Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Uğur Bilgin: Tipime uyuz oluyorum

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, komedi programı 'Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Uğur Bilgin oldu.

|

"Doğaçlamayı hiçbir zaman sevmedim"
Programın 'O mu-Bu mu' köşesinde “Senaryo mu, doğaçlama mı?” sorusuna, “Doğaçlama” yanıtını veren Uğur Bilgin, bir de itirafta bulundu: Doğaçlamayı hiçbir zaman sevmedim. Kendimi rahat hissetmediğim bir yerdir doğaçlama alanları. Sırtımı bir senaryoya yaslamak isterim.

"Pilavda uzmanlaşmıştım"
Zaman zaman mutfağa girdiğini belirten başarılı oyuncu, "Yemek yaparım, biraz elimden gelir. Ama zaman olduğu müddetçe. Bir ara pilavda uzmanlaşmıştım, sonra araya zaman girdi. Şimdi nasılım bilmiyorum. Ama ‘Pilavı iyi yapan her şeyi iyi yapar’ derler. Pilav dediğin ne lapa olacak ne de diri olacak" ifadelerini kullandı.

"Kendimi izleyemiyorum"
Bilgin, programın 'Doğru-Yanlış' bölümünde “Televizyonda kendimi izlerken eleştirmeden duramıyorum” cümlesine, 'doğru' yanıtını verdi: Uyuz oluyorum tipime, izleyemiyorum. Sonra bir-iki izleyince alışıyorsun ama.

"Adım Uğur değil, artık Mesut"
'Güldür Güldür'de 'Mesut' karakterini canlandıran Uğur Bilgin, programın 'Doğru-Yanlış' bölümünde, “Adımı Mesut zannedenleri düzeltmekten yorulduğum için artık düzeltmeyi bıraktım” cümlesine, "Hiç düzeltmedim. Adım Uğur değil, artık Mesut" yanıtını verdi.

"Komediden para kazanacağımı hiç düşünmezdim"
Ünlü oyuncu, “Dramda rol almayı düşünmez misin?” sorusunu şöyle yanıtladı:
“Kendimi hiç komedi programında görmezdim. Çıkacağım sahneye de doğaçlama yapacağım... Komediden para kazanacağımı hiç düşünmezdim. 'Daha çok dram işlerinde oynarım' diyordum. Ama işte hayat... Dramda oynamayı da çok isterim.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.