Vajina

Vajina

Son dakika vajina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vajina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vajina haber sayfamızda...

Vajina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 740 vajina haberi bulunmuştur.
Cinsel organı olmadan dünyaya geldi: İlk kez 17 yaşında hastaneye gittim
Cinsel organı olmadan dünyaya geldi: İlk kez 17 yaşında hastaneye gittim Ankara'da doğuştan rahmi ve vajinası olmayan, daha önce bacağından alınan doku ile yapılan vajina kapanan A.T.'ye (26), bu kez karın iç zarından alınan parça ile vajina oluşturuldu.
15.02.2024 Gündem
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir Kimileri sabah kimileri akşam duş alıyor. Kimileri sıcak su seviyor kimileri ılık suyla duş almayı tercih ediyor. Duş alma sıklığı ve şekli kişinin tercihine bağlı olsa da herkes için ortak bir kural var. Uzmanlardan bazıları bu önemli kurala uyulmaması halinde ölümcül enfeksiyonlara yakalanmamanın imkânsız olduğunu dile getiriyor. Peki gerçek ne? İşte cevabı.
20.10.2023 Genel Sağlık
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış Anne adaylarının hamilelik ile ilgili merak ettikleri her konuyu hekimlerine danışmalarını öneren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Aysel Nalçakan, toplumda hamilelikle ilgili doğru sanılan 10 hatalı bilgiyi de açıkladı.
25.08.2023 Genel Sağlık
Kasık ağrısı deyip geçmeyin! Nedeni bu hastalık olabilir
Kasık ağrısı deyip geçmeyin! Nedeni bu hastalık olabilir Vücutta oluşan ağrıların her birinin çeşitli nedenlerden kaynaklandığını söylemek mümkündür. Kasık ağrıları da sıklıkla karşılaşılmakta olan ağrılar arasında yer almaktadır. İşte, kasık ağrılarının nedeni hakkında merak edilen detaylar.
1.08.2023 Sağlık
Dünyada frengi vakaları neden artıyor?
Dünyada frengi vakaları neden artıyor? Sifilis ya da yaygın adıyla frengi, bilinen en eski cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan biri. Bir zamanlar azaldığı düşünülen bu hastalık, endişe verici bir hızla tırmanarak yeniden gündeme geldi.
14.07.2023 Dünya
Nişanlıyken vajinası, evliyken rahmi oldu! 'Tüm dünya bu tekniği kullanıyor'
Nişanlıyken vajinası, evliyken rahmi oldu! 'Tüm dünya bu tekniği kullanıyor' Derya Sert, ergenlik çağındaydı ancak bu süreci yaşıtlarından farklı yaşıyordu. Tüm arkadaşları düzenli adet görürken, Derya 15 yaşına gelmesine rağmen hâlâ bu süreci yaşamamıştı. Ailesi, ne olduğunu anlamak için kızlarını kadın doğum doktoruna götürdü. Vajina ve rahminin olmadığını o an öğrenen Derya’nın yolu sonrasında Prof. Dr. Ömer Özkan’la kesişti. İşte tüm dünyanın kullandığı teknik ve arka planında yaşananlar.
5.07.2023 Gündem
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi! 'Sen kadın değilsin, erkeksin'
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi! 'Sen kadın değilsin, erkeksin' Dünyada 5 bin kadından 1'inde görülen MRKH sendromuyla rahimsiz ve vajensiz doğan Z.T.'nin (19) hayatı, kabus oldu. Ailesinin adet görmediği için götürdüğü doktorların 'Sağlıklısın' dediği Z.T.'nin evliliği, 8 ay sürdü. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı.
2.02.2023 Haberler
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi!  'Sen kadın değilsin, erkeksin'
Rahimsiz ve vajensiz dünyaya geldi! 'Sen kadın değilsin, erkeksin' Dünyada 5 bin kadından 1'inde görülen MRKH sendromuyla rahimsiz ve vajensiz doğan Z.T.'nin (19) hayatı, kabus oldu. Ailesinin adet görmediği için götürdüğü doktorların 'Sağlıklısın' dediği Z.T.'nin evliliği, 8 ay sürdü. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı.
