Ufuk Sarıca

Ufuk Sarıca

Kısa forvet ve skorer gard pozisyonunda görev yapan eski basketbolcu. Özellikle Efes Pilsen ile oynadığı dönemde pek çok başarıda rol sahibi olmuştur. Beşiktaş Cola Turka takımında yardımcı antrenörlük ve baş antrenörlük yaptıktan sonra, Anadolu Efes'te 1 yıl baş antrenörlük yaptı. 2012 yazında Pınar Karşıyaka baş antrenörlüğüne geçmiştir. Sporculuk Kariyeri 1989-99 Efes Pilsen 1999-01 Ülkerspor 2001-02 Pınar Karşıyaka 2002-03 Darüşşafaka 2003-04 Beşiktaş Baş Antrenörlük Kariyeri 2011-2012 Anadolu Efes 2012-günümüz Pınar Karşıyaka

Ufuk Sarıca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.336 ufuk sarıca haberi bulunmuştur.
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor
Karşıyaka'da Ufuk Sarıca farklı mağlubiyetin ardından özür diledi: Tarifi çok zor Avrupa'dan üst üste üçüncü yıl erken elendikten sonra bu sezon tek hedefi olarak kalan Basketbol Süper Ligi'nde en yakın rakibi Beşiktaş'a deplasmanda 49 sayı farkla 115-66 yenilen Pınar Karşıyaka büyük hayal kırıklığı yaşarken taraftarını da çok kızdırdı. Bu yenilginin ardından birçok yeşil-kırmızılı taraftar, antrenör Ufuk Sarıca'yı istifaya davet etti.
Dusan Alimpijevic: En önemlisi sakatlıktan kaçmaktı!
Dusan Alimpijevic: En önemlisi sakatlıktan kaçmaktı! Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Pınar Karşıyaka maçının ardından konuştu.
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı Pınar Karşıyaka evinde konuk ettiği Büyükçekmece Basketbol'u 93-87 mağlup etti. Maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Hilliard görev yapmadı
10.03.2024 Basketbol
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü İzmir ekibi, maddi ve idari krizleri aşamayan Darüşşafaka'ya 98-86 yenilerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
Pınar Karşıyaka'da farklı Fenerbahçe mağlubiyeti üzüntüye neden oldu
Pınar Karşıyaka'da farklı Fenerbahçe mağlubiyeti üzüntüye neden oldu Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Beko'ya 30 sayı farkla yenilen İzmir ekibinde moraller bozuk.
Pınar Karşıyaka aylar sonra kaybetti!
Pınar Karşıyaka aylar sonra kaybetti! Denizli deplasmanında düşme hattındaki Merkezefendi Belediyesi Basket'e 107-97 mağlup olan Pınar Karşıyaka, aylar sonra ligde yenilgiyle tanıştı.
30.12.2023 Basketbol
Pınar Karşıyaka seriye bağladı! Üst üste 6'ncı galibiyet
Pınar Karşıyaka seriye bağladı! Üst üste 6'ncı galibiyet İzmir temsilcisi, Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray’ı mağlup ederek ligde üst üste 6. galibiyetini elde etti.
Ufuk Sarıca'dan Galatasaray maçı öncesi temkinli sözler
Ufuk Sarıca'dan Galatasaray maçı öncesi temkinli sözler P. Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında oynayacakları Galatasaray maçının zorlu olacağını belirterek, “Karşılaşmayı taraftarlarımızın önünde oynayacak olmamız bizi motive ediyor, ama Galatasaray kesinlikle dikkat etmemiz gereken bir rakip” ifadelerini kullandı.
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Çok kaliteli ve yetenekli bir takımız
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Çok kaliteli ve yetenekli bir takımız Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna kattı
Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna kattı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i kadrosuna dahil etti.
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'la yeniden anlaştı
Pınar Karşıyaka, Errick McCollum'la yeniden anlaştı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Errick McCollum ile yeni anlaşma imzaladı.
Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular
Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular Süper Lig'i 2. olarak bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-lacivertli kurmaylar, dünyaca ünlü yıldızı transfer listesine aldığı öğrenildi.
18.06.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi
ÖZEL | Nicolo Zaniolo çılgınlığı! Transfer için Galatasaray'a takas artı para teklifi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ara transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldıza futbolcuya Avrupa devlerinden çılgın teklifler geldi.
18.06.2023 Galatasaray
ÖZEL | Ender Arslan'dan Ergin Ataman itirafı! 'Kusursuz şampiyonluğu düşünmek çok güçtü'
