Ümit Aktaş

Ümit Aktaş

Son dakika ümit aktaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ümit aktaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ümit aktaş haber sayfamızda...

Ümit Aktaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 593 ümit aktaş haberi bulunmuştur.
Ankara'da atölyede yangın!
Ankara'da atölyede yangın! Ankara'da ahşap torna atölyesinde çıkan yangın 4 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.
22.03.2024 Gündem
Omega-3’ün önemi
Omega-3’ün önemi Balık sezonunun başlamasıyla Omega-3 yağ asitlerine ilgi arttı.
9.09.2022 Cadde
Aşı karşıtı yazarlardan mı etkilendi?
Aşı karşıtı yazarlardan mı etkilendi? Hayykitap’ın sahibi ve yayın yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, koronavirüs nedeniyle 53 yaşında hayatını kaybetti. Baysal’ın kendi yayınevinden kitaplarını yayımladığı aşı karşıtı doktor yazarların etkisinde kalarak aşı olmadığı iddia edildi.
2.10.2021 Gündem
Son dakika... Şanlıurfa'da arılar saldırdı! 10 kişilik aile kabusu yaşadı
Son dakika... Şanlıurfa'da arılar saldırdı! 10 kişilik aile kabusu yaşadı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 10 kişilik aile güçlükle kurtarıldı. Saldırıda bir itfaiye personeli de arı sokması sonucu yaralandı.
12.08.2021 Gündem
Feci olay! Yüzlerce arı saldırdı hayatını kaybetti
Feci olay! Yüzlerce arı saldırdı hayatını kaybetti Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde arıların saldırısına uğrayan aileden Şemsi Aktaş (62) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Olay, önceki gün Muratlı ilçesine bağlı İstiklal Kurtpınar Mahallesi Bağlar mevkisinde kovaların bulunduğu çiftlikte meydana geldi.
18.07.2021 Gündem
Zeytinburnu Sanat'tan Said Halim Paşa Sempozyumu
Zeytinburnu Sanat'tan Said Halim Paşa Sempozyumu Türkiye’nin çeşitli yerlerinden akademisyenler ve araştırmacıların katılacağı sempozyumda, Paşa’nın yaşam öyküsü, siyasi ve ilmi kişiliği, entelektüel birikimi, Türk modernleşmesi ve İslam düşüncesi üzerine yaptığı tespit ve teşhisler, adil bir dünya sistemi kurmak için dikkat edilmesi gereken hususlar çeşitli veçhelerle sunulacak. Sempozyum boyunca siyaset, akademi ve entelektüel dünyamızdan 30 kıymetli isim, Said Halim Paşa’ya dair duygu ve düşüncelerini, onun sosyal ve siyasi fikirlerini altı oturumda dile getirecek.
1.04.2021 Kültür Sanat
Vefatının 100. Yılı Anısına Said Halim Paşa Sempozyumu Zeytinburnu Kültür Sanat'ta
Vefatının 100. Yılı Anısına Said Halim Paşa Sempozyumu Zeytinburnu Kültür Sanat'ta Türkiye’nin çeşitli yerlerinden akademisyenler ve araştırmacıların katılacağı sempozyumda, Paşa’nın yaşam öyküsü, siyasi ve ilmi kişiliği, entelektüel birikimi, Türk modernleşmesi ve İslam düşüncesi üzerine yaptığı tespit ve teşhisler, adil bir dünya sistemi kurmak için dikkat edilmesi gereken hususlar çeşitli veçhelerle sunulacak. Sempozyum boyunca siyaset, akademi ve entelektüel dünyamızdan 30 kıymetli isim, Said Halim Paşa’ya dair duygu ve düşüncelerini, onun sosyal ve siyasi fikirlerini altı oturumda dile getirecek.
