Vakıfbank

Vakıfbank

Son dakika Vakıfbank haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vakıfbank gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vakıfbank haber sayfamızda...

Vakıfbank

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.284 vakıfbank haberi bulunmuştur.
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi Süper Lig’in 32’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Hasan Ali Kaldırım bir taraftar ile sözlü tartışma yaşadı
13.04.2024 Kayserispor
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku!  Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku! Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final serisi ikinci maçında karşı karşıya geldi. Müsabakaya Arina Fedorovtseva'nın performansı damga vurdu. Sarı-lacivertli takımda Eda Erdem sakatlık geçirdi. Mücadeleyi Eczacıbaşı 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı!
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı! Süper Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Emre Belözoğlu mücadele sonrasında Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Ankaragücü
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi play-off final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı karar setine giden mücadeleyi 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk!
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk! VakıfBank'ın yıldızı Gabi Guimaraes, Türk Hava Yolları maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Voleybol
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada?
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada? UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçları heyecanı sona erdi. Dev mücadelelerin ardından şampiyonluk ihtimalleri güncellendi.
12.04.2024 Konferans Ligi
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı!
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Peter Etebo, Trendyol 1. Lig ekibiyle el sıkıştı.
12.04.2024 1.Lig
Xavi Hernandez: Hiçbir şey kararımı değiştiremez!
Xavi Hernandez: Hiçbir şey kararımı değiştiremez! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, sezon sonundaki ayrılık kararının değişmeyeceğini açıkladı.
12.04.2024 İspanya La Liga
Pep Guardiola: Savunmacılarımızın sakatlıkları belimizi büktü!
Pep Guardiola: Savunmacılarımızın sakatlıkları belimizi büktü! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola açıklamalarda bulundu.
Bayern Münih'te Harry Kane'in ailesi kaza geçirdi!
Bayern Münih'te Harry Kane'in ailesi kaza geçirdi! Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane'in çocuklarının da yer aldığı aracın trafik kazasına karıştığı öğrenildi.
12.04.2024 Almanya Bundesliga
VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu
VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları'na set vermedi. CEV Şampiyonlar Ligi bileti alan sarı-siyahlılarda Alexia Carutasu'nun performansı parmak ısırttı.
12.04.2024 Voleybol
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City'nin Bayern Münih forması giyen Jamal Musiala ile ilgilendiği öğrenildi.
VakıfBank'ta Gabi gözyaşlarına boğuldu! Efsane isim veda etti
VakıfBank'ta Gabi gözyaşlarına boğuldu! Efsane isim veda etti VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi. VakıfBank'ın kaptanı Gabi maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.
12.04.2024 Voleybol
VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı geçti! CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı
VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı geçti! CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3'üncülük serisi 2'nci maçında VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı 3-0'la geçti. Sarı-siyahlılar bu sonucun ardından CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı.
12.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile final serisinde kozlarını paylaşan Fenerbahçe'de sezon sonu milli yıldız ile ayrılık yaşanacak.
10.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Dev mücadele Fenerbahçe Opet'in 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
9.04.2024 Voleybol
Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızına talip! Arthur Masuaku'nun alternatifi bulundu
Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızına talip! Arthur Masuaku'nun alternatifi bulundu Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, genç futbolcuyu Arthur Masuaku'nun yerine düşündüğü aktarıldı.
9.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi Trabzonspor'un Sevilla'da forma giyen ve sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği aktarıldı.
9.04.2024 Trabzonspor
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı!
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı! VakıfBank, Sultanlar Ligi play-off 3/4.’lük etabı ilk maçında konuk olduğu Türk Hava Yolları’nı 3-0 mağlup etti. Öte yandan başhakemin Zehra Güneş kararı Guidetti'yi kızdırdı.
9.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı
Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı Fenerbahçe Opet'in gelecek sezon Lavarini ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan İtalya'dan sarı-lacivertlilerin yeni başantrenörüyle ilgili iddia geldi.
9.04.2024 Voleybol
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ‘Baladın’ belgeseli çok yakında vizyona giriyor. Belgeselde Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine odaklanılacak.
8.04.2024 Voleybol
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.