Üniforma

Üniforma

Son dakika üniforma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üniforma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üniforma haber sayfamızda...

Üniforma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.255 üniforma haberi bulunmuştur.
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı Kral Charles'a kanser teşhisi konulması ve Galler Prensesi Kate Middleton'ın ameliyatı sonrası bir takım mırıldanmalar başladı. Prenses'in uzun süre ortaya çıkmamasını takip eden 'fotoğraf krizi' ise, ardı arkası kesilmez komplo teorilerinin ve yalan haberlerin fitilini ateşledi.
20.03.2024 Dünya
200 yıllık ‘savaş'
200 yıllık ‘savaş' İspanya’nın Alicante kentindeki Ibi kasabasında katılımcıların askeri üniforma giyerek un ve yumurta savaşı yaptığı 200 yıllık “Els Enfarinats” festivali renkli görüntülere sahne oldu.
30.12.2023 Dünya
Kahramanlara gözyaşıyla veda
Kahramanlara gözyaşıyla veda Irakın kuzeyinde süren Pençe-Kilit Harekâtı’nda şehit düşen 6 asker dün memleketlerinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Afyonkarahisar, Denizli, Gümüşhane, Malatya, Sinop ve Tokat’taki törenlerde ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atıldı.
27.12.2023 Gündem
Üniformalı nikah tartışmasında yargıdan sürpriz karar çıktı
Üniformalı nikah tartışmasında yargıdan sürpriz karar çıktı Denizli’de üniformasıyla nikah masasına oturan uzman çavuşun sözleşmesi bağlı bulunduğu birlik tarafından feshedilmesi sebebiyle konu yargıya taşındı. Mahkeme, genç uzman çavuşun görevine geri dönmesine karar verdi.
18.12.2023 Gündem
Hosteslere şeffaf bluz skandalı! Dünyaca ünlü havayolu şirketi özür diledi
Hosteslere şeffaf bluz skandalı! Dünyaca ünlü havayolu şirketi özür diledi Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Azmetti, 1 buçuk yılda 50 kilo zayıfladı!
Azmetti, 1 buçuk yılda 50 kilo zayıfladı! Antalya Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'nin ücretsiz olarak verdiği diyetisyen hizmetinden yararlanan Sabahat Avcı, bir buçuk yılda 50 kilo vermeyi başardı. Aynaya bakınca bu halime inanamıyorum, masallardaki gibi. Sanki sihirli bir değnek değdi hayatım değişti diyen Avcı, yaşadığı mutluluğu anlattı.
22.11.2023 Yaşam
Yerleşimcilerin terörürüne karşı çıkan İsrailli haham, Filistinlilerin zeytinliğini koruyor!
Yerleşimcilerin terörürüne karşı çıkan İsrailli haham, Filistinlilerin zeytinliğini koruyor! İsrail'in Gazze'yi cehenneme çevirdiği savaş, işgal altındaki Batı Şeria'da İsrailli yerleşimcilerin Filistinlileri hedef alan saldırılarını tetikledi. Bir haham ise, Filistinli çiftçilerin yanında saldırılara karşı çıkıyor.
13.11.2023 Dünya
Zonguldak'ta Sarıkamış deniz şehitleri için tören düzenlendi
Zonguldak'ta Sarıkamış deniz şehitleri için tören düzenlendi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden 7 Kasım 1914’te Kafkas Cephesi’ne yardım götürmek için denize açılan ve Rus donanması tarafından batırılan 3 gemideki 221 şehit mürettebat için tören düzenlendi.
7.11.2023 Gündem
Paramotorlu pusuda 260 ceset! Hem havadan hem karadan geldiler
Paramotorlu pusuda 260 ceset! Hem havadan hem karadan geldiler Hamas'ın hem karadan hem de havadan baskın düzenlediği festivalde adeta katliam yaşandı. Mermi yağmurundan sağ çıkanlar ise yaşadıklarını basınla paylaştı.
9.10.2023 Haberler
Paramotorlu pusuda 260 ceset! Hem havadan hem karadan geldiler
Paramotorlu pusuda 260 ceset! Hem havadan hem karadan geldiler Hamas'ın hem karadan hem de havadan baskın düzenlediği festivalde adeta katliam yaşandı. Mermi yağmurundan sağ çıkanlar ise yaşadıklarını basınla paylaştı.
9.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Boya, kurşun kalem, tükenmez kalem hiç fark etmez! Bir çırpıda tertemiz yapıp arındırıyor
Boya, kurşun kalem, tükenmez kalem hiç fark etmez! Bir çırpıda tertemiz yapıp arındırıyor Okul sezonunun açılmasıyla birlikte üniformaların temizliği de öncelik kazandı. Üniformaların üzerinde oluşan kalem veya leke gibi izleri bir çırpıda çıkarmak mümkün. İşte detaylar.
26.09.2023 Püf Noktası
ABD'den flaş Afganistan itirafı: Savaş kaybedildi
ABD'den flaş Afganistan itirafı: Savaş kaybedildi ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, ABC televizyonunda yayınlanan "This Week" programında Afganistan'dan geri çekilme sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milley'ın sözleri arasında en dikkat çekici olanı ise 'Kaybettiğim her asker bir pişmanlıktır' ifadesiydi.
