Virtus Bologna

Virtus Bologna

Son dakika virtus bologna haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan virtus bologna gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan virtus bologna haber sayfamızda...

Virtus Bologna

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 virtus bologna haberi bulunmuştur.
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar EuroLeague'de normal sezonun sonuna az bir süre kalmışken 32. hafta bugün oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak.
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası…
Avrupa basketbolunun kalbi Misli’de atıyor! EuroLeague ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde canlı yayınlar, Şampiyon Oranlar ve çok daha fazlası… Hafta içi basketbol severleri adeta basketbol şöleni bekliyor. EuroLeague’de çift maç haftası sebebiyle 4 gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak.
19.03.2024 Basketbol
Euroleague’de 29. hafta sona erdi! Real Madrid liderliğini sürdürüyor
Euroleague’de 29. hafta sona erdi! Real Madrid liderliğini sürdürüyor Euroleague’de 29. hafta geride kalırken Real Madrid liderliğini sürdürdü. geride bıraktığımız haftada Fenerbahçe evinde Valencia Basket’i mağlup ederken, Anadolu Efes ise deplasmanda ASVEL’e yenildi.
Bayern Münih, Zalgiris Kaunas engeline takılmadı!
Bayern Münih, Zalgiris Kaunas engeline takılmadı! EuroLeague'in 29'uncu haftasında Bayern Münih, Zalgiris Kaunas'ı 64-58 mağlup etti.
Real Madrid, Virtus Bologna deplasmanında galip!
Real Madrid, Virtus Bologna deplasmanında galip! EuroLeague'in 29'uncu haftasında Real Madrid, Virtus Bologna deplasmanından 89-74 galip ayrıldı.
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında Euroleague'de 28. hafta yarın oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Fenerbahçe, yarın İspanyol ekibi Real Madrid'e konuk olacak.
Euroleague'de 27. hafta heyecanı başlıyor! Dev mücadele
Euroleague'de 27. hafta heyecanı başlıyor! Dev mücadele Euroleague'de 27. hafta heyecanı yarın oynanacak 4 karşılaşma ile başlayacak.
THY Euroleague'de puan durumu belli oldu! Haftanın panoraması
THY Euroleague'de puan durumu belli oldu! Haftanın panoraması THY Euroleague'in 26. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Ergin Ataman yönetimindeki Yunan ekibi Panathinaikos’a 74-63 mağlup olurken, Anadolu Efes ise Letonya’da oynanan maçta İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv karşısında 105-91 galip geldi.
Euroleague’de 26. hafta heyecanı! Fenerbahçe'nin rakibi Ergin Ataman'lı Panathinaikos
Euroleague’de 26. hafta heyecanı! Fenerbahçe'nin rakibi Ergin Ataman'lı Panathinaikos Euroleague’de 26. hafta heyecanı yarın oynanacak 5 karşılaşmayla başlayacak.
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna engeline takılmadı!
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna engeline takılmadı! Turkish Airlines EuroLeague'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna'yı 88-75 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko - Virtus Bologna maçından kareler
Fenerbahçe Beko - Virtus Bologna maçından kareler Turkish Airlines EuroLeague'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna'yı konuk etti.
Fenerbahçe’nin konuğu Virtus Bologna
Fenerbahçe’nin konuğu Virtus Bologna Fenerbahçe Beko, THY Euroleague’in 23. haftasında yarın İtalyan ekibi Virtus Bologna’yı konuk edecek.
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den hem teşekkür hem de söz
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den hem teşekkür hem de söz Henüz 7 yıllık bir kulüp olmasına rağmen, aralarında EuroLeague finali, EuroCup final four, Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonu liderlikleri, Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası’nda birçok başarı elde ederek, Mersin halkının tamamının sahiplendiği bir takım haline gelen Çukurova Basketbol Kulübü’nde Başkan Serdar Çevirgen, son dönemdeki artan destekleri için Mersin halkına teşekkür ederken, onların yüzünü güldürmek için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.
22.01.2024 Basketbol
Erdem Can: İçerideki maçlar bizim için çok önemli!
Erdem Can: İçerideki maçlar bizim için çok önemli! Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, Virtus Bologna'yı 99-75 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Anadolu Efes, Virtus Bologna'yı farklı mağlup etti!
Anadolu Efes, Virtus Bologna'yı farklı mağlup etti! Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 21'inci haftasında Virtus Segafredo Bologna engelini 99-75'lik skorla geçti.
Çukurova, Euroleague'de gövde gösterisi yaptı
Çukurova, Euroleague'de gövde gösterisi yaptı Kadınlar Euroleague’deki temsilcilerimizden Çukurova Basketbol, Polkowice deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı, 66-59’luk skorla, 11. hafta sonunda galibiyet sayısını 7’ye çıkardı.
11.01.2024 Basketbol
Anadolu Efes, Panathinaikos engeline takıldı!
Anadolu Efes, Panathinaikos engeline takıldı! Turkish Airlines EuroLeague'in 20'nci haftasında Panathinaikos, Anadolu Efes'i 83-76 mağlup etti.
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
Anadolu Efes ayrılığı açıkladı! İşte Ante Zizic'in yeni takımı
Anadolu Efes ayrılığı açıkladı! İşte Ante Zizic'in yeni takımı Anadolu Efes, 2022-23 sezonu başında takıma katılan Ante Zizic ile yollarını ayrıdığını resmen açıkladı. Tecrübeli basketbolcunun yeni adresi belli oldu.
Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Kızılyıldız'ı farklı mağlup etti!
Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Kızılyıldız'ı farklı mağlup etti! Turkish Airlines EuroLeague'in 17'nci haftasında Panathinaikos, Kızılyıldız'ı 82-65'lik skorla devirdi.
Virtus Bologna, Partizan deplasmanında galip!
Virtus Bologna, Partizan deplasmanında galip! EuroLeague'in 17'nci haftasında Virtus Bologna, Partizan deplasmanında oynadığı maçtan 77-75 galip ayrıldı.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
22.12.2023 Diğer
THY Euroleague’de 16. haftanın perdesi yarın açılacak
THY Euroleague’de 16. haftanın perdesi yarın açılacak THY Euroleague'in 16. haftasında heyecan yarın oynanacak 3 maçla devam edecek.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
19.12.2023 Futbol
Fenerbahçe Beko'dan dev transfer operasyonu! Sarunas Jasikevicius sonrası 1 ayrılık, 1 transfer kararı
Fenerbahçe Beko'dan dev transfer operasyonu! Sarunas Jasikevicius sonrası 1 ayrılık, 1 transfer kararı Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'da 1 ayrılık ve 1 transferin kısa süre içerisinde gerçekleşmesinin planlandığı iddia edildi.

Benzer Haber Etiketleri

Virtus Bologna ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.