Uğurcan

Uğurcan

Son dakika uğurcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uğurcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uğurcan haber sayfamızda...

Uğurcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.131 uğurcan haberi bulunmuştur.
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti!
24.03.2024 Trabzonspor
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu...
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu... A Milli Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık maçlarına başlıyor. İlk olarak Türkiye - Macaristan mücadelesi olacak. Spor severler ise Milli maç detaylarını bekliyor! Türkiye'nin maç kadrosu ise açıklandı. Peki, Milli maç ne zaman, saat kaçta?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Enis Bardhi: Hakem onu neden vermedi bilmiyorum!
Enis Bardhi: Hakem onu neden vermedi bilmiyorum! Trabzonsporlu futbolcu Enis Bardhi, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
17.03.2024 Trabzonspor
Uğurcan Çakır: Umut Bozok'a yapılan net bir faul var!
Uğurcan Çakır: Umut Bozok'a yapılan net bir faul var! Trabzonsporlu futbolcu Uğurcan Çakır, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
17.03.2024 Trabzonspor
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
17.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu'
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu' Türk futbolunun sembol isimlerinden Hami Mandıralı, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi SKORER'e konuştu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Hami Mandıralı, dev maçın kilit oyuncularını açıkladı.
16.03.2024 Trabzonspor
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz'
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarıyla buluştu.
16.03.2024 Trabzonspor
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı!
Fatih Karagümrük ile Konyaspor puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
15.03.2024 Karagümrükspor
Son dakika |  A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
Son dakika | A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli TAkım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Milli Takım
İtalya'da kulüp başkanından olay şike sözleri: Oyuncularımın hareketlerinden korkuyorum
İtalya'da kulüp başkanından olay şike sözleri: Oyuncularımın hareketlerinden korkuyorum İtalyan ekibi Lecco'nun Başkanı Paolo Di Nunno, takımıyla ilgili olay yaratacak şike açıklamalarında bulundu.
12.03.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi! Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Bordo-mavili ekipte sakatlığını atlatan Uğurcan Çakır çalışmalara başladı.
12.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi
Fenerbahçe öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi Milliyet yazarı Aksal Yavuz, Trabzonspor'daki son gelişmeleri Skorer'den Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Fenerbahçe maçı öncesinde Uğurcan Çakır son durumu hakkında bilgi veren Yavuz, transfer dönemiyle ilgili bombayı patlattı.
11.03.2024 Futbol
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır mutluluğu
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır mutluluğu Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
11.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyen milli eldiven, antrenmana katılarak takımla birlikte çalıştı.
10.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Onuachu, Fenerbahçe maçında yok!
Abdullah Avcı: Onuachu, Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Trabzonspor
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2 Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. 4 golün olduğu mücadele 2-2'lik eşitlikle bitti.
9.03.2024 Konyaspor
Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede! Transfer görüşmesini açıkladı
Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede! Transfer görüşmesini açıkladı Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira gösterdiği performansın ardından yeniden dev takımların radarına girdi. Tecrübeli orta sahayla ilgilenen Güney Amerika temsilcisinde başkan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Sakatlık açıklaması
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Sakatlık açıklaması Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın sağ kalçasında kas yaralanması tespit edildiğini açıkladı.
8.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor!
Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor! Süper Lig'de Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında 3-1'lik skorla şok bir mağlubiyet aldı. Kaleci Uğurcan Çakır yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilere hedef oldu.
5.03.2024 Trabzonspor
Alanyaspor, Trabzonspor'u farklı mağlup etti!
Alanyaspor, Trabzonspor'u farklı mağlup etti! Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor'u 3-1'lik skorla geçti.
4.03.2024 Alanyaspor
Stefano Denswil'den inanılmaz hata! Trabzonspor maçına damga vurdu
Stefano Denswil'den inanılmaz hata! Trabzonspor maçına damga vurdu Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk oldu. Oba Stadyumu'ndaki müsabakanın ilk yarısında Trabzonspor'da Stefano Denswil'in yaptığı hata maça damga vurdu.
4.03.2024 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Uğurcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.