2.02.2023 Gündem
Kimin yanına gittiyse teker teker öldü! Oscar'ın sırrı pek çok hastalığı iyileştirebilir
Kimin yanına gittiyse teker teker öldü! Oscar'ın sırrı pek çok hastalığı iyileştirebilir Oscar'ın yanına gittiği hastalar teker teker hayatlarını kaybediyordu. Hemşireler, önceleri bu duruma bir anlam verememişti. Ölümlerin sayısı 50'yi bulunca hastanede görev yapan doktor durumu araştırmaya karar verdi. Sonuç enteresandı. Peki bir kedi gerçekten ölümü hissedebilir miydi? Bunun bir tesadüf olmadığını belirten Prof. Dr. Tamer Dodurka hayvanların insanlar üzerindeki iyileştirici gücünü anlattı.
16.01.2023 Gündem
Sinem Çiçek'in ölümünde tutuklu sanık kalmadı
Sinem Çiçek'in ölümünde tutuklu sanık kalmadı İzmir'de, iş görüşmesinin ardından haber alınamayan ve 1 gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek'in (18) ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya'nın (27) 27 Ekim'de yurt dışına çıkış yasağıyla tahliye edildiği ortaya çıktı.
17.12.2022 Gündem
18 yaşındaki Sinem Çiçek'in ölümünde şok detay: Polise tecavüze uğradığını söyledi
18 yaşındaki Sinem Çiçek'in ölümünde şok detay: Polise tecavüze uğradığını söyledi İzmir'de iş görüşmesine gidip dönmeyen, bir gün sonra da hastanede yaşamını yitiren Aslıhan Sinem Çiçek'in (18), İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda, Çiçek’in kanında uyuşturucu tespit edilirken, sürüntü örneklerinde ise herhangi bir sperm hücresine rastlanmadığı belirtildi. İzmir Morg İhtisas Dairesi'nin sonuç raporunda ise, bir ayrıntı dikkati çekti.
16.09.2022 Gündem
HPV’den (Human Papılloma Vırus) korkmalı mıyız?
HPV’den (Human Papılloma Vırus) korkmalı mıyız? HPV (Human Papilloma Virus) enfeksiyonları son dönemlerde hem kadınların hem de erkeklerin korkulu rüyası.
2.09.2022 Cadde
Agenezi Nedir, Neden Olur? Agenezi Tedavisi Nasıl Yapılır?
Agenezi Nedir, Neden Olur? Agenezi Tedavisi Nasıl Yapılır? Agenezi ne olduğu ve neden olduğu merak edilerek sıklıkla araştırılan hastalıklardan biridir. Özellikle kadınlar tarafından agenezi araştırılan hastalıklar arasındadır. Bu bakımdan agenezi nedir öğrenebilir ve bu hastalık hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Agenezi nedir, neden olur? Agenezi tedavisi nasıl yapılır tüm detayları ile sizler için derledik.
20.07.2022 Sağlık
Sistosel Nedir, Neden Olur? Sistosel Tedavisi Nasıl Yapılır?
Sistosel Nedir, Neden Olur? Sistosel Tedavisi Nasıl Yapılır? Pek çok sağlık sorunu ve hastalık vardır. Fakat bazı hastalıklar cinslere özgüdür. Tıpkı prostatın erkeklere özgü bir hastalık olması gibi sistosel de kadınlara özgü bir rahatsızlıktır. Sistosel hakkında araştırma yapılmakta ve neden olduğu araştırılmaktadır. İşte sistosel nedir, neden olur, sistosel tedavisi nasıl yapılır ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.
19.07.2022 Sağlık
Vajinismus Nedir, Neden Olur? Vajinismus Tedavisi Nasıl Yapılır?
Vajinismus Nedir, Neden Olur? Vajinismus Tedavisi Nasıl Yapılır? Kadınlarda görülen bir hastalık olan Vajinismus hastalığı, çiftlerin karı koca olmalarına engel olan sağlık sorunlarından biri olmaktadır. Özellikle cinsel konuların konuşulmasının yasak ya da günah olduğu toplum kadınlarının sıkça karşılaştığı bu hastalıkta, cinsel birleşmenin ağrılı ve kanlı olacağı düşüncesi hastayı korkutan sebeplerden biri olmaktadır. Peki, Vajinismus nedir, neden olur? Vajinismus tedavisi nasıl yapılır? İşte, Vajinismus hakkında tüm detayları sizler için derledik.
