Vajinal mantar belirtileri nelerdir? Vajinal mantar kaç günde geçer? - Vajinal mantara ne iyi gelir?
Vajinal mantar belirtileri nelerdir? Vajinal mantar kaç günde geçer? - Vajinal mantara ne iyi gelir? Kandidiyazis olarak da bilinen vajinal mantar enfeksiyonu, kadınlarda yaygın olarak görülüyor. Eğer sizin de vajinal bölgenizde koyu renkli akıntı, bozuk süt görünümünde akıntı, yoğun bir akıntı ve kaşınma varsa vajinal mantar ile karşı karşıyasınız demektir. Vajinal mantar cinsel yolla bulaşmaz ancak cinsel yolla yayılabilir. "Vajinal mantar nedir?", "Vajinal mantar neden olur?", "Vajinal mantar belirtileri nelerdir?", "Vajinal mantar tedavisi nasıl yapılır?", "Vajinal mantara iyi gelen bitkisel çözüm var mı?" Bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz...
6.06.2020 Kadın Sağlığı
Vajina kaşıntısına ne iyi gelir? Vajinada kaşıntı ve yanma için ne yapılması gerekir?
Vajina kaşıntısına ne iyi gelir? Vajinada kaşıntı ve yanma için ne yapılması gerekir? Vajina kaşıntısı genellikle rahatsız edici maddeler, enfeksiyonlar veya menopoz nedeniyle oluşan rahatsız edici ve bazen ağrılı bir semptomdur. Vajina kaşıntısı çeşitli sağlık sorunlarına işaret ediyor olabilir. Vajina kaşıntısı neden olur, vajina kaşıntısı tedavisi nasıl yapılır diye soruyorsanız işte vajina kaşıntısı neden olur sorusunun cevapları ve tedavi yöntemleri.
7.02.2020 Kadın Sağlığı
Vajinal bölgede kaşıntı yapan 6 neden
Vajinal bölgede kaşıntı yapan 6 neden Vücudunuzda, kızarıp tahriş olacak ve kaşınacak birçok yer arasında hiç şüphesiz en kötüsü vajina bölgesi. Peki, kaşıntıya sebep olan nedenler ve bununla nasıl başa çıkılacağı hakkında neler biliyorsunuz?
28.08.2019 Kadın Sağlığı
Kadınların en sık karşılaştıkları vajinal enfeksiyonlar
Kadınların en sık karşılaştıkları vajinal enfeksiyonlar Birçok kadının hayatlarının bir bölümünde en az bir kez karşılaştıkları vajinal akıntı, kaşıntı ve yanma gibi şikâyetlere genellikle genital bölgede meydana gelen bakteri, virüs ve mantar enfeksiyonlar sebep olmaktadır.
17.05.2018 Kadın Sağlığı
Vajinal kaşıntının sebepleri
Vajinal kaşıntının sebepleri Kadınların en büyük sorunlarından biri olan vajinal kaşıntının birçok sebebi olabiliyor. İşte 5 sebebi ve çözüm önerileri…
30.10.2015 Cinsel Sağlık