Şırnak Uludere Kaymakamı Düğünde Halay Çekti

Uludere Kaymakamı Düğünde Halay Çekti

26.03.2019 - 10:35 | Son Güncellenme:

Uludere Kaymakamı düğünde halay çekti

Uludere Kaymakamı Düğünde Halay Çekti

Emin BAL/ULUDERE(Şırnak),(DHA)- ŞIRNAK'ın Uludere Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu, ilçede katıldığı bir düğünde Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde hayal çekti.
Uludere Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, ilçede yaşayan Fırat Tonk (25) ile Songül Tonk (23) çiftin düğününe katıldı. Beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Tayar Arıkan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Çağrı Dalyan ile birlikte düğüne katılan Kaymakam Yakınoğlu, genç çifte mutluluklar dileyerek, altın hediye etti.
Düğünde seslendirilen Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde hayal çeken Kaymakam Yakınoğlu, düğünde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kaymakam Yakınoğlu, "Uludere ilçemizin düğünleri Türkiye çapında çok meşhurdur. Binlerce insanın katılımıyla halaylar çekilir. Evlenen çiftlerin mutluluğu paylaşılır. Biz de bu gün Fırat kardeşimizin düğününe katılarak onun bu mutluluğunu paylaşmak istedik. Her iki gencimizin ailelerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bir ömür boyu mutluluklar diler, tebrik ediyorum. Bölgemizin insanı ana dili Kürtçe. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Türk'üyle, Kürt'üyle, Çerkez'iyle, Laz'ıyla hepimiz bu vatanın eşit üyeleriyiz" dedi.
FOTOĞRAFLI