19.07.2022 Sağlık
Ürojinekoloji Nedir? Ürojinekoloji Hangi Hastalıklara Bakar?
Ürojinekoloji Nedir? Ürojinekoloji Hangi Hastalıklara Bakar? Ürojinekoloji, yeni sayılabilecek bir branş dalıdır. Birçok kadının sağlık probleminin teşhisi ve tedavi edilmesi konusunda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle sizde ürojinekolojinin ne olduğunu ve hangi branşa ait olduğunu öğrenebilir, hangi hastalıklara baktığı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Ürojinekoloji nedir? Ürojinekoloji hangi hastalıklara bakar tüm ayrıntılarıyla derledik.
8.07.2022 Sağlık
Adet Kabı Nasıl Kullanılır? Menstrual Kap Ne Zaman Kullanılır?
Adet Kabı Nasıl Kullanılır? Menstrual Kap Ne Zaman Kullanılır? Kadınlar yakın bir tarihe kadar regl günlerinde yalnızca hijyenik ped ve tampon kullanmaktaydı. Ancak son zamanlarda adet kabı çok popüler olmaya başlamıştır. Adet kabının bu kadar tercih edilmesinin sebebi ise pek çok avantajının bulunmasından kaynaklanmaktadır. Adet kabı nasıl kullanılır? Menstrual kap ne zaman kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
7.07.2022 Sağlık
Normal doğum yapan kadınlar dikkat! Mesane sarkmasının 6 belirtisi
Normal doğum yapan kadınlar dikkat! Mesane sarkmasının 6 belirtisi Sık sık idrara çıkma, idrar yaparken zorlanma ve kasık bölgesinde ağrı gibi şikayetlerle kendini gösteren mesane sarkması kadınlar arasında yaygın şekilde görülebiliyor. Özellikle normal doğum yapan kadınlarda daha sık ortaya çıkan mesane sarkması sosyal yaşamı ve kişinin psikolojisini olumsuz etkiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mesut Polat, mesane sarkması ve tedavi yöntemi hakkında bilgi verdi.
27.05.2022 Kadın Sağlığı
30. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
30. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 30. hafta gelişimi ve vücudunuzda yaşanan değişikliklere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
24. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
24. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Düzenli bir şekilde gelişimini devam ettiren bebeğinizin bu hafta yaşayacağı değişime göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
21. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
21. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 25 santim uzunluğa ulaştığı 21. haftadaki gelişmelere bir göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
18. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
18. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bu hafta bebeğiniz bir dolmalık biber boyutlarında.Boyu 12-13 cm civarında olan bebeğinizin bu haftaki gelişimine göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
İdrar kaçırmaya lazerli çözüm
İdrar kaçırmaya lazerli çözüm Bu dönemin kadın yaşamının neredeyse üçte birini kapladığını belirten Op. Dr. Çiğdem Karas, “Sıklıkla rastladığımız idrar kaçırmada lazer tedavisi iyi sonuçlar veriyor” dedi
25.04.2022 Ege
Ünlü doktora kurşun yağmuru! Katilin ifadesi ortaya çıktı
Ünlü doktora kurşun yağmuru! Katilin ifadesi ortaya çıktı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, ameliyatlarıyla ünlü kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal'ı (63) tabancayla vurarak öldüren uzman çavuş Musa Aktaş'ın (28) ifadesi ortaya çıktı.
11.04.2022 Gündem
Çiftler hangi durumlarda infertilite tedavisine başlamalıdır?
Çiftler hangi durumlarda infertilite tedavisine başlamalıdır? Bir yıldan fazla süredir düzenli cinsel ilişkide bulunmalarına karşın hamileliğin gerçekleşmediği çiftler tıp alanındaki gelişmeler sayesinde farklı kısırlık tedavisi seçeneklerine başvurabilirler. Prof. Dr. Göğşen Önalan’ın yaptığı açıklamalara göre üreme tıbbında devam eden ilerlemeler sayesinde, birçok çift doğurganlık sorununun üstesinden gelebiliyor ve çocuk sahibi olabiliyor.
24.02.2022 Cinsel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Vajina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.