Ushan Çakır

Ushan Çakır

Son dakika ushan çakır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ushan çakır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ushan çakır haber sayfamızda...

Ushan Çakır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 ushan çakır haberi bulunmuştur.
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ekran hayatına başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun paylaştığı Kül Masalı dizisinindeki karakterler de dikkat uyandırdı. Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? İşte, oyuncu kadrosu...
23.02.2024 Bilgi Rehberi
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu Kül Masalı dizisi ekrana geliyor! Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yer aldığı Kül Masalı, TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Kül Masalı oyuncuları kim, konusu nedir? Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, ekrana birlikte dönüş yaptı. Amerikan yapımı 'The Sopranos' dizisinden uyarlanan 'Aile' ile ekranlara dönen ikili dikkatleri üzerine çekti. Serenay Sarıkaya'nın ilk bölümde giydiği elbisenin fiyatı ise sosyal medyayı salladı.
9.03.2023 Cadde
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı Yönetmenliğini Çağrı Şensoy’un üstlendiği, Ushan Çakır ve İmer Özgün’ün rol aldığı ‘Dünya’da Bir Yer’in prömiyeri İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne’de yapıldı.
18.01.2023 Cadde
Mert Ramazan Demir'in büyük değişimi
Mert Ramazan Demir'in büyük değişimi Mert Ramazan Demir'in, 'Yalı Çapkını' dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu yüzünden Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edilmişti. Olaylı geceyi anlatan ünlü oyuncu, “O olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Biz Afra ile çok eski arkadaşız” demişti. Son yaşananlardan sonra gündemden düşmeyen Demir'in yıllar önceki hali ve değişimi ortaya çıktı.
29.12.2022 Cadde
Damla Sönmez'den sahil pozları
Damla Sönmez'den sahil pozları Son olarak 'Aziz' adlı dizide 'Dilruba' karakterini canlandıran Damla Sönmez, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, kumsalda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
16.05.2022 Cadde
Damla Sönmez: Bir şey yok olsa zaten sizden kaçmaz!
Damla Sönmez: Bir şey yok olsa zaten sizden kaçmaz! Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Murat Boz'la adı aşk dedikodusuna karışan Damla Sönmez, Üsküdar'da objektiflere yansıdı. 34 yaşındaki oyuncuya, “Hayatınızda biri var mı?" ve “Aşkta kriterleriniz var mı?" soruları yöneltildi.
23.04.2022 Cadde
Ya İstiklal  Ya Ölüm oyuncuları kim? Ya İstiklal  Ya Ölüm dizisi konusu nedir, kaç bölüm?
Ya İstiklal Ya Ölüm oyuncuları kim? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi konusu nedir, kaç bölüm? Ya İstiklal Ya Ölüm mini dizisi, Milli Mücadele ruhunu ekrana taşıyor. Dizi 2020 tarihinde seyirci karşısına çıktı. Başrollerde ise İlker Kızmaz, Birkan Sokullu ve Dolunay Soysert gibi isimler yer alıyor. Peki, Ya İstiklal Ya Ölüm dizi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.03.2022 Cadde
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncu kadrosu ve konusu! Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi nerede çekildi?
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncu kadrosu ve konusu! Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filmi nerede çekildi? Cingöz Recai filmi, Türk sinemasında üçüncü defa uyarlandı. 2017 yapımı filmin başrolünde ise Kenan İmirzalıoğlu ve Meryem Uzerli yer alıyor. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü kitaptan beyazperdeye dönüştürüldü. İşte, filmin oyuncuları...
13.02.2022 Cadde
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı
TRT dizisi 'Hz. Mevlana'nın çekimleri başladı Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı, başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını anlatan 'Hz. Mevlana' dizisinin iki yıl süren hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlandı.
24.09.2021 Cadde
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncuları | Cingöz Recai nerede çekildi, konusu nedir?
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncuları | Cingöz Recai nerede çekildi, konusu nedir? Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde yer aldığı yerli film Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor. Peyami Safa'nın yarattığı roman kahramanının beyazperdeye yeni uyarlamasıdır. İşte, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncu kadrosu...
