Yalova Vali Erol'dan Liselere Ziyaret

Vali Erol'dan Liselere Ziyaret

18.04.2019 - 17:40 | Son Güncellenme:

Vali Erol’dan liselere ziyaret

Vali Eroldan Liselere Ziyaret

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte Termal Fen Lisesi’ni ve Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte Termal Fen Lisesi’ni ve Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Erol, Termal Fen Lisesi ziyaretinde öğrenciler tarafından hazırlanan bilim şenliği standlarını ziyaret ederek yapmış oldukları projeler hakkında bilgi aldı. Okulun eğitim öğretim faaliyetlerini de yerinde inceleyen Vali Erol, okul müdüründen okulun fiziki durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Erol, 2023 Eğitim Vizyonu ve eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduktan sonra iyi dilek ve temennilerde bulunarak okuldan ayrıldı.

ŞEHİT OSMAN ALTINKUYU ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Yalova Valisi Muammer Erol beraberinde İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Erol, ziyarette, okulun eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyerek okul müdürlerinden okullarının fiziki durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Erol, 2023 Eğitim Vizyonu ve eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduktan sonra iyi dilek ve temennilerde bulunarak okuldan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI