Samsun Vezirköprü'den Kısa Kısa

Vezirköprü'den Kısa Kısa

05.01.2018 - 12:39 | Son Güncellenme:

.

Vezirköprüden Kısa Kısa

SAMSUN (AA) - Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan'ın emekliye ayrılması dolayıyla veda yemeği düzenlendi.

Haberin Devamı

Kaymakam Yunus Emre Altıner, ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Arslan'ın babacan tavırlı birisi olduğunu söyledi.

Arslan'ın, bilgisi, tecrübesi ve enerjisiyle çalışıp emekliye ayrıldığını belirten Altıner, "Emekliye ayrılması, artık bilgisinden faydalanamayacağımız anlamına gelmiyor. Kendisi yine Vezirköprü'de olacak ve biz zaman zaman bilgisi ve tecrübesinden yararlanacağız." dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de Arslan ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminden bu yana birlikte çalıştıklarını aktararak, eğitime verdiği destekten dolayı Arslan'a teşekkür etti.

Arslan da meslekte 34 yılını doldurduğunu vurgulayarak, 2003 yılından bu yana da müdürlük görevinde bulunduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Arslan, "Ben şuna inanıyorum. Kimse bir işi bilerek bir yere gelmez. Arzu ederse öğrenir. Ben de müdürlüğüm süresince çok şey öğrendim. Meslek hayatım boyunca devlet etiğine çok önem verdim. Haddimizi ve sınırlarımızı çok iyi bildik ve bugünlere geldik." ifadelerini kullandı.

Programa, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Karakuş ile öğretmenler katıldı.

-Emniyet çalışanlarına moral yemeği

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, moral yemeğinde bir araya geldi.

Vezirköprü Asayiş Hizmetlerini Geliştirme Destekleme ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen yemekte, emniyet mensupları tirit gecesinde moral buldu.

İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Özgür Tüccar, derneğin polis teşkilatı çalışanlarına verdiği önemin, kendilerini sevindirdiğini dile getirerek, "Vezirköprü ilçesinde asayişi sağlayan polis teşkilatımızın yoğun çalışma temposu arasında bu tür organizasyon ile moral bulması çok verimli oldu. Asayiş derneğimize bu güzel program için teşekkür ediyoruz." dedi.

Vezirköprü Asayiş Hizmetlerini Geliştirme Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gülburun da polisin hiçbir ayırım yapmadan, gece gündüz çalıştığını vurgulayarak, "Gönül rahatlığı ile evlerimizde oturabiliyorsak, kolluk güçlerimiz sayesindedir. Onların moral ve motivasyonu ne kadar yüksek olursa başarıları da o kadar artar." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Programa, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Koray Yağcı, dernek yönetim kurulu üyeleri ile emniyet personeli katıldı.