Turunculaşan Küllü Saç Renginize Evde Pratik Çözüm

Herkese tekrar merhaba,

Artık kozmetik alanında ülkemizde oldukça zengin ürün içeriğine sahip, aynı şekilde yurtdışında olan ürünlere de erişimimiz bi okadar kolay, fakat bazı durumlarda ürün çeşitliliğide pek faydalı olmuyor. Dilerseniz asıl konuya geçelim hemen.

Benim saçlarım normalde küllü kumral, aylık düzenli olarak dip boyam geldikçe saçımı herhangi bir markanın 8,1 ve 9,1 boya rengini karıştırarak boyuyorum. Ne yeşilimsi ne grimsi son derece natürel küllü kumral bir saç rengi elde ediyorum. Fakat her ay saçımı boyamak hem saç tellerime zarar vermeye başladı, hem de dökülmesine neden oldu. Bu üzücü duruma bir çare ararken mor şampuanın varlığından haberdar oldum ve gidip hemen aldım. Ben normalde silver gri ve beyaz sarı saçlar için parlaklık veren mor şampuandan kullanıyordum. Bu şampuan ile hafta da 1 kez saçınızı yıkamanız yeterli, akan ve turunculaşan saçlarınızın rengini, anında toparlayarak boyadığınız ilk günkü etkiye ulaştırıyor. Ta ki dip boyanız gelene kadar, saçlarınız kesinlikle boya istemiyor. Fakat ürün şampuan kategorilerine göre oldukça pahalı. E biliyorsunuz artık her şeyi evde kendimiz yapar olduk. Özellikle DIY (kendin yap) projeleri oldukça revaçtayken. Bende evde kendim neden yapmıyorum deyip denemek istedim ve denedimde. Öncelikle ihtiyacımız olanlar, kullandığınız herhangi bir markaya ait şampuan ve artık her yerde bulabileceğiniz kot boyası.

Haberin Devamı

Şimdi gelelim yapılışına;

Şampuanın içine sadece yarım pompa kadar saç renklendirmesine yarayan kot boyasını (mor renk ya da koyu lacivert) damlatıyoruz. Ardından şampuan morlaşana kadar çalkalıyoruz, eğer plastik bir kabın içerisinde yapıyorsak, renk koyu mor olana kadar iyice karıştırıyoruz. işte bu kadar mor şampuanımız hazır haftada bir kere olmak şartıyla denemenizi tavsiye ediyorum. Eminim çok memnun kalacaksınız.

Umarım yazım faydalı olmuştur, güzelleşmek dileğiyle.

Bana ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarım;

Snapchat: ozgemir90

İnstagram: https://www.instagram.com/osqemir/

Facebook: https://www.facebook.com/osqemir.atayurt

Haberin Devamı