25.03.2021 Kültür Sanat
Kışa meydan okuyan sıcacık içecekler
Kışa meydan okuyan sıcacık içecekler Doğal ürünlerle harmanlanan kış içecekleri soğuk günlerde içinizi ısıtacak. Keyifle yudumlayacağınız bu içecekleri evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz
28.11.2020 Cumartesi
'Toksik beslenmeye sırt döndükçe sistem de değişecek'
'Toksik beslenmeye sırt döndükçe sistem de değişecek' Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, son kitabı “Koronadan Korunmak Mümkün”de bağışıklık sistemini güçlendirmeye odaklı bir beslenme modelinin olmazsa olmazlarını anlatıyor
22.11.2020 Pazar
Fatih Karagümrük'te Süper Lig sevinci
Fatih Karagümrük'te Süper Lig sevinci Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fatih Karagümrük'te uzun bir aradan sonra Süper Lig'de mücadele edecek olmanın heyecanı yaşanıyor.
7.08.2020 Süper Lig
Türkiye’den doğan ‘İyi Yaşam Günü’ne, tüm dünya 24 saatlik canlı yayında evet dedi
Türkiye’den doğan ‘İyi Yaşam Günü’ne, tüm dünya 24 saatlik canlı yayında evet dedi Global Wellness Day dünyada bir ilke imza attı. İş insanı ve iyi yaşam aktivisti Belgin Aksoy’un 2012 yılında Türkiye’den başlatıp tüm dünyaya yaydığı Global Wellness Day’in 9’uncusu, 63 ünlü konuşmacı ve tüm dünyayla eş zamanlı gerçekleşen 24 saat süren canlı yayınlarla kutlandı.
16.06.2020 Kültür Sanat
Global Wellness Day’den dünyada bir ilk; 24 saatlik canlı yayın
Global Wellness Day’den dünyada bir ilk; 24 saatlik canlı yayın Global Wellness Day bu yıl bir ilke imza atarak, alanında uzman dünyaca ünlü 63 konuşmacıyla 13 Haziran Cumartesi 24 saat sürecek canlı yayınına davet ediyor.
9.06.2020 Kültür Sanat
Ozon terapi nedir, tedavi nasıl uygulanır? İspanya ve İtalya'da vaka sayısında yaşanan azalışın nedeni Ozon terapi mi?
Ozon terapi nedir, tedavi nasıl uygulanır? İspanya ve İtalya'da vaka sayısında yaşanan azalışın nedeni Ozon terapi mi? Ozon terapi nedir sorusu arama motoru üzerinden sıkça araştıma konusu olmaya devam ediyor. Dr. Ümit Aktaş Milliyet gazetesi köşe yazısında bugün Ozon terapi konusuna değindi. İtalya ve İspanya corona virüs vaka sayısında yaşanan azalmanın en büyük etkilerinden birinin de ozon terapi olduğunu açıkladı. Peki nedir bu ozon terapi nasıl uygulanır?
17.04.2020 Gündem
Son dakika haberler: Sosyal medyadaki "corona virüs çaresi" iddialarına dikkat
Son dakika haberler: Sosyal medyadaki "corona virüs çaresi" iddialarına dikkat Son dakika haberlere göre, Corona virüs sosyal medyanın da gündeminde. Corona virüsten koruduğu, belirtilere iyi geldiği iddia edilen çok sayıda bilgi paylaşımı yapılıyor. Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş ise, "Sosyal medyada yayınlanan tıbbi bilgilerin çoğunluğu çöp bilgi" dedi. Sosyal medyada sumak suyunun corona virüse iyi geldiğinin iddia edildiği paylaşım için ise Aktaş, "Böyle zamanlarda aslı astarı olmayan pek çok bilgi dolaşmaya başlar. Sumak çok etkili bir bitkidir. Sumağı bol bol tüketin ama sumağı mucizevi bir bitki olarak görmeyin" diye konuştu.
28.03.2020 Gündem
“Yaşam sevincinizi kaybetmeyin”
“Yaşam sevincinizi kaybetmeyin” Dr. Ümit Aktaş: “Moralimizi bozmayacağız, paniğe kapılmayacağız. Evimizin kıymetini bileceğiz. Sağlıklı yaşamak için ihtiyacınız olan ilk şey yaşam sevincidir. Beslenmeyle, doğru yaşam tarzıyla, egzersizle birlikte yaşam sevinciniz yüksek olur”
22.03.2020 Pazar
Kitaplık
Kitaplık CEHENNEME İNİŞ TALİMATNAMESİ Doris Lessing / Çev: Niran Elçi / DeliDolu / 32 lira Doris Lessing’in otoriteye ve medeniyetlere karşı eleştirel bakışını yansıttığı romanı, hafızasını kaybeden ve gerçeklikle bağını yitiren bir adamın deliliğin kıyılarında gezinen ‘uyanış’ öyküsü üzerine...
