Vejeteryan

Vejeteryan

Son dakika vejeteryan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vejeteryan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vejeteryan haber sayfamızda...

Vejeteryan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 173 vejeteryan haberi bulunmuştur.
MasterChef All Star'da ödül oyununun kazananı belli oldu! 100 bin TL'yi kaptı
MasterChef All Star'da ödül oyununun kazananı belli oldu! 100 bin TL'yi kaptı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, muhteşem bir ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek tüm hünerlerini sergiledi. Ödül oyunun ve 100 bin TL'nin kazananı, bölümün sonunda belli oldu.
14.10.2023 Cadde
Kortların asi çocuğu Novak Djokovic
Kortların asi çocuğu Novak Djokovic Djokovic, sınır dışı edildiği Avustralya ile hesabını bir yıl sonra, kabul edilmediği turnuvada şampiyon olarak kapattı. Bugün de aşısızlığından dolayı Amerika’nın dışında bırakılan yıldız isim, alınacak yeni rövanşları çoktan ufkuna yerleştirdi.
12.03.2023 Tenis
Vegan yaşam ‘hız’ kesmiyor
Vegan yaşam ‘hız’ kesmiyor Türkiye’de vegan ürün pazarı hızlı büyürken, ürün yelpazesi de genişliyor. Ülke nüfusunun yüzde 1’ini oluşturdukları tahmin edilen vegan yaşam tarzını benimseyenler için artık gıda ürünlerinin yanı sıra giyim seçenekleri de artıyor.
23.11.2022 Ekonomi
Mercimek Çorbasının Yanına Ne Gider? Mercimek Çorbasının Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Mercimek Çorbasının Yanına Ne Gider? Mercimek Çorbasının Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Ana malzemesi mercimek olması ile beraber en sevilen yiyecek türleri içerisinde mercimek çorbası yer alır. Bu çorbanın yanında sebzeli pirinç pilavı, Fırında balık, mantı veya karnıyarık gibi daha pek çok besin tüketmek mümkün. Mercimek çorbasının yanına ne gider? Mercimek çorbasının yanına yemek ve içecek tavsiyeleri hakkında merak edilenler.
4.10.2022 Yemek
MasterChef 29 Eylül MasterClass'ı kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu?
MasterChef 29 Eylül MasterClass'ı kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu? MasterChef yarışmasında, haftanın merakla beklenen MasterClass'ı gerçekleşti. Somer Şef'in restoranında yapılan MasterClass'ta yarışmacılar vejeteryan Türk mutfağına dair detaylar öğrendi. Üç aşamalı yarışma ardından MasterChef MasterClass'ın kazananı belli oldu. Peki, MasterClass ödülü nedir?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
Kansızlık yaşayanların en çok yaptığı hata! 'Çay da süt de artırmıyor'
Kansızlık yaşayanların en çok yaptığı hata! 'Çay da süt de artırmıyor' Son günlerde kendinizi yorgun ve sinirli hissediyorsanız, saç dökülmesi, unutkanlık, uykusuzluk yaşıyorsanız dikkat! Bunun sebebi çoğu kişinin önemsemediği ama kontrol altına alınmazsa ciddi problemlere açabilen kansızlık yani anemi olabilir. "İçeceğiniz 1-2 bardak çay ya da süt ürünleri tüketmek kansızlığa yol açmaz" diyen İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Bülent Yardımcı doğru bilinen yanlışları sıraladı.
1.07.2022 Genel Sağlık
Pizza Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Pizza Çeşitleri Nelerdir?
Pizza Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Pizza Çeşitleri Nelerdir? Pizza, bir tür pide olarak bilinen yassı ekmek demektir. Genel olarak yuvarlak olarak hazırlanan pizza ayaküstü yiyecekler arasında bulunmaktadır. Üzerine konulan malzemelerin açık olarak görüldüğü şekilde fırında pişirilmektedir. Pizza protein ağırlıklı ya da Vejeteryan usulü hazırlanarak sevenlerine sunulmaktadır. Pizza nedir? TDK sözlük anlamı ne demek? Pizza çeşitleri nelerdir? İşte tüm detaylar.
7.06.2022 Sözlük
Paranoyak Putin! Her öğünde zehirlenme korkusu yaşıyor...
Paranoyak Putin! Her öğünde zehirlenme korkusu yaşıyor... 24 Şubat'ta Ukrayna'ya bombalar yağdırmaya başlayan Rus lider, her geçen gün biraz daha Hitler'e benzetilmeye ve Nazi liderle kıyaslanmaya başladı. Putin'in giderek daha paranoyak bir hal aldığı bildirilirken, hakkında çıkan son haberler de dünyayı şaşkına çeviriyor.
