'Salatalık' deyip geçmeyin, aslında yeşil mucize! Sadece 1 kere yemek bile yetiyor
'Salatalık' deyip geçmeyin, aslında yeşil mucize! Sadece 1 kere yemek bile yetiyor Salatalık, eski çağlardan beri hem geleneksel tıpta kullanılıyor hem de kahvaltı sofralarına ve salatalara lezzet katıyor. Ayrıca vücuda gerekli nemin sağlanmasına da yardımcı oluyor ancak salatalığın vücuda sağladığı tek fayda bunlar değil! İşte günde 1 salatalık tüketmenin vücudunuza sağladığı 10 fayda.
Mercimek çorbası nasıl yapılır?
Mercimek çorbası nasıl yapılır? Mercimek, protein açısından zengin ve birçok rahatsızlığa da iyi gelen bir besindir. Türk mutfağında binbir çeşit mercimek çorbası tarifi bulabilmek mümkündür. Özellikle soğuk havalarda vitamin deposu bir mercimek çorbası sofraların olmazsa olmazıdır...
25.04.2018 Gündem
Vitamin deposu tavuk
Vitamin deposu tavuk Kaliteli protein, düşük yağ ve zengin vitamin-mineral içeriği nedeniyle en iyi besin kaynaklarının başında gelen tavuk eti özellikle B grubu vitaminlerini bolca içeriyor.
Grip ve nezle olanlara çözüm mutfaktan
Grip ve nezle olanlara çözüm mutfaktan Kış mevsiminin gözde meyvesi olan “portakal” turunçgiller familyasının C vitamini açısından zengin üyelerindir. Bu sebepten dolayı soğuk havaların davetiye çıkardığı grip hastalığının, devasını portakalda arayabilirsiniz.
22.01.2018 Alternatif Tıp
Basit ve lezzetli beyaz lahana salatası
Basit ve lezzetli beyaz lahana salatası Beyaz lahana; C, B ve E vitamininin yanı sıra demir, potasyum ve magnezyum minerallerini içerisinde barındıran bir kış sebzesidir. Kanserden koruduğu düşünülen beyaz lahana zayıflamak isteyenlerin de softasından eksik etmemesi gereken bir besin kaynağıdır.