağışladı.
9.02.2022 Cadde
Bağış istedi
Bağış istedi Serkan Altunorak, bugünkü doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutluyor.
24.12.2021 Cadde
Hayallere dokunan hediyeler
Hayallere dokunan hediyeler Yılbaşında sevdiklerinizi mutlu etmek için alınan hediyelerin anlamı da büyük oluyor. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, hayalleredokun.com adresinde çok çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.
19.12.2021 Pazar
Yapı Kredi’den Koç Ülkem Fonu
Yapı Kredi’den Koç Ülkem Fonu Yapı Kredi, Koç Holding’in toplumsal sorunlara karşı daha katılımcı bir tutum geliştirmeyi ve yerel gelişimi destekleyerek toplumun yaşam standardını yükseltecek projelerin hayata geçirilmesini hedefleyen projesi ‘Koç Ülkem İçin Fonu’ ile sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya devam ettiğini açıkladı.
27.11.2021 Ekonomi
Anlamlı hareket
Anlamlı hareket Ünlü isimler, 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü nedeniyle ‘challenge’ etkinliği başlattı
8.10.2021 Cadde
Anlamlı bağış
Anlamlı bağış Birkan Sokullu, çarşamba günü kutlayacağı 35’inci yaşında hayranlarından hediye yerine Cerebral Palsy’li çocuklara bağış istedi...
4.10.2021 Cadde
SP’li çocuklar için anlamlı kampanya
SP’li çocuklar için anlamlı kampanya Türkiye’de her yıl 6 binden fazla bebeğe, beynin hasar görmesiyle oluşan Serebral Palsi (SP) tanısı konuluyor.
19.09.2021 Gündem
Bağış çağrısı
Bağış çağrısı Nur Tuğba Namlı ve Gaye Turgut Evin, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye Genel Direktörü Nigar Evgin ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın STEPtember projesi için Instagram’da canlı yayın düzenlendi.
25.08.2021 Cadde
Sivil topluma dijital destek
Sivil topluma dijital destek Koç Holding, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi (KWORKS) işbirliğiyle hayata geçirilen BOOST Sivil Toplum Teknoloji Hızlandırma Programı’nda ilk aşama tamamlandı.
16.07.2021 Ekonomi
‘Engelleri kaldıralım!’
‘Engelleri kaldıralım!’ 13 Temmuz doğumlu Neslihan Arslan, yaş günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı.
13.07.2021 Cadde
Doğum gününü bağışladı
Doğum gününü bağışladı Merve Dizdar, 25 Haziran’daki doğum günü vesilesiyle anlamlı bir kampanya başlattı.
9.06.2021 Cadde
Merve Dizdar doğum gününü bağışladı
Merve Dizdar doğum gününü bağışladı 'Masumlar Apartmanı' dizisinin yıldızlarından Merve Dizdar, 25 Haziran'daki doğum günü için oldukça anlamlı bir kampanya başlattı.
8.06.2021 Cadde
Hediye yerine  bağış istedi
Hediye yerine bağış istedi Murat Yıldırım, doğum gününde hediye yerine Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış istedi.
11.04.2021 Cadde
Özel çocuklar için ‘beslenme projesi’
Özel çocuklar için ‘beslenme projesi’ Serabral Palsili çocuklar için özel bir proje hayata geçiriliyor. İlk etapta 30 çocuğun büyüme ve gelişmeleri değerlendirilerek, beslenme tedavilerine başlanacak.
23.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.