Vazektomi

Vazektomi

Son dakika vazektomi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vazektomi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vazektomi haber sayfamızda...

Vazektomi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38 vazektomi haberi bulunmuştur.
Radikal karar! Dördüncü çocuktan sonra vazektomi yaptırdı
Radikal karar! Dördüncü çocuktan sonra vazektomi yaptırdı ABD'li müzisyen Matthew Koma ile Hilary Duff, geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Duff'ın önceki evliliğinden dünyaya gelen oğluyla birlikte toplamda dört çocukları olacak ikiliden Matthew Koma, doğum kontrolü için vazektomi yaptırdığını açıkladı.
13.03.2024 Cadde
Erkeklerde de doğum kontrolü mümkün! Gelişmiş ülkelerde yaygın bir yöntem
Erkeklerde de doğum kontrolü mümkün! Gelişmiş ülkelerde yaygın bir yöntem Vazektominin erkeklerdeki doğum kontrol yöntemlerinden biri olduğunu belirten Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Çetinkaya, “Vazektomi, sperm kanallarının cerrahi müdahale ile bağlanmasına verilen isimdir. Vazektomi işlemi yapılan kişilerde kanalların kapalı olması nedeniyle testislerde üretilen spermlerin atılımı engellenmiş olur, böylelikle yüzde 100’e yakın bir doğum kontrolü sağlanmış olur” dedi.
22.01.2024 Genel Sağlık
Ashley Graham'dan yıllar sonra itiraflar! '12 yaşımda kendi bedenimden utandırıldım'
Ashley Graham'dan yıllar sonra itiraflar! '12 yaşımda kendi bedenimden utandırıldım' Yönetmen Justin Ervin ile evliliğinden üç yaşında bir oğlu ve 1.5 yaşında ikizleri olan, moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, model olarak çalışmaya başladığı ilk günlerde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan bahsetti.
29.08.2023 Cadde
Sharon Stone’u da devlet kurtardı!
Sharon Stone’u da devlet kurtardı! Sharon Stone 1.1 milyar liralık servetinin yarısını batan Silicon Valley Bank’ta kaybettiğini söyledi. Ancak ABD Hazine Bakanlığı mevduatları korumaya aldığını duyurdu.
20.03.2023 Dünya
Ashley Graham: Eşim vazektomi yaptırdı
Ashley Graham: Eşim vazektomi yaptırdı İki yaşında bir oğlu ve bir yaşında ikizleri olan büyük beden model Ashley Graham, doğum kontrol yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi yaptırdığını açıkladı. Graham, "Bunu yaptırmak erkekler için çok kolay. Justin operasyondan hemen sonra benimle alışveriş yaptı" diye konuştu.
20.03.2023 Cadde
7 çocuktan sonra eşi isyan etti
7 çocuktan sonra eşi isyan etti Geçen yıl film setinde rol gereği kullandığı silahla görüntü yönetmeninin vurularak ölmesine neden olan ABD’li aktör Alec Baldwin’in (64) eşi Hilaria Baldwin (38) özel hayatları hakkında konuştu.
6.12.2022 Dünya
Ukraynalı mülteci kadın 10 günde tepetaklak etti! Evine eşya alacak parası yok
Ukraynalı mülteci kadın 10 günde tepetaklak etti! Evine eşya alacak parası yok Rusya-Ukrayna savaşından kaçan Ukraynalı mülteci kadın, geçtiğimiz haftalarda İngiltere'de bir ailenin evine sığındı. Ukraynalı kadını evlerine alan ailenin 10 günde hayatları tepetaklak oldu. Çiftin art arda yaptığı açıklamalar olay yaratırken, Tony Garnett'in ilişkisi yüzünden işsiz kaldığını ve yaşadığı zorlukları anlattı.
18.07.2022 Dünya
Ukraynalı kadın için bitirmişti, itiraf geldi! 'Hiç evlenmedik'
Ukraynalı kadın için bitirmişti, itiraf geldi! 'Hiç evlenmedik' Rusya-Ukrayna savaşından kaçan Ukraynalı mülteci kadın, geçtiğimiz haftalarda İngiltere'de bir ailenin evine sığındı. Ukraynalı kadını evlerine alan ailenin 10 günde hayatları tepetaklak oldu. Çiftin art arda yaptığı açıklamalar olay yaratırken, Tony Garnett'in itirafı ise gündeme bomba gibi düştü.
