Ücretsiz

Ücretsiz

Son dakika ücretsiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ücretsiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ücretsiz haber sayfamızda...

Ücretsiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.463 ücretsiz haberi bulunmuştur.
Sinefillere özel dev hizmet
Sinefillere özel dev hizmet İstanbul Modern, sinemaseverlere özel yeni bir üyelik programı başlatıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Zeka  ‘yapay’ savaş  gerçek
Zeka ‘yapay’ savaş gerçek Teknoloji rakipleri OpenAI, Google ve Mistral, 12 saat içinde peş peşe yapay zeka uygulamalarını piyasaya sürdü.
14.04.2024 Dünya
Toplu taşıma bedava mı? 13 - 14 Nisan 2024 toplu taşıma: Otobüs, metro, metrobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi, ücretli mi?
Toplu taşıma bedava mı? 13 - 14 Nisan 2024 toplu taşıma: Otobüs, metro, metrobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi, ücretli mi? Ramazan Bayramı sona erdi. Aile, akraba, arkadaş ziyaretleri bayram boyunca yapıldı. Bayram ziyaretlerinde toplu taşıma kullananlar ücretsiz toplu taşımadan yararlandı. 13 - 14 Nisan 2024 tarihlerinde toplu taşıma bedava mı sorusu tekrardan gündeme geldi. Bayramdaki ücretsiz ulaşım, bayram tatili sonuna kadar devam edecek mi? İşte son güncel durum
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA ne zaman son, hangi gün bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitmesine kaç gün kaldı, saat kaça kadar bedava?
ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA ne zaman son, hangi gün bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitmesine kaç gün kaldı, saat kaça kadar bedava? Ramazan Bayramı 2. gününde...Vatandaşlar bayram tatilinde akraba, arkadaş, aile ziyaretlerine devam ediyor. Toplu taşıma kullananlar ise Toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz, bitmesine kaç gün kaldı? Bayramda toplu taşıma ne zaman, saat kaça kadar bedava? öğrenmek istiyor. İşte bayramda toplu taşıma hakkında merak edilenler
12.04.2024 Bilgi Rehberi
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü, vatandaşlar isyan etti
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü, vatandaşlar isyan etti Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüslerde yoğunluk oluştu.  Avcılar'da metrobüse en yakın durak olan İBB Sosyal Tesisleri durağında günboyu yaşanan yoğunluk izdihama dönüştü. Şirinevler metrobüs durağında da yoğunluk yaşanırken, Üsküdar metrosunda vatandaşlar kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.
11.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Öğle saatlerinde ise İstanbul genelinde trafik yoğunluğu artışa geçti.
11.04.2024 Gündem
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak?
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak? 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bir takım uygulamalar da hayata geçirilmeye başlandı. Tatilde İstanbul'da şehir içi gezi planlayan vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz mi olacak? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR ÜCRETSİZ? 10-11-12 Nisan'da hangi köprü ve hangi yollar ücretsiz?
BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR ÜCRETSİZ? 10-11-12 Nisan'da hangi köprü ve hangi yollar ücretsiz? Ramazan Bayramı'nın yarın başlayacak olmasıyla birlikte gündeme bazı sorular geldi. Arabasıyla yola çıkacaklar Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? 10 - 11 - 12 Nisan Ramazan Bayramı'nda yollar bedava mı? sorularına cevap aramaya başladı. İşte 9 günlük bayram tatilinde otoyollar hakkında bilinmesi gerekenler
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ 2024? Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?
BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ 2024? Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak? Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi sorusunun cevabı Ramazan Bayramına sayılı günler kala merak konusu oldu. Her yıl bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz yapılması nedeniyle bu yılda aynı uygulamanın geçerli olması bekleniyor. Peki, bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Ramazan Bayramında köprüler ve otoyollar kaç gün ve nerelerde ücretsiz olacak?
7.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM TATİLİNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, BEDAVA MI? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz olacak mı?
BAYRAM TATİLİNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, BEDAVA MI? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz olacak mı? Bayram tatili başlıyor. 2024 Ramazan Bayramı için tatil süresi 9 güne çıkarıldı. Tatilde İstanbul dışına çıkmayacak olan vatandaşlar toplu taşıma ücretli mi olacak sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz olacak mı? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamadaydı.
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Adana’ya 4,5 milyar TL katkı sağlayacak karnaval
Adana’ya 4,5 milyar TL katkı sağlayacak karnaval Adana'da bu yıl 2 milyonun üzerinde yerli ve yabancı katılımcının beklendiği 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bölgeye 4,5 milyar TL katkısı olacağı bildirildi. Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, Adana’nın yanı sıra çevre illerdeki otellerde de doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığını ve kentte günde 200 ton et tüketileceğini öngören restoranların hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.
7.04.2024 Ekonomi
Bahar festivaliyle eğitime destek
Bahar festivaliyle eğitime destek Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi
6.04.2024 Ege
Bayramda toplu ulaşım ücretsiz
Bayramda toplu ulaşım ücretsiz Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.
6.04.2024 Ege
Ulaşıma bayram kolaylığı
Ulaşıma bayram kolaylığı Yaklaşık 35 milyon kişinin seyahat edeceği öngörülen bayram tatilinde karayollarının yanı sıra havalimanları ve otogarlarda da yoğunluk yaşanırken, vatandaşların gidecekleri yerlere erişimini kolaylaştıracak uygulamalar duyuruldu. Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de!
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
5.04.2024 Skorer
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor Avrupa Basketbolu’nun ve ülkemizin genç yetenekleri Limaspor organizatörlüğünde İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda basketbol severlerle buluşuyor.
5.04.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.