23.05.2022 Dünya
Vegan modanın deri açılımı
Vegan modanın deri açılımı Çevre aktivisti ve oyuncu Leonardo DiCaprio’nun yatırım yaptığı VitroLabs, moda sektörünün bitkisel bazlı deriden sonra laboratuvarda yetiştirme deriye yöneleceğinin habercisi.
15.05.2022 Pazar
15 kadın nefret ede ede onun için yedi! Ağlama krizine giriyorlardı
15 kadın nefret ede ede onun için yedi! Ağlama krizine giriyorlardı Birbirinden leziz yemekleri denemek size rüya gibi bir iş gibi gelebilir. Ancak bu 15 kadın hiç de öyle değildi. Her öğünde ve her lokmada ölüm korkusu yaşayan kadınlar, yemeklerden önce ağlama krizlerine girerdi.
11.05.2022 Dünya
Türkiye’nin yeni yaşam gerçeği
Türkiye’nin yeni yaşam gerçeği Hayvansal hiçbir gıda ve ürünün tüketilmediği veganlığın neden tercih edildiğini, nasıl beslendiklerini, sağlık açısından etkilerini, çocuk veganlar, vegan menü ve içeriklerin sunulduğu mekânları mercek altına aldık...
1.05.2022 Gündem
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Dünya ve Akdeniz mutfağı Nişantaşı’nın gözde mekanlarından İnno, gece eğlencesiyle olduğu kadar dünya ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetllerini harmanlayıp, sunuyor...
8.01.2022 Cadde
Demir eksikliği belirtileri ve nedenleri nelerdir? Demir eksikliğine iyi gelen besinler
Demir eksikliği belirtileri ve nedenleri nelerdir? Demir eksikliğine iyi gelen besinler Demir eksikliği vücutta bulunan demirin karşılanamaması sonucun ortaya çıkar. Demir eksiliğinin en büyük nedeni demir içeren besinlerin yeteri kadar tüketilmemesidir. Topumda çok fazla görülen demir eksikliğinin kendine özgü belirtileri vardır. Kırılgan saç ve tırnak, ciltte kuruluk en yaygın belirtilerdir. Bazı yiyecekler demir içerir. Bu besinler tüketilerek demir takviyesi alınabilir. Evde yapılabilecek doğal ve bitkisel yollarda demir eksikliği tedavi edilebilir. Demir eksikliği belirtileri ve nedenleri nelerdir? diyorsanız “Demir eksikliğine iyi gelen besinler” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Lezzet ve eğlence bir arada Etiler’in popüler mekanı uluOrta, şık atmosferi, muhteşem lezzetleri, canlı müzik performansıyla ve misafirlerine lezzet ve eğlenceyi bir arada sunuyor...
13.11.2021 Cadde
Bitkisel Besinler Nelerdir? Bitkisel Kaynaklı Besinlere Örnekler
Bitkisel Besinler Nelerdir? Bitkisel Kaynaklı Besinlere Örnekler Hayatımızın devamlılığını sağlayabilmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için doğru, dengeli ve düzenli beslenmemiz gerekir. Bunu da besin maddeleri ile kolaylıkla sağlayabiliriz. Gün içinde tükettiğimiz besinler çok çeşitlilik gösterir ve her bir besin çeşidinin kendine göre farklı özellikleri ve görevleri vardır. Bitkisel besinler nelerdir sizler için derledik.
3.11.2021 Yaşam
Hangi Sebzelerde Protein Bulunur? İşte Protein İçeren Sebzeler
Hangi Sebzelerde Protein Bulunur? İşte Protein İçeren Sebzeler Protein, insan vücudunun en temel ve ana fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için çok önemli ve gerekli bir yapıdır. Protein, hayvansal gıdalardan alınabileceği gibi kimi zaman meyve ve sebzelerden de alınabilir. Gün içinde yorulan vücut, belirli oranda bazı besin ögelerine gereksinim duyar. Hangi sebzelerde protein bulunur sizler için derledik.
2.11.2021 Sağlık
Tüp bebek tedavisinde hangi besinler tüketilir, hangi besinler tüketilmez?
Tüp bebek tedavisinde hangi besinler tüketilir, hangi besinler tüketilmez? Özellikle kısırlıkla ilgili tedavilerin başında gelen bir yöntem olan tüp bebek tedavisi bebeği olmayan çiftlere bir umut oluyor. Tüp bebek tedavisinde de diğer her tedavide olduğu gibi beslenme düzeni büyük önem taşıyor. Peki, tüp bebek tedavisinde nasıl beslenilmeli? Tüp bebek tedavisinde hangi besinler tüketilmez? Tüm bu soruların cevaplarını Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yücel Karaman sizler için yanıtladı.
