Uzaktan Enerji Göndermek Mi?

Pek çoğumuzun bir çok yerde sıklıkla karşısına çıkan fakat uzaktan nasıl enerji gönderimi ile şifa bulunabilir ki diye içinden de olsa söyleyebildiği ya da kabul etmekte zorlandığı konuya biraz açıklık getirelim istedim.

Konu enerji olunca yazmakta zor oluyor, anlatmakta fakat bilgilenmemiz şart. Bazı fizik kurallarını bilmeden uzaktan gönderim hakkında açıklayıcı bilgiye sahip olmak zor, fakat anlamak zor değil.

Kısaca konumuz kuantum dolanıklığıdır yani atom altı parçacıklarının birbirini uzaktan etkilemesi durumu.

Haberin Devamı

Milyarlarca ışık yılı uzaklıkta da olsanız (Işık yılı : Bir zaman değil mesafe ölçüsüdür. Işığın “bir yılda” aldığı yolu; yani yaklaşık 9.5 trilyon kilometrelik mesafeyi ifade eder.) kuantum dolanıklığına göre mesafeler yok oluyordu.

Albert Einstein, Boris Podolsky ve Ned Rosen’le birlikte 1935 yılında uzaktan etkiyi “gizli değişkenler teorisiyle” açıklamaya çalıştı. Aslında üç bilim adamı basit bir mantık yürüttüler: Parçacıklar birbirini uzaktan etkilemiyordu. Tıpkı diğer fiziksel etkileşimlerde olduğu gibi, birbirini deneylerle göremediğimiz bir takım gizli kuvvetlerle etkiliyorlardı demişlerdi.

Bizler de zaten sevdiklerimize, ölmüş yakınlarımıza uzaktan dua gönderip, cep telefonları vasıtasıyla uzaktan yine enerjiler ile iletişime geçip, bilgisayarlarımızdan da uzaktan dosya, e-posta, fotoğraf göndermeye devam ediyoruz. Arada kablo var, anten var der dediğinizi duyar gibiyim.

Buradaki antenler biz oluyoruz :) Her birimiz zaten görünmeyen bağlarla birbirimize sağlıyız. Ne demiş Neşet Ertaş; "kalpten kalbe bir yol vardır görülmez". Durum tamamen bu.

Eğer uygulayıcı kişi tüm konulara hakimse ve işini iyi biliyorsa bu yollar vasıtası ile evrenin hangi köşesinde olursanız olun sizlere etki edecek ve problemlerinizi çözüme kavuşturacaktır.

Özünde durum bu; fakat bunların bilimsel olarak kanıtlandığı bir çok deney yapıldı, bunları da internette bulmanız mümkün. Bazılarını YouTube'da bulabilmeniz için isimlerini veriyorum;

- Beyinden beyine iletişim

- Ayna Noronlar

- Duygularınız kablosuz cihazlarla tanımlanabiliyor

Haberin Devamı

- Parçacık hareketi olmadan yeni bir kuantum iletişimi sağlandı

... gibi.

Neyse konuyu çok uzatmadan diyebilirim ki; uzaktan olsun yakından olsun şifa seansları aynı etkiyi göstermekte ve bu konuda hiç bir endişe taşınmamalı.

Şifa sizlerle olsun.

Hayata yeniden başlayın!


BİOENERJİ.biz
www.bioenerji.biz
facebook.com/bioenerji.biz
instagram.com/bioenerjibiz