8.07.2022 Dünya
Tristan Thompson'ın başkasından çocuğu olduğunu öğrenen Khloe Kardashian çılgına döndü!
Tristan Thompson'ın başkasından çocuğu olduğunu öğrenen Khloe Kardashian çılgına döndü! Kardashian ailesi, The Kardashians isimli yeni programları 'The Kardashians' ile hayatlarını göstermeye devam ediyor. Özel hayatları ve davranışları ile adlarından söz ettiren ailede bu kez Khloe Kardashian gündem oldu. Khloe'nin eski sevgilisi Tristian Thompson'ın başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrenmesiyle ortalık karıştı.
17.06.2022 Cadde
Yanlış doğum kontrol yöntemi gebeliğe yol açabilir
Yanlış doğum kontrol yöntemi gebeliğe yol açabilir Gebe kalmak istemeyen kadınlar birçok farklı yönteme başvurmaktadır. Ancak bu yöntemlerin yanlış kullanımı istenmeyen gebeliklere yol açabilmektedir. Doğum kontrol yöntemlerinin doğru kullanılmasının önemine dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Yalım, konu hakkında bilgi verdi.
8.09.2021 Kadın Sağlığı
Doğum kontrol yöntemleri nelerdir?
Doğum kontrol yöntemleri nelerdir? Kadınların korunmak için sıklıkla geleneksel olan geri çekilme ve adet düzenini takip etme gibi yöntemleri tercih ettiklerini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Pınar Kadiroğulları, doğum kontrol yöntemlerini sizler için açıkladı. Doğum kontrol yöntemleri aslında gebelik planlayan ya da planlamayan çiftlerin bütün hayatı boyunca bilmeleri gereken yöntemlerdir. Aile planlaması dediğimiz şey çiftlerin istedikleri zaman istedikleri sayıda çocuk sahibi olabilmeleridir. Aile planlamasında kadının doğurganlık sağlığını korumak için birtakım yöntemlerin bilinmesi gerekir. Bunlara baktığımız zaman kadınların ve erkeklerin korunma yöntemleri olarak ikiye ayırabiliriz. Kadınlarda sıklıkla tercih edilen, geleneksel yöntemler geri çekilme ve adet düzenini takip etme olarak takvim yöntemi kullanılmaktadır. Diğer yöntemler ise doğum kontrol hapları, tüplerin bağlanması, hormonlu ya da hormonsuz olarak rahim içi aletler, spermisit dediğimiz kimyasallar, diyafram dediğimiz kadın prezervatifi gibi yöntemler kullanılmaktadır. Erkeklere baktığımız zaman ise sıklıkla kondom ve vazektomiyi görmekteyiz. Kondom dediğimiz şey, halk arasında prezervatif olarak bildiğimiz klasik yöntemdir. Vazektomi ise erkeklerde tüplerin bağlanması olarak özetlenebilir. Bu yöntemlerin tamamı doktor karşısında değerlendirilmesi gereken yöntemlerdir. Doğurganlığını tamamlamış kadınlarda yöntemler farklıyken, hiç doğum yapmamış kadınlarda seçilecek yöntemler olarak doğum kontrol hapları ve prezervatif öne çıkmaktadır.
6.08.2021 Sağlık
Androloji Nedir? Androloji Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar, Androlojik Hastalıklar Nelerdir?
Androloji Nedir? Androloji Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar, Androlojik Hastalıklar Nelerdir? Her hastalığa bakan bir bölüm bulunur. Hangi hastalığın hangi bölüme baktığı insanların merak ettiği bir konudur. Androloji bölümü herkes tarafından duyulmuş bir bölümdür. Hangi hastalıklara baktığı insanların araştırarak bilgi almak istediği bir bölümdür. Androloji nedir? Androloji bölümü hangi hastalıklara bakar, androlojik hastalıklar nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar. Androloji bölümü erkeklerin üreme ve cinsel hastalıklarına bakan bölümdür.