6.09.2021 Cadde
Kahraman Babam neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu...
Kahraman Babam neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu... Kahraman Babam dizisi kısa süre önce ekran macerasına başlamıştı. Dikkat çeken oyuncu kadrosu ile pazartesi akşamları yeni bölümleri yayımlanıyordu. Dizi 8. bölümde final kararı aldı. Peki, Kahraman Babam dizisi neden bitiyor?
26.07.2021 Cadde
'Kahraman Babam' için final kararı
'Kahraman Babam' için final kararı Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve Toprak Sağlam gibi isimlerin rol aldığı Kahraman Babam dizisi reytinglerde istenileni karşılayamadı. Kanal, Kahraman Babam dizisi için final kararı aldı.
22.07.2021 Cadde
Kahraman Babam oyuncuları - konusu! Kahraman Babam hangi gün? İşte, tam kadro oyuncuları ve isimleri
Kahraman Babam oyuncuları - konusu! Kahraman Babam hangi gün? İşte, tam kadro oyuncuları ve isimleri Kırmızı Kamyon olarak ilk bölümü yayımlanan Kahraman Babam dizisi yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Haziran ayı başında izleyici karşısına çıkacağı bildirilmişti. Seyirci, Kahraman Babam oyuncu kadrosunu ve yayın gününü sorguluyor.
12.07.2021 Cadde
Damla Sönmez ve Ushan Çakır barıştı mı?
Damla Sönmez ve Ushan Çakır barıştı mı? 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Efsun karakteriyle hafızalara kazınan Damla Sönmez, üç yıl nişanlı kaldığı dokuz yıllık erkek arkadaşı Ushan Çakır'la yollarını ayırmıştı. Çiftin barıştığı iddia edildi.
16.06.2021 Cadde
'Kahraman Babam' bu akşam başlıyor
'Kahraman Babam' bu akşam başlıyor Yeni dizi 'Kahraman Babam', bu akşam saat 20.00'de SHOW TV'de ekrana gelecek.
14.06.2021 Cadde
Ayta Sözeri projeye başlıyor
Ayta Sözeri projeye başlıyor Ayta Sözeri, Cihangir’de görüntülendi. 45 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, ‘İlk ve Son’ isimli dizide rol alacağını söyledi.
19.05.2021 Cadde
Sevmediğim yönüm ‘sabırsızlık’
Sevmediğim yönüm ‘sabırsızlık’ Oynadığı rollerle birçok ödüle layık görülen Damla Sönmez, kendisinde sevmediği yönünün sabırsızlık olduğunu söyledi. Oyuncu, “Üzerinde çalışıyorum. Yaş aldıkça iyiye gidiyor” dedi.
4.05.2021 Cadde
Damla Sönmez-Ushan Çakır aşkı bitti!
Damla Sönmez-Ushan Çakır aşkı bitti! Oyuncu Damla Sönmez, 2012 yılında tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Ushan Çakır’la ayrıldıkları iddiasını doğruladı.
15.04.2021 Cadde
Kırmızı Kamyon oyucuları kim, konusu nedir? Kırmızı Kamyon dizisi nerede çekiliyor?
Kırmızı Kamyon oyucuları kim, konusu nedir? Kırmızı Kamyon dizisi nerede çekiliyor? Kırmızı Kamyon dizisi 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Uzun zamandır merakla beklenen ve iddialı yapımlardan olan Kırmızı Kamyon, oyuncuları ile ilgi görmeye başladı. Dizinin konusu ise alışılmışın dışındı. Peki, Kırmızı Kamyon ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
1.04.2021 Cadde
'Kırmızı Kamyon' setinden ilk kareler
'Kırmızı Kamyon' setinden ilk kareler Çok yakında ekran yolculuğuna başlayacak olan ‘Kırmızı Kamyon’ dizisinden ilk kareler yayınlandı.
20.03.2021 Cadde
Hakan Altıner, 'Kırmızı Kamyon'da
Hakan Altıner, 'Kırmızı Kamyon'da Show TV'de ekranlara gelecek olan yeni dizi 'Kırmızı Kamyon'un hazırlıkları devam ediyor. İtfaiyecilerin hikayesini konu alacak olan 'Kırmızı Kamyon' dizisinin kadrosuna oyuncu Hakan Altıner katıldı.
16.03.2021 Cadde
İtfaiyecilerden 'Kırmızı Kamyon' ekibine özel eğitim
İtfaiyecilerden 'Kırmızı Kamyon' ekibine özel eğitim Yakında Show TV’de ekranlara gelecek, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını seyirciyle buluşturacak olan ‘Kırmızı Kamyon’ dizisinin oyuncuları, çekimler öncesinde İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde özel itfaiye eğitimi aldı.
28.01.2021 Cadde
'Kırmızı Kamyon' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı
'Kırmızı Kamyon' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı Show TV’de ekranlara gelecek olan, 10. Ev imzalı yeni dizi 'Kırmızı Kamyon'un çekimleri devam ederken; dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.
20.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ushan Çakır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.