16.10.2021 Kadın Sağlığı
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor ACE of MICE etkinliği ile eş zamanlı olarak, Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan Gastro Show, tüm gastronomi sektörü paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturuyor .
24.06.2021 Tatil
Bu logoları tanıyalım
Bu logoları tanıyalım Bir ürünün hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğini anlamak için üzerindeki logolara ve hangi kuruluş tarafından denetlendiğine dikkat etmekte fayda var. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen markaları ayırt etmek için ambalajlarında yer alan bu logoları takip edin
2.05.2021 Pazar
Tahin Nedir, Nasıl Yapılır? Tahinin Faydaları Nelerdir, Nasıl Tüketilir?
Tahin Nedir, Nasıl Yapılır? Tahinin Faydaları Nelerdir, Nasıl Tüketilir? Tahin, Türk mutfağının önemli besinlerindendir. Pek çok tarifte yer alan tahin, benzersiz tadı ve eşsiz lezzetiyle yüzyıllardır kullanılan bir gıda maddesidir. Bazı bölgelerde tahan adıyla bilinen tahinin Türk mutfağında en çok tüketilen hali helva olarak bilinir. Peki tahin nedir, nasıl yapılır? Tahinin faydaları nelerdir ve tahin nasıl tüketilir? İşte tahin konusunda bütün merak edilenler.
21.03.2021 Eğitim
Vegan olduğunuzda vücudunuzda değişecek 9 şey
Vegan olduğunuzda vücudunuzda değişecek 9 şey Vegan bir beslenme şeklidir. Her gün daha fazla insan vegan olmaya karar veriyor. Vejeteryan beslenmede sadece et tüketilmezken, vegan kişiler hiçbir hayvansal gıda tüketmez. Vejeteryan beslenme biçiminden bu noktada ayrılır. Peki vegan olduğunuzda vücudunuzda neler değişir? Vegan olmak vücuda zarar verir mi? İşte tüm detaylar... PEMBENAR ÖZEL
Pesketeryan Nedir? Pesketaryen Beslenme Nasıl Olur?
Pesketeryan Nedir? Pesketaryen Beslenme Nasıl Olur? Pesketeryan kelimesini birçok kimse belki de ilk kez duyuyordur. Gerçekten de çok sık karşılaşılan bir kavram değildir. Peki, nasıl bir şeydir bu pesketeryan? Pesketeryan nedir? Pesketeryan beslenme nasıl olur? İşte, merak edilen tüm detaylar.
1.03.2021 Eğitim
Çinko Eksikliği Belirtileri Nelerdir? Çinko Eksikliğinde Hangi Hastıklar Olur, Nasıl Tedavi Edilir?
Çinko Eksikliği Belirtileri Nelerdir? Çinko Eksikliğinde Hangi Hastıklar Olur, Nasıl Tedavi Edilir? Vücudumuz birçok vitamin ve mineral sayesinde sağlıklı hale gelmektedir. Vitamin ve mineral eksikliğinde vücudumuzda bazı sıkıntılar ortaya çıkmaya başlar. Vücudumuz için en gerekli olan minerallerden bir tanesi de çinko mineralidir. Bu mineralin eksikliği vücudumuzda birçok soruna sebep olabilmektedir. Çinko eksikliğinin neden olduğu sorunları öğrenmek isteyenler için detayları derledik.
7.01.2021 Sağlık
Teff Tohumu Nedir? Teff Tohumunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Teff Tohumu Nedir? Teff Tohumunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Özellikle protein ve kalsiyum gibi insan hayatına olumlu etki eden besin değerlerinin tüketilmesi günlük yaşamda oldukça önemlidir. Bu nedenle de bu besinleri günlük hayatın içine mutlaka sokmak gerekmektedir. Teff tohumu da bu besinlerin basında gelmektedir. Peki, teff tohumu nedir? Teff tohumunun faydaları ve zararları nelerdir? Teff tohumu nasıl tüketilebilir? İşte, tüm detaylar.
10.12.2020 Sağlık
Teff Tohumu Çayının Faydaları Nelerdir? Teff Tohumlu Çay Zayıflatır Mı?
Teff Tohumu Çayının Faydaları Nelerdir? Teff Tohumlu Çay Zayıflatır Mı? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren teff tohumu, özellikle faydaları ile dikkat çekiyor. Daha çok zayıflama yönünde önemli faydaları olması ile beraber, birçok değişik yarar da sunuyor. Peki, teff tohumu çayının faydaları nelerdir? Teff tohumlu çay zayıflatır mı? İşte bu konuda merak edilen farklı bilgiler.
8.12.2020 Alternatif Tıp

Benzer Haber Etiketleri

Vejeteryan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.