ÖZEL | Ender Arslan'dan Ergin Ataman itirafı! 'Kusursuz şampiyonluğu düşünmek çok güçtü' 20 ay önce kurulan Çağdaş Bodrum Basketbol’u Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne çıkaran ve antrenörlük kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Ender Arslan, “Bu kadar kusursuz bir şampiyonluğu düşünmek çok güçtü. Ama ben göreve başladığımda Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyordum” dedi.
Fatih Karagümrük'te Slaven Bilic sürprizi! Görüşmeler başladı
Fatih Karagümrük'te Slaven Bilic sürprizi! Görüşmeler başladı Teknik Direktör Andrea Pirlo'nun takımdan ayrılmasıyla Fatih Karagümrük'te yoğun mesai devam ediyor. Yeni teknik patron arayışlarına giren İstanbul ekibi, Beşiktaş'ın eski hocasıyla görüşme yaptı.
18.06.2023 Karagümrükspor
ÖZEL | Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gerçekleri! İşte tercih edilme sebebi...
ÖZEL | Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gerçekleri! İşte tercih edilme sebebi... Bir dönem Beşiktaş forması ile taraftarın gönlüne taht kuran Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde futbola veda etti. Eski futbolcu, verdiği bu karar sonrası ismi Beşiktaş ile anılıyordu. İşte siyah-beyazlılarda Burak Yılmaz gerçekleri.
18.06.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Dev final hayran bıraktı! İstanbul'da bir futbol bayramı
ÖZEL | Dev final hayran bıraktı! İstanbul'da bir futbol bayramı Şampiyonlar Ligi finali için gelen on binlerce Inter ve Manchester City taraftarı, üç gün boyunca İstanbul’un havasını değiştirdi. Coşkunun tavan yaptığı günlerde sokakları dolduran futbolseverler, bu futbol bayramını tüm kente sirayet ettirdi.
18.06.2023 Şampiyonlar Ligi
A Milli Futbol Takımı, Samsun'da ilk antrenmanını yaptı
A Milli Futbol Takımı, Samsun'da ilk antrenmanını yaptı A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Samsun Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde başladı.
17.06.2023 Milli Takım
Ergin Ataman gözyaşlarıyla veda etti! Fenerbahçe Beko itirafı: Karakterimizi hatırladık
Ergin Ataman gözyaşlarıyla veda etti! Fenerbahçe Beko itirafı: Karakterimizi hatırladık Anadolu Efes kariyerindeki son maçına çıkan Ergin Ataman, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmalarını değerlendirdi. Veda mesajında gözyaşlarını tutamayan Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'ya 42 sayıyla mağlup oldukları maça değindi.
Ergin Ataman'ın yıldızı Ufuk Sarıca'yı kızdırdı! Şampiyonluk sonrası saldırı girişimi
Ergin Ataman'ın yıldızı Ufuk Sarıca'yı kızdırdı! Şampiyonluk sonrası saldırı girişimi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi'nin 3'üncü maçında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı 83-74'lük skorla geçti. Anadolu Efes'in yıldızı Amath M'Baye maçın son saniyesinde yaptığı smaç nedeniyle Ufuk Sarıca'yı kızdırdı.
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka deplasmanında da kazandı! Şampiyon oldu
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka deplasmanında da kazandı! Şampiyon oldu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'ya karşı seride durumu 2-0 yaptı
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'ya karşı seride durumu 2-0 yaptı Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisinin ikinci maçında Pınar Karşıyaka'yı 85-68'lik skorla mağlup etti.
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Türkiye Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonunda final serisi bu akşam oynanacak ilk maçla başlıyor. 15 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanına sahip olan Anadolu Efes ile en son 2014-15 sezonunda şampiyon olan ve 2 şampiyonluğu bulunan İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka müzelerine yeni bir kupa eklemek için karşı karşıya gelecek. Toplamda 5 maç üzerinden oynanacak final serisinde 3 galibiyete ulaşan takım 2022-23 sezonunun şampiyonu olacak.
Play-Off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka, avantajı kaptı
Play-Off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka, avantajı kaptı Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Frutti Extra Bursaspor’u uzatmalarda 91-83 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Benzer Haber Etiketleri

Ufuk Sarıca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.