Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ünlülerin yenilenme sırları

Demi Moore, Angelina Jolie ve Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Micro Plus uygulamasını Türkiye’ye getiren Sema Arabacıoğlu, formda kalmanın sırlarını anlattı.

|

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, kadınlar formda kalmak için türlü yollara başvurmaya başladı. Spor, sağlıklı beslenmenin yanı sıra Micro Plus da sıkı bir vücuda sahip olmak isteyenler için ideal bir yöntem... Ünlü bir estetik merkezinin sahibi Sema Arabacıoğlu, bu yöntemi ve kendi hikayesini anlattı.

Öncelikle sizin serüveninizden bahsedelim....
Dil eğitimi için İngiltere’ye gittiğimde beslenme bozukluğundan 25 kilo aldım. O dönemde rahmetli Lady Diana’nın uygulattığı bir sistemle tanıştım. Bir taraftan diyet yaptım, diğer taraftan vücudun sarkmaması için sıkılaştırmayı ve selüliti gideren bir yöntem uygulattım. Kilo verdim ve sıkı bir vücuda sahip oldum. Aristo Estetiği kurma ve yaşadıklarımı benim gibi kilo problemi olanlara aktarma isteğim bu sayede başladı.

Micro Plus nedir ve nasıl uygulanmalıdır?
Gençleşmenin yeni yolu Micro Plus micro ve galvanik akımın birleştirilerek kullanıldığı özel geliştirilmiş bir electroterapi cihazıdır. Cihaz kasların uyarılması temeline dayanıyor, yüz ve boyundaki 53 kasın her birine tek tek spor yaptırıyoruz. Bu uyarılmayı takiben yüzeysel kasların çalışması sonucunda, hücre metabolizması ve protein sentezinde artış görünüyor. Bağ dokularında kolajen ve elastin fibrinleri ile bölgesel kan dolaşımında da artış kaçınılmaz oluyor ve tabii bunun sonucunda da dokularda belirgin bir gerilme ve sıkılaşma meydana geliyor. Yani yaşlanmanın en önemli belirtilerinden biri olan sarkmalar ve gevşeme ortadan kalkıyor.

Bu uygulamayla yaşımıza nasıl ve kaç yaş fark atabiliyoruz?
Micro Plus cihazı ile uyarılan bölgelerdeki kaslar gerginlik kazanır. Cilt kasa yaklaşır tonusu artar ve iyice sıkılaşır. Aktive olmuş bir cilt canlanır, düzgün çalışan hücrelerde pigment birikimi olmaz, dolayısıyla kırışıklar zaman içinde açılır ve hatta kaybolur. Renk canlanır, yorgun görünüm ortadan kalkar, düzenli yapılan 10 seans çok önemlidir. Çünkü bir süre hacimli kaslara dönüşmesini sağlar, cildiniz 8 ile 10 yaş önceki sıkılığına kavuşur, ne kadar isterseniz, hangi sıkılığa getirmek isterseniz o kadar uygulayabilirsiniz.

Ne kadar kalıcı?
10 seans bittikten sonra üç ayda bir uygulanacak tek seans ile kazanımları koruma seanslarına geçilir. Böylelikle beş yıl boyunca hep tazecik bir ciltle yaşarsınız.

Micro Plus’ın vücut uygulamalarından da bahsedebilir misiniz?
Zayıflama ve bölgesel sıkılaşma için özel olarak üretilen bu cihaz farklı dalga boylarında elektrik akımıyla kasları harekete geçiriyor ve bunun sonucunda da sıkılaşma meydan geliyor. 76 saat spor yapmış etkisi ile tek seanslı uygulama o defa kasları şekillendirecek tıpkı yüz uygulamalarında olduğu gibi kol, karın, basen ve bacaklar da çok iyi sonuçları alıyoruz. Sarkmış vücut kasları olanlar veya bölgesel yağlanması olan danışanlarımız için ideal bir yöntem vücutta 1 ile 3 beden arası daralmayı görmek micro plus cihazı ile mümkün.

Selülit tedavisi konusunda da çok iddialısınız…
Kesinlikle vücudun doğal formuna kavuşmasını sağlayan Micro Plus cihazı selüloitlerin giderilmesini bağ dokularının yenilenip onarılmasını sağlıyor. Bağ doku aktivitesini arttırarak kolajen ve elastin üretimini hızlandırıyor. Micro Plus sayesinde hücre içinde iyileşme ve aktifleşme sağlanıyor. Cihaz selülitli bölgelerdeki dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına ve cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Dolayısıyla selülitin yarattığı portakal görüntüsü yok oluyor.

Cihazın satışlarını da yapıyorsunuz...
Bu yerler arasında İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Manisa, Kayseri, Ankara, Diyarbakır, Kocaeli, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Elazığ, Bolu, Hatay, Gaziantep, Mardin ve Muş gibi şehirlerde, özellikle güzellik merkezleri, sağlık yaşam merkezleri, diyet ve beslenme merkezlerinde, polikliniklerde, hastaneler ve güzellik salonlarında kullanılmaktadır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.