Vücudumuzdaki Enerji Sistemi Neden Bozulur?

Enerji sistemimiz neden bozulur?

Bizler doğal varlıklarız. Doğada yaşamak üzere programlanıp yaratıldık. Doğamıza uygun olmayan yaşam tarzı enerji sistemimizin bozulmasındaki en önemli sebeptir. Yaşam koşullarımız köy hayatlarından metropollere doğru kaydıkça sağlık ocaklarından da hastanelere ve araştırma enstitülerine kaymakta. Toplumlarımız, alışkanlıklarımız ve yaşamımız gibi sağlığımızda aynı oranda bizleri fıtratımızın dışına itmekte.

Kısa bir örnek verecek olursak gün içinde enerjimizi bozan şeyler arsında;

-Sentetik giysiler, eşyalar
-Elektromanyetik araçlar
-Topraktan uzak olmak
-Hava kirliliği
-Hormonlu ve genetiği değişmiş yiyecekler
-Çok durgun veya çok hareketli yaşam
-Ani şok ve üzüntüler
-Çevresel faktörler (yaşam alanımızın konumu ve çevremizdekiler)
-Olumsuz duygu ve düşünceler
ve en önemlisi de STRES!

Peki bozulan enerjimizi gün içinde ve sürekli olarak dengeli tutmak, kendimizi korumak istersek neler yapamamız gerekir sorusu geliyor akıllara. Cevabı aslında yukarıdaki maddelerin tersini yapmaktan da geçiyor fakat daha da güçlendirmenin de yolları var elbette.

Enerjimizi neler korur, neler güçlendirir?

Bireyde ağlıklı ve güçlü enerji sistemi olması ilk başlarda zor gibi görülebilir, fakat alışkanlıklarınızı bu yönde geliştirdinizde zaman içinde sizin bir parçanız olduğunu göreceğiniz bir kaç maddelik tavsiyemiz olacak.

Fiziksel, duygusal ve zihinsel tüm problemleri aşmak için yapacağınız 3 adım burada.

-STRESSİZ bir hayat tarzı
-DOĞAL yaşam
-SAĞLIKLI beslenme ve spor

Zaten bu basit 3 adım olmazsa olmazlarımız arasında olmalıdır ki daha sağlıklı bir birey olup diğer insanlara da faydalı bir insan haline gelelim.


Enerji alanımızdaki sorunları nasıl tespit eder ve korunuz?

Bunu tespit etmenin kabaca bir kaç yolu var, zaten bunlardan birine sahipseniz hemen kendinizi dengeleyip enerji alanınızı güçlendirmeniz lazım.

-Elleriniz araba kapılarına dokununca elektrik çarpar gibi oluyorsa
-Size ait ve çevrenizdeki elektrikli ve elektronik araçlarınız çokca bozuluyorsa
-Sürekli huzursuzluk hali varsa
-İşlerinizin ters gittiğine inanıyorsanız
-Uykusuz uzun zamandır varsa
-Ruhen, zihnen ve biyolojik olarak sorunlarınız olduğuna inanıyorsanız enerji alanlarımızda sorunlar vardır.

Olumsuz (kirli, zayıflatıcı, zararlı, negatif... ne derseniz artık) enerjileri vücuttan atamayıp blokajlar oluşturup enerji dengemizi dolayısı ile sağlığımızı bozan en önemli sebeptir.

Doğal yaşam tarzında her gün en az on dakika çıplak ayakla toprağa, çimlere, kuma basmamız gerekir aslında. Vücutta birikmiş negatifi topraklamanın en güzel yoludur bu. Ellerimizle de ağaçları tutarak çıkış kanallarını aktif tutmak ve olumsuz enerjiyi topraklamak gerekir. Sorunların arttığı dönemde bunu daha sıkça yapmalıyız ki bizlerden hastalık olarak çıkmasın.

Ellerimizi bağlamayı veya kollarımızı kavuşturmayı alışkanlık haline getirirsek, hem çıkış kanallarını kapatır hem de yin yang dengesini bozarız. Bu durumda olumsuz enerji (negatif enerji terimini kutup olarak kullanmaktayız) ellerden çıkamayıp omuzlarda ve sırtta bloke edilmesini sağlamış oluruz. Bu da dördüncü çakranın tıkanması, sırt boyun ağrıları, ruhsal sorunlar gibi pek çok soruna yol açmış olacaktır.

Aynı şekilde ayalarda mümkün olduğunca tam olarak yere basmalı ve çapraz,üst üste tutmamalıdır. Ayaklardan çıkamayan olumsuz enerji bize; bel, bacak, diz, kalça ağrıları ve cinsel, genital sorunlar olarak geri dönecektir ve tedavi sırasında asla bu sebepler aklınıza gelmeyecektir.

Haberin Devamı


Hayata yeniden başlayın!

Haberin Devamı

BİOENERJİ.biz

Haberin Devamı

www.bioenerji.biz

facebook.com/bioenerji.biz

instagram.com/bioenerjibiz