14.03.2020 Cumartesi
Açık aldığınız hiçbir tarçına güvenmeyin
Açık aldığınız hiçbir tarçına güvenmeyin Açıkta satılan ve Vietnam tarçını olarak bilinen tarçın, içinde kan sulandırıcı ve karaciğer enzimlerini artırabilecek bir madde olan kumarin bulunması sebebiyle iç kanamaya ve beyin kanamasına neden olabiliyor. Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş, "Kapalı ambalajlarda tıbbi tarçın olduğu belli olan ürünleri alın. Açık aldığınız hiçbir tarçına güvenmeyin" dedi.
5.11.2019 Haberler
Açıkta satılıyor hiçbirine güvenmeyin! Ispanaktan sonra şimdi de...
Açıkta satılıyor hiçbirine güvenmeyin! Ispanaktan sonra şimdi de... Açıkta satılan ve Vietnam tarçını olarak bilinen tarçın, içinde kan sulandırıcı ve karaciğer enzimlerini artırabilecek bir madde olan kumarin bulunması sebebiyle iç kanamaya ve beyin kanamasına neden olabiliyor. Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş, "Kapalı ambalajlarda tıbbi tarçın olduğu belli olan ürünleri alın. Açık aldığınız hiçbir tarçına güvenmeyin" dedi.
5.11.2019 Gündem
Ümit Aktaş'tan bağırsakları 14 günde yeniden yapılandıran mikrobiyom kürü
Ümit Aktaş'tan bağırsakları 14 günde yeniden yapılandıran mikrobiyom kürü Sağlıklı bir yaşamın bağırsaklarda başladığını vurgulayan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, beslenme şeklinin bağırsakların ekosistemi olan mikrobiyomu şekillendirdiğine işaret ediyor.
22.10.2019 Alternatif Tıp
Dalından sofraya bir hasat hikayesi
Dalından sofraya bir hasat hikayesi Sadece bir hasat değil bambaşka bir deneyim Gömeç’te erken hasatta yaşayabilecekleriniz. Dalından kopardığınız zeytinlerin saatler içerisinde makineden elinizdeki tadım şişesine dökülüşüne tanık oluyorsunuz...
6.10.2019 Pazar
Kurban Bayramı’nda sağlıklı beslenme önerileri
Kurban Bayramı’nda sağlıklı beslenme önerileri Kurban Bayramı’yla özdeşleşen kırmızı etin, kemiğiyle birlikte pişirilerek tüketildiğinde sağlığımız için daha da şifa kaynağı olduğunu vurgulayan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Kurban Bayramı’nda sağlıklı beslenme önerilerini açıkladı.
Hazır gıdalarda büyük tehlike!
Hazır gıdalarda büyük tehlike! Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, gıda katkı maddelerinin insana faydası olmadığını söyleyerek, ‘tat bağımlılığı’ yaptıklarına dikkat çekti. Dr. Aktaş, “Hazır gıdalar bağışıklık sistemini bozar” dedi.
Kalıcı makyaj malzemelerindeki büyük tehlike!
Kalıcı makyaj malzemelerindeki büyük tehlike! Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş, glütenin buğdayın içinde yer alan bir protein olduğunu ve glütenli ürünlerin bağışıklık sisteminin duvarına yapışarak tahrip ettiğini söyleyerek “Kalıcı makyaj ürünlerinde glüten var. Ruju sürüyorsunuz 8 saat kalıyor onun kalmasını sağlayan glütendir” dedi.
9.07.2019 Güzellik
Dr. Aktaş: “Güneş değil güneşsizlik hasta eder”
Dr. Aktaş: “Güneş değil güneşsizlik hasta eder” Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, “Koruma faktörü 30, hatta 50 olan koruyucular olmadan kumsala gidilmez oldu. Söylenenin tam aksine, asıl güneş değil güneşsizlik hasta eder! D vitamini zengini gıdalar ile güneş ışınlarının bir ekip olarak birlikte çalışması gerekir” diyor.
17.06.2019 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Aktaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.