Ufak Tefek Cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler

Son dakika Ufak Tefek Cinayetler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ufak Tefek Cinayetler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ufak Tefek Cinayetler haber sayfamızda...

Ufak Tefek Cinayetler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 588 ufak tefek cinayetler haberi bulunmuştur.
'Yaş 5, ekmek arası peynir ince çizgim'
'Yaş 5, ekmek arası peynir ince çizgim' 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Her Yerde Sen' ve 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi dizilerde kamera karşısına geçen Ali Gözüşirin, Instagram paylaşımı ile takipçilerini geçmişe götürdü.
28.12.2023 Cadde
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Taksim'de görüntülendi. Bayraktar'ın, adına düzenlenen bir partiyi İsrail ve Filistin arasındaki savaşta sivillerin zarar görmesinden dolayı duyduğu üzüntü ile iptal ettirdiği öğrenildi.
18.11.2023 Cadde
Gökçe Bahadır: Hoş geldin yeni yaş!
Gökçe Bahadır: Hoş geldin yeni yaş! Müzisyen Emir Ersoy ile mutlu bir evlilik sürdüren Gökçe Bahadır, yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncu, yaklaşık iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında doğum gününe özel paylaşım yaptı.
11.11.2023 Cadde
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim
Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Köseoğlu, son olarak itirafıyla dikkat çekti. Ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle çıkan oyuncu, kıyafetinin üzerine yazdığı yazıya da açıklık getirdi.
15.06.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu yaz sezonunu açtı
Hayal Köseoğlu yaz sezonunu açtı Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala tatil sezonunu açtı. 30 yaşındaki oyuncu denize girerken çekilen bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.
15.05.2023 Cadde
Survivor 2023 yarışmacısı Aleyna Elibol pozlarıyla dikkat çekti
Survivor 2023 yarışmacısı Aleyna Elibol pozlarıyla dikkat çekti Survivor 2023 çok kısa bir süre sonra başlıyor. Yeni sezon Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kadrolarının açıklanmasının ardından, özellikle Gönüllüler takımındaki yarışmacılar merak edilmeye başlandı. 1996 doğumlu Aleyna Elibol, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
3.01.2023 Cadde
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
2.01.2023 Cadde
CANSU TUMAN KİMDİR? Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman nereli, kaç yaşında?
CANSU TUMAN KİMDİR? Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman nereli, kaç yaşında? Cansu Tuman, 2023 Survivor kadrosuna katılan isimler arasında yerini aldı. Oyuncu olan Tuman, son olarak Teşkilat dizisinde rol aldı. Oyuncu, İstanbul'da doğdu ve Moleküler Biyoloji alanında eğitim aldı. Peki, Survivor 2023 yarışmacısı Cansu Tuman kaç yaşında?
22.12.2022 Bilgi Rehberi
Kitap dünyasının zirvedeki yıldızı
Kitap dünyasının zirvedeki yıldızı Reese Witherspoon kitap zevkini medya imparatorluğunun bir koluna dönüştürerek yayıncılığın da yıldızı oldu. Aktrisin kitap kulübünün 2.5 milyon üyesi var. Oprah Winfrey ise ikinci sırada.
18.12.2022 Dünya
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar!
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar! 'Koçum Benim', 'Kavak Yerleri', 'Kördüğüm', 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Sefirin Kızı' gibi çok izlenen yapımlarda kamera karşısına geçen Ferit Aktuğ, "Sokakta adını bilmedikleri oluyor mu?" sorusunu cevapladı. Ünlü oyuncu, meslektaşı, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a da esprili bir çağrıda bulundu.
26.11.2022 Cadde
Mert Fırat: Televizyonun yanı sıra tiyatro ile de uğraşıyorum
Mert Fırat: Televizyonun yanı sıra tiyatro ile de uğraşıyorum Ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz gün toplantı için geldiği bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Fırat, yoğun günler geçirdiğini paylaştı.
14.11.2022 Cadde
Bade İşçil'den Malkoç Süalp açıklaması: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil'den Malkoç Süalp açıklaması: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Cadde
O Kız Sitare kimdir? Sitare'yi oynayan Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi?
O Kız Sitare kimdir? Sitare'yi oynayan Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? Sezin Akbaşoğulları, O Kız dizisinde Sitare'ye hayat veriyor. Başarılı oyuncu, İzmir'de doğdu ve eğitimini de tiyator üzerine tamamladı. O Kız dizisindeki Sitare rolü ile dikkatleri üzerine çeken Sezin Akbaşoğulları, Beyaz Gelincik dizisi ile öne çıktı. Peki, Sezin Akbaşoğulları kimdir, kaç yaşında?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim!
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle pozunu 'Güzelliğim' diyerek takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare 'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve sonrasında rol aldığı 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çifti, yeni fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı. İkilinin yorumları dikkat çekti.
13.09.2022 Cadde
Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim!
Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim! Mert Fırat, 2018 yılında İdil Fırat ile nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan yakışıklı oyuncu, son olarak düğün fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Bir kızları olan ünlü çiftten İdil Fırat da eşinin paylaşımına yorum yapmayı ihmal etmedi.
8.09.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kareler 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik' gibi bir döneme damga vuran diziler, 'Ayla' ve 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' gibi çok izlenen filmlerde kamera karşısına geçen İsmail Hacıoğlu ile 'Yahşi Cazibe', 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizileriyle hafızalarda yer eden Aslıhan Gürbüz hakkında basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.
11.07.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor?
İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor? Mahkum dizisinin ünlü oyuncusu İsmail Hacıoğlu'nun, kalbini meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdığı iddia edildi. Çiçeği burnunda aşıkların Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih ettiği ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardığı ortaya çıktı.
29.06.2022 Cadde
Nilsu Yılmaz: Aynı dizide partner olduğumuz için yakıştırıyorlar
Nilsu Yılmaz: Aynı dizide partner olduğumuz için yakıştırıyorlar Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste verdiği konserlerini tamamladı. Konsere adeta akın eden ünlü isimler arasında geçtiğimiz günlerde haklarında aşk yaşadıklarına dair haberler yapılan oyuncu Nilsu Yılmaz ve meslektaşı Berk Ali Çatal da vardı. Gazetecilerle konuşan ikili, aşk sorularına kaçamak cevaplar verdi.
3.06.2022 Cadde
'Arka Sıradakiler' oyuncuları yıllar sonra bir arada
'Arka Sıradakiler' oyuncuları yıllar sonra bir arada Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki 'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM'de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.
1.06.2022 Cadde
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı!
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı! Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, İstanbul'dan ayrılıp Bodrum'a yerleşmişti. "Bazı insanlar şehir insanı bazı insanlar benim gibi kırsal insanı" diyen şarkıcı, Bodrum Gümüşlük’ten dört dönüm arsa satın almıştı. Taşçı, hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
2.05.2022 Cadde
Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz hayatı, dizileri
Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz hayatı, dizileri Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz'ün akıbeti merak konusu oldu. Bölümde kaza geçiren ve ambulansa alınan Ceylan'ın o anlarında yanında olan Han'dır. Peki, Ceylan ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıllıyor mu?
12.04.2022 Cadde
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler köye kaçıyor. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, geçtiğimiz hafta sonunu köyde geçirdi. İneklere sarılıp, sokak köpekleriyle oyun oynayan Ertem, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı Ceylan gerçek hikayesi nedir, diziden ayrılıyor mu?
Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı Ceylan gerçek hikayesi nedir, diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat verecek isim belli oldu. Yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine Aslıhan Gürbüz hayat verecek. Peki Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında?
1.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.