Vodafone

Vodafone

Son dakika vodafone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vodafone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vodafone haber sayfamızda...

Vodafone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.428 vodafone haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselme başarısı gösteren Olympiakos'un kalecisi Konstantinos Tzolakis'in Fenerbahçe maçındaki performansı sonrası Avrupa devinin radarına girdiği öğrenildi. Genç file bekçisi için transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek Gaziantep FK'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Marius Sumudica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Fabio Capello'dan Cristiano Ronaldo yorumu: Lionel Messi'nin seviyesinde değil!
Fabio Capello'dan Cristiano Ronaldo yorumu: Lionel Messi'nin seviyesinde değil! İtalyan teknik direktör Fabio Capello, Cristiano Ronaldo ile ilgili konuştu.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Barcelona'nın transferdeki hedefi Bernardo Silva!
Barcelona'nın transferdeki hedefi Bernardo Silva! Barcelona'nın Manchester City forması giyen Bernardo Silva ile ilgilendiği öğrenildi.
23.04.2024 İspanya La Liga
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi!
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi! Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın Kevin De Bruyne'ü transfer etmek istediği öğrenildi.
Milan'da radikal karar! Stefano Pioli'nin bileti kesildi
Milan'da radikal karar! Stefano Pioli'nin bileti kesildi Serie A'da şampiyon Inter'den 17 puan fark yiyen Milan'da Stefano Pioli'nin üstünün çizildiği öğrenildi.
23.04.2024 İtalya Serie A
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme!
Real Madrid'den Lucas Vazquez'e yeni sözleşme! Barcelona maçında gösterdiği performansla yıldızlaşan Lucas Vazquez için Real Madrid harekete geçti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Serie A şampiyonu Inter'de Denzel Dumfries kararı belli oldu!
Serie A şampiyonu Inter'de Denzel Dumfries kararı belli oldu! Serie A'da şampiyon olan Inter'in Denzel Dumfries ile yeni sözleşme imzalamak istediği öğrenildi.
23.04.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Gizem Örge: Takım olarak çok büyük bir karakter koyduk!
Gizem Örge: Takım olarak çok büyük bir karakter koyduk! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Gizem Örge, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu yorumladı.
21.04.2024 Voleybol
Meliha Diken: Çok değerli bir sezon oldu!
Meliha Diken: Çok değerli bir sezon oldu! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Meliha Diken, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu yorumladı.
21.04.2024 Voleybol
Cansu Çetin: Hedef kupamız Avrupa’ydı ama maalesef olmadı!
Cansu Çetin: Hedef kupamız Avrupa’ydı ama maalesef olmadı! Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Cansu Çetin açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Meryem Boz: Takım arkadaşlarım inanılmaz oynadılar!
Meryem Boz: Takım arkadaşlarım inanılmaz oynadılar! Fenerbahçe Opet'in tecrübeli isimlerinden Meryem Boz, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu değerlendirdi.
21.04.2024 Voleybol
Buse Ünal: Takım ve staffla gurur duyuyorum!
Buse Ünal: Takım ve staffla gurur duyuyorum! Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Buse Ünal açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Magdalena Stysiak: İnanılmaz duygular içindeyim!
Magdalena Stysiak: İnanılmaz duygular içindeyim! Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdalena Stysiak, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu değerlendirdi.
21.04.2024 Voleybol
Aslı Kalaç: Herkes varını yoğunu sonuna kadar verdi!
Aslı Kalaç: Herkes varını yoğunu sonuna kadar verdi! Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Aslı Kalaç açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik!
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik! Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğu sonrası başantrenör Stefano Lavarini ile yardımcı antrenör Salih Tavacı açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Pelin Çelik: Şimdi eğlenmemiz, tadını çıkarmamız lazım!
Pelin Çelik: Şimdi eğlenmemiz, tadını çıkarmamız lazım! Fenerbahçe Opet Takım Menajeri Pelin Çelik, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu değerlendirdi.
21.04.2024 Voleybol
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı!
Simla Türker Bayazıt: Emek, istek ve motivasyon vardı! Fenerbahçe Kadın Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluk sonrası konuştu.
21.04.2024 Voleybol
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülü Melissa Vargas'ın oldu! Melissa Vargas, Vodafone Sultanlar Ligi'nde en hızlı servis ödülünün sahibi oldu!
21.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'in şampiyonluk kutlamasından kareler
Fenerbahçe Opet'in şampiyonluk kutlamasından kareler Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğunu kutladı.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Vodafone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.