24.04.2021 Sağlık
5 yıllık eşine şoke eden dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı'
5 yıllık eşine şoke eden dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı' Yüksek mimar Beyza H. (32), 5 yıllık eşi diş hekimi İbrahim H.’nin (48) kendisine haber vermeden vazektomi (erkeklerde kısırlaştırma) operasyonu olduğunu ve bu operasyonla birlikte artık çocuk sahibi olma ihtimalinin de kalmadığını iddia ederek boşanma davası açtı.
22.08.2020 Gündem
Doğum kontrol yöntemleri
Doğum kontrol yöntemleri Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği önlemek için yapılır. Aktif cinsel hayata sahip olanlar çeşitli doğum kontrol yöntemleriyle gebeliği engellemektedirler. Ancak gebeliği önlemek için doğum kontrol yöntemlerinin sağlıklı olanlarını tercih etmek gerekir. Sizde doğum kontrol yöntemleri nelerdir, en çok kullanılan doğum kontrol yöntemlerinden; doğum kontrol halkası nedir diye merak ediyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz bilgilere göz atabilirsiniz.
29.11.2017 Aile
Vazektomi nedir?
Vazektomi nedir? Vazektomi yapılan erkekler cinsel yaşamında ne gibi sorunlarla karşılaşır? Korunma olasılığı en yüksek işlem olan vazektomi nedir? Bir tür korunma yöntemi olan vazektomi işleminden sonra vücutta ne gibi değişiklikler olur?
28.09.2017 Erkek Sağlığı
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı'
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı' Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un üyesi Mick Jagger'ın kardeşi Chris Jagger, 8 çocuğu olan 73 yaşındaki sanatçının tıbbi olarak kısırlaştırılması gerektiğini söyledi.
19.06.2017 Cadde
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı'
'Mick Jagger ameliyatla kısırlaştırılmalı' Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un üyesi Mick Jagger'ın kardeşi Chris Jagger, 8 çocuğu olan 73 yaşındaki sanatçının tıbbi olarak kısırlaştırılması gerektiğini söyledi.
19.06.2017 Cadde
Doğum kontrolünde çığır açacak buluş
Doğum kontrolünde çığır açacak buluş Hindistan merkezli Parsemus Vakfı'nın uzun süren araştırmalar sonucu geliştirdiği yöntem doğum kontrolünde çığır açacak bir buluş olarak nitelendiriliyor.
26.06.2015 Aile
Bu ağrılar erkekleri korkutuyor
Bu ağrılar erkekleri korkutuyor Memorial Ankara Hastanesi Üroloji Bölümü’nden Op. Dr. Ahmet Güdeloğlu, kronik kasık ve testis ağrısı için uygulanan tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.
27.01.2015 Erkek Sağlığı
Eyvah, adetim gecikti!
Eyvah, adetim gecikti! İstenmeyen, planlanmayın bir zaman da çocuk sahibi olmak çiftlerin ruh ve beden sağlığını tehdit eden sonuçlara neden olabilir.
26.11.2014 Aşk
İran’da doğum kontrol yasağı
İran’da doğum kontrol yasağı İran’da vazektomi ve tübektomi başta olmak üzere doğum kontrol yöntemlerine yasak getirildi.
11.08.2014 Gündem
Doğum Sonrası Hamilelikten Korunma
Doğum Sonrası Hamilelikten Korunma Doğum Sonrası Hamilelikten Korunma
22.02.2014 Genel Sağlık
Doğum Kontrol Yöntemleri
Doğum Kontrol Yöntemleri Doğum Kontrol Yöntemleri
22.02.2014 Genel Sağlık
'Karım nasıl hamile kaldı' davası
'Karım nasıl hamile kaldı' davası Trabzon’da, çocuk sahibi olmamak için tohum kanallarını bağlatan Tahsin E., 4 ay sonra karısının hamile kalması üzerine doktora 205 bin liralık tazminat davası açtı. Mahkeme, 50 bin lira ödenmesine hükmetti. Yargıtay tazminatı az bulup bozdu.
11.09.2013 Gündem
İran da yaşlanmaktan korktu çok çocuk istiyor
İran da yaşlanmaktan korktu çok çocuk istiyor Nüfusunun yarısı 35 yaşın altında olan İran’da dini lider Hamaney aile planlamasını ‘yanlış’ ilan etti. Nüfus planlamasında bölgenin model ülkesi olan İran’da doğum kontrol ve aile planlaması bütçeden çıkarılıyor
30.07.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vazektomi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.