Gündem Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Ay Tenli Kadın yorumcusu Ufuk Beydemir biyografi

Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Ay Tenli Kadın yorumcusu Ufuk Beydemir biyografi

23.05.2019 - 23:48 | Son Güncellenme:

Ay Tenli Kadın şarkısıyla birlikte büyük bir üne kavuşan ve son günlerde hakkında en çok arama yapılan isimlerin başında gelen Ufuk Beydemir ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Ufuk Beydemir'in hayat hikayesi...

Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli Ay Tenli Kadın yorumcusu Ufuk Beydemir biyografi

Sokakta kendi şarkısını söyleyenlere eşlik ederek oldukça ilgi çeken şarkıcı Ufuk Beydemir ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında ve nereli?

UFUK BEYDEMİR KİMDİR?

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren müzisyen, sanatçı Ufuk Beydemir 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç burcudur. Baba tarafından aslen Elazığ‘lıdır. Ailesinden aldığı kültür ile Türk halk müziğine ve Türk ozanlarına da ilgi duymuştur.

Müzik severler tarafından özellikle seslendirmiş olduğu Ay Tenli Kadın isimli şarkı ile tanınmaktadır. Rock müziğe yeni bir soluk ve tarz getiren Ufuk Beydemir Youtube üzerinden Tamirci Çırağı, İnsanlık, Way Down we Go, River of Deceit, Şehir Esnafı gibi parçaları seslendirmiştir.

1960 sonları ve 1970’lerin başlarında psychodelic rock, progressive rock grup ve sanatçılarının müzikalitesinden oldukça etkilenmiştir. 1990’ların Seattle çıkışlı grunge gruplarının vokal tarzlarından ve Cem Karaca’dan.

İlköğretim eğitimine 1.5 sene erken başlamıştır. Liseyi dışarıdan bitirmiş, ardından Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’ne başlamıştır. Ancak istediği verimi alamayınca eğitimine İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Fakültesi’nde Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde devam etmiştir. Boş zamanlarını şiir, şarkı ve hikaye yazma denemeleri ile değerlendirmektedir. Felsefe, psikoloji, tiyatro oyunları alanlarında kitaplar okumayı sevmektedir. 16 yaşına kadar amatör olarak futbol oynamıştır. Bir süre spordan uzak kalmıştır. Daha sonra boks, wing chun vb. gibi dövüş sporlarıyla amatör olarak ilgilenmiş girya ve olimpik kaldırışlar yapmıştır. Üniversite yaşantısı süresince kuvvet kondisyon koçluğu yapan Beydemir, aynı zamanda üniversitede uzmanlık branşı olarak tenisi seçmiş ve III. Kademe (Kıdemli Antrenör) tenis antrenörlüğü belgesi almıştır.