Vajina gençleştirmenin 8 yararı
Vajina gençleştirmenin 8 yararı Evlilikte cinsel tatmin, birincil önceliğe sahiptir. Çoğu kadın, kimi zaman birleşme mutluluğunu engelleyen vajina sıkılığında azalma yüzünden endişeye kapılır. Bu sorunu düzeltmek üzere, vajina dokusunu yeniden yapılandırmak için estetik cerrahiye başvurmak yeterli.
5.03.2019 Kadın Sağlığı
Vajina sağlığı için neler yapılmalı?
Vajina sağlığı için neler yapılmalı? Vajina sağlığı için neler yapılmalı? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Kadınlar cinsel ilişkiye girmekten neden kaçınıyor?
Kadınlar cinsel ilişkiye girmekten neden kaçınıyor? The Global Study of Sexual Attitudes and Behaviors (GSSAB)'ın araştırmalarına göre kadınların %43'ü düşük cinsel arzu duyuyor. Daha önce yapılan araştırmalara göre cinsel ilişkinin bedensel ve zihinsel faydaları var. Öyleyse kadınlar neden cinsel arzu konusunda problem yaşıyor? İşte nedenleri
18.08.2017 Cinsellik
Yetersiz cinsel ilişkinin vajinaya zararları
Yetersiz cinsel ilişkinin vajinaya zararları Yeterince cinsel ilişkiye girmezsek ne olur? Düzenli cinsel ilişkinin vajinaya faydaları nelerdir? Yapılan bir araştırma düzenli cinsel ilişkinin vajinaya faydalarını ortaya çıkardı
17.08.2017 İlişkiler
Vajinanızı mutlu etmenin 10 yolu
Vajinanızı mutlu etmenin 10 yolu Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen, vajinanızı mutlu ve sağlıklı tutmanın yolları hakkında şu bilgileri verdi.
17.04.2017 Kadın Sağlığı
Her kadının bilmesi gereken 7 cinsel bilgi
Her kadının bilmesi gereken 7 cinsel bilgi Londralı jinekolog Dr. Ahmed Ismail, her kadının mutlaka bilmesi ve dikkat etmesi gereken cinsel bilgileri paylaştı.
13.06.2016 Cinsel Sağlık
Gwyneth Paltrow'un kadınlara önerisi şok etti
Gwyneth Paltrow'un kadınlara önerisi şok etti Ünlü İngiliz oyuncu Gwyneth Paltrow son yıllarda "sağlıklı yaşam gurusu" olarak da ünlenen isimlerden. GOOP isminde bir internet sitesi kurarak sağlık ve yaşam önerileri veren Paltrow'un son önerisi ise hem şaşırttı hem de doktorlardan tepki çekti.
2.02.2015 Kadın Sağlığı
Vajinanız için tehlikeli 4 hareket!
Vajinanız için tehlikeli 4 hareket! Kadınlar için vajina sağlığı oldukça önemlidir. Ancak hiç farkına varmada gün içinde yaptığımız pek çok hareketle vajinamıza zarar verebiliyoruz. İşte o tehlikeli alışkanlıklar....
13.01.2015 Kadın Sağlığı