Unkapanı

Unkapanı

Son dakika Unkapanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Unkapanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Unkapanı haber sayfamızda...

Unkapanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.016 unkapanı haberi bulunmuştur.
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Turan, “Bu hizmet siyasetinin özünde mazeret üreten değil hizmet üreten, engelleyen değil çözüm üreten, ayrıştıran değil kucaklayan, değerlere karşı duyarsız duran değil yaşatan bu anlayış halkımızın büyük teveccühüne mahzar oldu. İstanbul'un çeyrek yüzyılına damgasını vurdu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Unkapanı Köprüsü'nde yavru kedi operasyonu! Trafiği durdurdu
Unkapanı Köprüsü'nde yavru kedi operasyonu! Trafiği durdurdu İstanbul Unkapanı Köprüsü'nde bir kadın, orta refüjde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için trafiği durdurdu.
21.01.2024 Yaşam
Unkapanı Köprüsü'nde yavru kedi operasyonu! Trafiği durdurdu
Unkapanı Köprüsü'nde yavru kedi operasyonu! Trafiği durdurdu Unkapanı Köprüsü'nde bir kadın, orta refüjde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için trafiği durdurdu.
21.01.2024 Gündem
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor Her şey gibi müzik dinleme alışkanlıklarımız da değişti. Kasedi sarmak yerini çoktan tıklamaya bıraktı. Müzik sektörünün kalbinin attığı Unkapanı’nın yeriniyse dijital platformlar aldı. Sektörü yönlendiren dijital platformlar sunduğu imkânlar kadar sahte dinlenlemeler, gelir dağılımı ve ses kayıt kalitesiyle de tartışılıyor. Dijital Unkapanı’na kulak veriyoruz.
13.01.2024 Pazar
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri! İşte kapatılacak yollar İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı. Öte yandan alternatif yollar da belirlendi.
30.12.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar kapatılacak! İşte o güzergahlar Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle 5 Kasım pazar günü İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
3.11.2023 Gündem
İstanbul’un tatları
İstanbul’un tatları Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında İstanbul’un ilçeleri geçmişten günümüze çeşitli tatlarla özdeşleşmiş durumda.
29.10.2023 Gündem
Geçmişte İstanbul ulaşımı
Geçmişte İstanbul ulaşımı Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutluyoruz.
29.10.2023 Gündem
Ters yönden gelen motosiklet sürücüsü genç kıza böyle çarptı
Ters yönden gelen motosiklet sürücüsü genç kıza böyle çarptı Samsun'da cadde üzerinde ters yönden gelen motosiklet sürücüsü, yaya yolundan geçen genç kıza çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, motosiklet sürücüsü ise kayıplara karıştı.
26.10.2023 Haberler
Arabeskin altın yılları
Arabeskin altın yılları Siyasal, sosyal alanda değişimin yaşandığı 12 Eylül darbesi döneminde müzik endüstrisi de evrim geçirdi. Pop ve arabeskin birleşimiyle fantezi müzik doğdu ve arabesk altın yıllarını yaşadı…
26.10.2023 Gündem
Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım'
Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım' 'Sahte Gülücük' adlı ilk solo albümünü 1982'de çıkartan Metin Özülkü ile 35 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü meslektaşı Eda Özülkü, geçtiğimiz akşam Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği gecede Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde konser verdi.
3.10.2023 Cadde
İBB Başkanı İmamoğlu: Bir ayda yağan yağmurun üzerinde yağışı iki saatte aldık
İBB Başkanı İmamoğlu: Bir ayda yağan yağmurun üzerinde yağışı iki saatte aldık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSFALT'ın Bağcılar'da yapımı tamamlanan Asfalt Fabrikası'nın açılış törenine katıldı. Dün meydana gelen sel ve su baskınlarına ilişkin açıklama yapan İmamoğlu, "Bu yağış oranı normalde bir ayda yağan bir yağmurun çok daha üzerinde bir orandır. Biz bu yağışı iki saatte aldık. Bundan sonra artık görüyoruz ki şehrimiz, ülkemizin başka noktaları, dünyanın başka noktaları, yağışları böyle yaşayacak" dedi.
6.09.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan Feshane'deki soruşturmayla ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan Feshane'deki soruşturmayla ilgili açıklama  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Feshane'deki sergi hakkında soruşturma başlatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.09.2023 Gündem
Bu esprileri hala yapanlar var! Geçmişten bu yana en kötü espri olarak biliniyorlar
Bu esprileri hala yapanlar var! Geçmişten bu yana en kötü espri olarak biliniyorlar Espriler günlük hayatta arkadaş, aile gibi ortamlarda daha çok eğlence amaçlı yapılır. Her yaş grubuna dair hitap edebilen bu espriler kimi zaman sorulu cevaplı olduğu gibi kimi zamanda diyalog şeklinde karşımıza çıkabiliyor. Ancak bazı espiriler var ki.. Hâlâ yapıldığına şaşıracaksınız! İşte, merak edilen tüm detaylar.
21.08.2023 Oyun
40 gün sürecek! İstanbul depremine hazırlık çalışmaları başladı
40 gün sürecek! İstanbul depremine hazırlık çalışmaları başladı Yeni Galata Köprüsü olası İstanbul depremine hazırlık çalışmaları kapsamında trafiğe kapatıldı. Çalışmalar kapsamında köprünün genleşme derzleri, asfaltı ve yalıtım tabakası yenilenecek. Köprüdeki güçlendirme çalışmaları birinci ve ikinci etap olmak üzere toplam 40 gün sürecek.
13.08.2023 Gündem
Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı! 40 sürecek...
Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı! 40 sürecek... İBB tarafından Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmaları saat 01.00’da trafiğin kesilmesi ve yolun kapatılmasıyla Karaköy-Eminönü istikametinde başladı.
12.08.2023 Gündem
Galata Köprüsü 40 gün trafiğe kapatılacak
Galata Köprüsü 40 gün trafiğe kapatılacak Galata Köprüsü 40 gün boyunca bakım onarım çalışmaları yapılacağı için kapalı kalacak. 13 Ağustos’ta başlayacak çalışmalarda araçlar alternatif güzergahlar yönlendirilecek.
11.08.2023 Haberler
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos gecesi başlayacak, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos gecesi başlayacak, 40 gün sürecek İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Yeni Galata Köprüsü'nde olacak çalışmayla ilgili detaylar da belli olurken çalışmanın 40 gün süreceği bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...
11.08.2023 Gündem
İstanbul'da motosiklet sürücülerine denetim! Gece bekçileri de destek verdi
İstanbul'da motosiklet sürücülerine denetim! Gece bekçileri de destek verdi İstanbul'da motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi, 2 motosikletli şahıs para cezası aldı. Denetime gece bekçileri de destek verdi.
6.08.2023 Gündem
Gıda güvenliğine bakliyat dopingi
Gıda güvenliğine bakliyat dopingi Türkiye'nin dünyada öne çıkan üreticilerinden olduğu bakliyatta, hem çoğalan dünya nüfusu, hem de bitkisel bazlı beslenme talebi tüketimi artırıyor. Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, bakliyatın geleceğini ve yerli üretim gücünü anlatıyor…
10.05.2023 Milliyet Executive
Diri diri gömülen 'Cihan Pehlivanı' Kara Ahmet! Mezarı açıldığında gördüklerine kimse inanamadı
Diri diri gömülen 'Cihan Pehlivanı' Kara Ahmet! Mezarı açıldığında gördüklerine kimse inanamadı Kara Ahmet 1.80 boyunda, 105 kilo ağırlığındaydı. Kolları kalıplı, bilekleri kalın, elleri adeta bir aslan pençesini andırıyordu. Boynunda üç tane muska vardı. Ünlü Türk yazar Ahmet Mithat Efendi onu böyle tarif ediyordu. Karşısında hiçbir pehlivanın duramadığı Kara Ahmet'in sonu ise korku filmlerini aratmayacak türden oldu.
10.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Unkapanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.