Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ÜNLÜLERiN KOZMETiK MERAKI

H&M markasının Türkiye’ye ağustos ayında gelecek kozmetik ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Happily Ever After’da verilen davete, cemiyet dünyasından seçkin isimler katıldı

|

Ayşe Kucuroğlu, Etel Baler, Sinem Yıldırım, Buse Terim, Yelda Demirören, Şah Yaycı, Berna Ataman ve Hande Can Yüce, davete katılanlar arasındaydı. H&M İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtımda makyöz Melis İlkkılıç, davetlilere sonbahar makyaj trendleri hakkında bilgi verdi.
Sonbaharda pembeden tozlu lilaya kadar tatlı tonlardaki pastel renkler; mavi, gümüş ve mor gibi koyu metalik renklerle kontras oluşturuyor. Gözler, koyu gölgelerle dumanlı ya da çıtır bej tonlarında saydam; dudaklar en açık bejden seksi pembeye ve vampir kırmızısına renklenirken, tırnaklar için krem pastel, parlak metalik ve pembe, mor ve parlak mavi koyu tonlarında ışıltılı renkler var. Ürünler, ağustos ayıdan itibaren mağazalarda yer alacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.