14.09.2023 Dünya
Ukrayna'nın savaşmak istemeyen erkekleri
Ukrayna'nın savaşmak istemeyen erkekleri Ukrayna asker ihtiyacını karşılamakta zorluk yaşıyor, gönüllüler yeterli değil. Ölen ya da yaralanan on binlerce askerin yerini alacak kişilere ihtiyaç var. Çoğu Rusya'yla 18 aylık bir savaşın ardından çoktan bitkin düşmüş durumda.
23.08.2023 Dünya
Hollanda siyaseti bu flörte karşı
Hollanda siyaseti bu flörte karşı Başbakan olmasına büyük şans verilen Ankara doğumlu Dilan Yeşilgöz’ün, İslam ve Türkiye karşıtı aşırı sağcı lider Geert Wilders’le “iş birliğine sıcak baktığını” söylemesi Hollanda siyasetini karıştırdı. Muhalefet Yeşilgöz’e sert tepki gösterdi.
21.08.2023 Dünya
5 adımda okula dönüş hazırlıklarını tamamlayın!
5 adımda okula dönüş hazırlıklarını tamamlayın! Yeni eğitim dönemi ufukta gözüktü ve çocukları hem fiziksel hem de zihinsel anlamda okula hazırlamak için harekete geçmenin tam zamanıdır! İşte işinizi kolaylaştıracak pratik bilgiler…
4.08.2023 Advertorial
Bakan Özhaseki: Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı
Bakan Özhaseki: Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Darbe girişimine kalkanlar o ağlayan adamın güya rüyada gördüğü sapkınlıklara peşkeş çekerek kendilerinden geçtiler. En büyük ihaneti de yine bu millete, bu milletin evlatlarına yaptılar" dedi.
15.07.2023 Gündem
Sınır bekçilerine bayram ziyareti
Sınır bekçilerine bayram ziyareti Bayrama Irak sınırındaki Aktütün’de giren Milli Savunma Bakanı Güler ve TSK komuta kademesi ardından Yüksekova’ya geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güler’in telefonundan hitap ettiği askerlere terörle mücadelede başarılar diledi.
29.06.2023 Gündem
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet ABD'nin Michigan eyaletinde polis, hapishanede işlemleri yapılan siyahi adama önce yumruk attı, sonra yere düşürüp şiddete devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis "görevi kasten ihmal" ve "saldırı" ile suçlandı.
21.06.2023 Haberler
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet
ABD polisinden hapishanedeki siyahi tutukluya şiddet ABD'nin Michigan eyaletinde polis, hapishanede işlemleri yapılan siyahi adama önce yumruk attı, sonra yere düşürüp şiddete devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis "görevi kasten ihmal" ve "saldırı" ile suçlandı.
21.06.2023 Dünya
'Meraktan' hiç tanımadığı birini öldürdü!
'Meraktan' hiç tanımadığı birini öldürdü! Telefonuna indirdiği uygulamadan bir kız öğrencisinin annesi rolünü oynadı, bir öğretmenle eşleşti. Buluşma günü geldiğinde internetten satın aldığı okul üniformasını giyip kız öğrenci takliti yaptı, kapıyı açan kurban ise başına geleceklerden habersizdi.
8.06.2023 Dünya
Fuat Oktay: HDP ile kapalı kapılar ardında ne konuştun?
Fuat Oktay: HDP ile kapalı kapılar ardında ne konuştun? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Ne konuştun HDP ile kapalı kapılar ardında? Niye açıklamıyorsun? Neyi sattınız? Ne yaptınız da bugün Kandil'den açıklama yapıyorlar. Terörist başlarından bir tanesi diyor ki; 'Kılıçdaroğlu'nu desteklemek zorundayız, eğer Erdoğan gelirse bizim kökümüzü kazır, bizi bitirecek bunlar Kılıçdaroğlu'nu desteklememiz lazım.' Sizin kökünüzü kazıyacağız, nereye giderseniz gidin'' dedi.
18.04.2023 Gündem
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor Türkiye'nin tekrarlanan güvenlik endişeleri ve uyarılarına rağmen terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği desteği sürdüren Fransa yine büyük bir skandala imza attı.
13.04.2023 Dünya
Feshane Nerededir, Ne Zaman Ve Kim Tarafından Yaptırılmıştır?
Feshane Nerededir, Ne Zaman Ve Kim Tarafından Yaptırılmıştır? Geçmişte birçok önemli yapı kurulmuştur. Bunlar çeşitli amaçlarla dönemde hizmet vermiştir. Bazıları şartlara dayanamayarak yıkılsa da bazıları da hala günümüze kadar gelmiştir. Bunlardan biri de Feshane'dir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.04.2023 Eğitim
Büyük gün geldi! Trump her an tutuklanabilir
Büyük gün geldi! Trump her an tutuklanabilir ABD’de eski başkan Donald Trump’ın tutuklanması olasılığına karşı, ülkenin büyük kentlerinde düzenlenebilecek protestolara karşı hazırlık yapılıyor.
21.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Üniforma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.