İstanbul Vali Şahin GÜSİAD'la buluştu

Vali Şahin GÜSİAD'la buluştu

17.02.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

Gümüşhane'nin kurtuluşunun 100. yıldönümünde Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) ile bir araya gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, GÜSİAD'ın başarılarını takdirler izlediklerini belirterek birlikte çalışmalar yapacaklarının sinyalini verdi.

Vali Şahin GÜSİADla buluştu

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde İstanbul Valisi Vasip Şahin, GÜSİAD üyelerini ziyaret etti. Derneğin genel başkanı Yüksel Yalçın’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek komisyonlarının etkinlikleri hakkında detaylı bilgi veren Yalçın,  Gümüşhanelilerin Türkiye'de inşaat sektöründe markalaştıklarını vurgulayarak Gümüşhane Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ile sektör -akademi işbirlikli çalışmalar yapacaklarını belirtti ve GÜSİAD'ın bu konudaki  çalışma programlarını paylaştı. Başkan Yalçın, Bayburt doğumlu olan İstanbul Valisi Şahin’e, GÜSİAD ve Bayburt Sanayici ve İş Adamları ile ortaklaşa gerçekleştirmek istedikleri programa katılım daveti yaptı.

Haberin Devamı

Gümüşhane Bayburt işbirliği

İstanbul’un gelecekte Turizm ve Finans Merkezi olma programı kapsamında dernek bünyesinde üstlerine çok iş düştüğünü ve İstanbul Valiliği'nin bu vizyonu destekleyecek çalışmalar yapacağına inandıklarını belirten Yalçın, iş dünyası topluluklarının programlarında yer almak istediklerini Vali Şahin'e iletti. Vali Şahin ise Gümüşhaneli iş adamlarının İstanbul’daki başarılarını takdirle izlediklerini ve bu çabaların artarak devam etmesini beklediklerini vurgulayarak Gümüşhaneli -  Bayburtlu iş adamları programında bulunmaktan memnun olacaklarını ifade etti. Valiliğin kurumsal STK buluşmalarına GÜSİAD'ı da davet edeceklerini sözlerine ekleyen Vali Şahin,  Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşundaki bu özel günde GÜSİAD ile bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin Devamı

Programa, GÜSİAD eski başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz,  GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, işadamları Dr. Metin Akagün, Atilla Kesler, Av.Emsal Gürsoy, Nizamettin Beyaz, Özgür Beyaz katıldı. Başkan Yalçın, İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün hazırladığı Gümüşhane fotoğrafları albümünü ve GÜSİAD Başarı Öyküleri kitabını takdim etti.

Yazarlar