Ünal Karaman

Ünal Karaman

Türk antrenör ve eski futbolcu.   Kariyeri Futbolculuk kariyeri İlk olarak Konyaspor genç takımında forma giydi. 1984'te Gaziantepspor'a transfer oldu. İlk kez bu takımda, üstelik 2. Lig'de oynarken Türkiye Millî Futbol Takımı formasını giyen Ünal Karaman, 1987'de Malatyaspor'a transfer oldu. Malatyaspor'da 1988'de bir lig üçüncülüğü yaşadı. A milli takımın orta sahasının da önemli isimlerinden biri olmayı başardı. 1990'da transfer olduğu Trabzonspor'da kariyerinin büyük bir bölümünde oynadıktan sonra, 1999'da transfer olduğu Ankaragücü'nde bir yıl futbol oynadı ve 2000 yılında futbolu bıraktı.   Teknik direktörlük kariyeri Faal futbol yaşamını tamamladıktan sonra 2000-2004 yılları arasında Türkiye Millî Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Karaman, 2005 yılında Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirildi. 26 Eylül 2007'de Konyaspor'u çalıştırmaya başlayan Karaman 24 Mart 2008 tarihinde Konyaspor'daki görevinden istifa etmiştir.   2008 yılının Kasım ayında Hakan Kutlu'nun istifası ile Ankaragücü'nün başına geçmiştir. 7 Aralık 2008 tarihinde lig de Galatasaray ile yaptığı ve 3-0 mağlup ayrıldığı karşılaşma sonrası istifa etmiştir.   19 Mayıs 2009 günü 2008-09 sezonunun son iki haftasında tekrar Konyasporda göreve başlamıştır. 2009 Temmuz ayında Trabzonspor Sportif Direktörlük görevine getirilmiştir. 18 Şubat 2010 tarihinde Ünal Karaman, Teknik Direktör Şenol Güneş'in birinci yardımcısı olarak da göreve getirilmiştir.28 Ocak 2013 tarihinde teknik direktör Şenol Güneş istifa ettiği için kendisi ve tüm teknik ekip de istifa etmiştir. 2013'te yuvası Trabzonspor'a sportif direktör olarak geri dönmüştür.Ancak 4 Ekim 2013 günü görevinden istifa etmiştir. 26.12.2013 tarihi itibariyle Karşıyaka Spor Kulübüne Sait Karafırtınalar'dan boşalan Teknik direktörlük görevine getirildi.   Başarıları Kulüp Türkiye Kupası Şampiyon (2): 1991-92, 1994-95 Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyon (1): 1994-95 Başbakanlık Kupası Şampiyon (2): 1993-94, 1995-96

