Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Volkan Konak'tan müzik ziyafeti

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıkan Volkan Konak, konser salonunu dolduran yaklaşık bin kişiye, şiirlerle, fıkralarla ve şarkılarla dolu keyifli bir gece yaşattı.

|

Özel olarak hazırlanan sahnesine, “Bir yolculuk yapacağız, gülen yüzlerle, dost gözlerle, dost gülücüklü insanlarla. Keyfini çıkarın, arkanıza yaslanın. Size bu akşam kainatın en güzel müziklerini yapacağız. Çünkü şampiyon bir orkestram var” diyerek çıkan Volkan Konak, hayranlarından büyük alkış aldı.

Şarkıları kadar şiirleriyle de büyük beğeni alan Volkan Konak, gerek ailesinden, gerek kendi yaşadıklarından oluşan anılarını paylaşarak seyircilerini kahkahalara boğdu.

"7'den 70'e her yer bizim. Kıbrıs da bizim" diyen sanatçı, Kıbrıs'ın Kurtuluş Bayramı’nı kutladı. Volkan Konak, “Kıbrıs'ta ilk defa okunuyor bu şarkı" diyerek “Ankara'nın Taşına Bak” türküsünü sahne ışıklarını kapattırarak seslendirdi. Hayranlarının isteklerini geri çevirmeyen Volkan Konak, bol bol öz çekim de yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.