Venedik

Venedik

Son dakika Venedik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Venedik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Venedik haber sayfamızda...

Venedik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.007 venedik haberi bulunmuştur.
Ateşkes olana kadar bienal yok
Ateşkes olana kadar bienal yok Venedik Bienali’nde İsrail’i temsil etmek üzere seçilen sanatçı Ruth Patir, Gazze’de ateşkes sağlanana ve rehineler serbest bırakılıncaya kadar İsrail pavyonunu açmayı reddettiğini söyledi.
18.04.2024 Kültür Sanat
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Leopar deseni modasına uyan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’de yapan Selman Nacar’ın son filmi “Tereddüt Çizgisi”, 3 Mayıs’ta vizyona girecek.
15.04.2024 Kültür Sanat
Venedik’te kimse yabancı değil
Venedik’te kimse yabancı değil “Yabacılar Her Yerde” temalı 60. Venedik Bienali Uluslararası Sergisi, 20 Nisan’da açılıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü?
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü? Antik Mısır’a ilişkin arkeolojik çalışmalar elde edilen sonuçlara göre zaman zaman dünya genelinde gündem olabiliyor. Bunun en ilginç örneklerinden biri de İskenderiye kenti açıklarında gerçekleşti. İşte bin 200 yıl boyunca sular altında kalan, yağmacıların bile bulamadığı Thonis-Heracleion kentinin sırrı.
13.04.2024 Yaşam
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Bienale katılım ölümsüzleşti ​
Bienale katılım ölümsüzleşti ​ Venedik Bienali 60. Uluslararası Sanat Sergisi’ndeki Türkiye Pavyonu, sanatçı Gülsün Karamustafa’yı “Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” adlı eseriyle ağırlıyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız'
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası
Ayşe Betil: Dünya sanatında Türk imzası Yurt içi ve yurt dışı sergileriyle birçok başarıya imza atan ve kendine has üslubuyla sanatseverlerin hafızasında önemli bir yer edinen Türk ressam Ayşe Betil, eserlerini ve başarılarını sınırların ötesine taşıyor.
25.03.2024 Advertorial
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti!
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti! Ünlü oyuncu Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den imaj değişikliği geldi.
7.03.2024 Cadde
Mor mürekkepli hikâye
Mor mürekkepli hikâye Milliyet Sanat mart sayısında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kapağına, Türk sanat tarihinde kadının ve emeğin mücadele hikâyesini taşıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Venedik Bienali’ne ‘İsrail’ tepkisi
Venedik Bienali’ne ‘İsrail’ tepkisi Soykırım Değil Sanat İttifakı (ANGA) adıyla bir araya gelen sekiz bin sanatçı ve sanat emekçisi, İsrail’in 60. Venedik Bienali’ne katılımına karşı seslerini yükseltti.
29.02.2024 Kültür Sanat
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz Bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelen Melis Sezen ve sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmışlardı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den ilk pozlar geldi.
27.02.2024 Cadde
23.Serpentine Galeri Pavilyonu
23.Serpentine Galeri Pavilyonu 5 Haziran 2024 tarihinde Londra‘nın Kensington Bahçeleri’nde açılacak olan 23. Serpentine Galeri Pavilyonu’nu, Seul merkezli mimarlık ofisi Mass Studies tasarlayacak.
26.02.2024 Mimarlık
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada'
Günnur Özsoy & Nevzat Sayın: 'Ada' Galeri Siyah Beyaz, 40. yılı olan 2023-2024 sezonunda, birlikte üretme pratiğinin bir karşılığı olarak sanatçı eşleşmelerine ev sahipliği yapıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Diyarbakır’a ‘Venedik’
Diyarbakır’a ‘Venedik’ Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Toprak, doktora öğrencisi Ümit Çatulay ile doktora tezi kapsamında Diyarbakır şehir merkezinden geçen 218 km’lik sulama kanalının ulaşım amaçlı kullanılabileceğine yönelik proje hazırladı.
25.02.2024 Gündem
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç İstanbul’un yeni sanat galerisi Ruzy, Ahmet Güneştekin’in “Uyandığımız Çağ” sergisiyle kapılarını açtı.
4.03.2024 Kültür Sanat
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo Galata Kulesi'nde 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan restorasyon çerçevesinde indirilen 63 metre yükseklikteki 270 kiloluk bakır alem 4 parça halinde takıldı. Tarihi kule tekrar eski görünümüne kavuşurken, dev alemin yaklaşık 5 saat süren operasyonla takılma anları görüntülendi.
21.02.2024 Haberler
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo Galata Kulesi'nde 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan restorasyon çerçevesinde indirilen 63 metre yükseklikteki 270 kiloluk bakır alem 4 parça halinde takıldı. Tarihi kule tekrar eski görünümüne kavuşurken, dev alemin yaklaşık 5 saat süren operasyonla takılma anları görüntülendi.
21.02.2024 Gündem
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında
Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, "Dizilerimiz bugün Amerika'dan Rusya'ya, Uzak Doğu'dan Latin Amerika'ya kadar dünya genelinde 170'ten fazla ülkede yayımlanıyor ve yaklaşık 750 milyon kişiye ulaşıyor. Türk dizi-film sektörü ihracatta dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor" dedi.
18.02.2024 Gündem
Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’u yeniden fethediyor
Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’u yeniden fethediyor Sezona zengin bir başlangıç yapan İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin “II. Mehmet (Maometto II)” Operası, 24 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.
18.02.2024 Kültür Sanat
‘Yurt’a bir ödül daha geldi
‘Yurt’a bir ödül daha geldi Venedik Film Festivali’nde İtalyan bağımsız film eleştirmenlerinin verdiği En İyi Senaryo dahil yurt dışında pek çok ödül kazanan Nehir Tuna’nın “Yurt”u bu kez Fransa’dan ödülle döndü.
14.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Venedik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.