Ünal Karaman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.867 ünal karaman haberi bulunmuştur.
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ablası Mualla Özen'i Kocaeli'de son yolculuğa uğurladı. Cenazeye çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı.
3.02.2024 Gündem
Meclis’te yoğun kayıt temposu
Meclis’te yoğun kayıt temposu Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu nedeniyle sahada bulunan milletvekilleri dün TBMM’nin yolunu tuttu. TBMM Şeref Holü’ne gelen çok sayıda milletvekili, kaydını yaptırdı.
30.05.2023 Gündem
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti
TBMM'de milletvekili kayıt işlemleri devam etti Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), 28'inci dönem milletvekili genel seçimlerinin ardından mazbatasını alan milletvekillerinin kayıt işlemine devam edildi.
29.05.2023 Gündem
3 eski futbolcu TBMM’de
3 eski futbolcu TBMM’de 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 3 eski milli futbolcu da Meclis’e girdi.
16.05.2023 Gündem
Konya'da AK Parti 9, MHP ve CHP 2'şer, İYİ Parti ile YRP 1'er vekil çıkardı
Konya'da AK Parti 9, MHP ve CHP 2'şer, İYİ Parti ile YRP 1'er vekil çıkardı Konya'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 9, MHP 2, CHP 2, İYİ Parti 1, Yeniden Refah Partisi ise 1 milletvekilliği kazandı. Bu seçimlerde AK Parti 1 milletvekilliği kaybederken, MHP, CHP ve İYİ Parti, vekil sayısını korudu. CHP listesinden Gelecek Parti'li Hasan Ekici de Meclis'e girdi.
15.05.2023 Gündem
Eski milli futbolcular vekil seçildi
Eski milli futbolcular vekil seçildi Eski milli futbolcular Alpay Özalan AK Parti'den, Saffet Sancaklı MHP'den, Ünal Karaman ise İYİ Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Meclis sıralarında yeni yüzler! Dikkat çeken isimler
Meclis sıralarında yeni yüzler! Dikkat çeken isimler Yeni dönemde TBMM’de yeni milletvekilleri göreceğiz. Eski futbolcu Ünal Karaman’dan, eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş’a, Osman Gökçek’e kadar çok sayıda isim Meclis’te görev yapacak.
15.05.2023 Gündem
Meral Akşener'e 'masadan kalkma' cezası! Sürpriz kaybını Erzurum'da yaşadı
Meral Akşener'e 'masadan kalkma' cezası! Sürpriz kaybını Erzurum'da yaşadı Millet İttifakı, 167’si CHP sıralarından 44’ü İYİ Parti sıralarından olmak üzere 211 milletvekili ile Meclis’e girdi. 2018 yılında yapılan seçimlere göre Millet İttifakı, yüzde 32.20 oranında oy artışı ile 22 milletvekili daha kazanmış oldu. İYİ Parti, seçim öncesindeki oluşan yüksek oy oranı beklentisini yakalayamadı.
15.05.2023 Gündem
Trabzonspor'da sürpriz teknik direktör adayı! Sergen Yalçın ve Montella derken...
Trabzonspor'da sürpriz teknik direktör adayı! Sergen Yalçın ve Montella derken... Süper Lig'de zirveden oldukça uzaklaşan ve Türkiye Kupası'na da veda eden Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella iddialarının ardından bordo-mavililerin gündemine sürpriz bir isim daha girdi.
11.04.2023 Trabzonspor
İYİ Parti Meclis grubuna tırpan
İYİ Parti Meclis grubuna tırpan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak kararı doğrultusunda aday olmadığı 14 Mayıs seçimlerine, adeta sil baştan dizayn edilen bir liste ile giriyor.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Aday listesinde renkli isimler var
Aday listesinde renkli isimler var İYİ Parti’de 18 ildeki temayül yoklaması önümüzdeki hafta sonu 1-2 Nisan’da yapılacak. Partiye aday adaylığı için başvuranlar arasında siyaset, spor, sanat ve sosyal medyan tanınan isimler bulunuyor.
26.03.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti'de Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası!
CHP ve İYİ Parti'de Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dünkü çıkışı Ankara'da kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İttifak ortağı CHP bu çıkışa ne diyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, son kulis bilgilerini açıkladı.
23.03.2023 Haberler
CHP ve İYİ Parti'de Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası!
CHP ve İYİ Parti'de Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dünkü çıkışı Ankara'da kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İttifak ortağı CHP bu çıkışa ne diyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, son kulis bilgilerini açıkladı. Öte yandan CNN Türk'te Hande Fırat ile Gece Görüşü programında gazeteci Melik Yiğitel, Ağıralioğlu ile yaptığı görüşmeyi aktardı.
23.03.2023 Gündem
‘Nevruz terörün günü değil’
‘Nevruz terörün günü değil’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de partisinin grup toplantısında Nevruz Bayramı’nı kutlarken, isim vermeden “Bu nevruz ve dönem Öcalan’ı özgürleştirme dönemidir” diyen HDP’li Ahmet Türk’e sert yanıt verdi.
23.03.2023 Gündem
Akşener: Nevruz, katile özgürlük dilenme günü değildir
Akşener: Nevruz, katile özgürlük dilenme günü değildir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Nevruz sevginin, kardeşliğin ve birliğin günüdür; katile özgürlük dilenme günü değildir, düşmanlığın günü değildir, terörün günü değildir. Bizim için nevruz, bastığı toprağı cennet vatan bilenlerin günüdür; vatanın her değerine düşman olanların günü değildir" dedi.
22.03.2023 Gündem
Taraftardan Ağaoğlu’na, 'Kul Ahmet' videolu geri dön çağrısı
Taraftardan Ağaoğlu’na, 'Kul Ahmet' videolu geri dön çağrısı Trabzonsporlu taraftarlar, olağanüstü genel kurula giden kulüpte istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu’na, sosyal medyadan yeniden başkan adayı olması çağrısında bulundu. Camiada yeni başkan adaylarına ilişkin belirsizlik sürerken; başkan adayı olması beklenen ve liste hazırlığındaki Ertuğrul Doğan’ın tavrı ise son mağlubiyet sonrası merak ediliyor.
6.03.2023 Trabzonspor
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ile anlaşmıştım
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe ile anlaşmıştım Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Futbol
Hüseyin Çimşir'den Galatasaray itirafı: Teklif aldım
Hüseyin Çimşir'den Galatasaray itirafı: Teklif aldım Teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor'da başlayan ve uzun yıllar bordo-mavili ekibin formasını giyen Hüseyin Çimşir, futbolculuk kariyeri hakkında çarpıcı bir Galatasaray itirafında bulundu.
17.10.2022 Trabzonspor
Yüksel Yıldırım'dan İsmail Kartal'a tepki: Hocam sen uçmuşsun!
Yüksel Yıldırım'dan İsmail Kartal'a tepki: Hocam sen uçmuşsun! Hüseyin Eroğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı.
28.09.2022 1.Lig
Son dakika haberi: Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Galatasaray ve Fenerbahçe itirafı!
Son dakika haberi: Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Galatasaray ve Fenerbahçe itirafı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2021-2022 sezonunda kazanılan tarihi şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe maçına dair itirafta bulundu. Trabzonspor'a geliş sürecine değinen Abdullah Avcı, şampiyonluğun kırılma anını anlattı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Trabzonspor
İzmir futbolu dibe vurdu! 3 takım birden küme düştü
İzmir futbolu dibe vurdu! 3 takım birden küme düştü İzmir’in bu sezon Süper Lig ve 1. Lig’de mücadele eden kulüplerinden Altay, Göztepe ve Menemenspor küme düşerken, Altınordu ligde kalmayı son hafta öncesinde garantiledi. Geçtiğimiz sezon yükselişe geçen İzmir futbolu, bu sezon tam tersini yaşayarak geriledi.
16.05.2022 Süper Lig
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi Spor Toto Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluk sevinci yaşayamayan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda bitime 3 hafta kala özlemine son verdi. 38 yıl sonra bu sevinci yaşayan bordo-mavili taraftarlar, sokakları karnaval havasına çevirirken, şampiyonluk hikayesinin başlangıcı 2018 yılına dayanıyor.
3.05.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Ünal Karaman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.