Washington

Washington

Son dakika Washington haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Washington gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Washington haber sayfamızda...

Washington

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.061 washington haberi bulunmuştur.
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İran 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladı! Rus medyası: Biden yatağa gitti!
Savaşta son dakika... İran 'Yıllardır bekliyoruz' diyerek yayınladı! Rus medyası: Biden yatağa gitti! ABD ordusu Orta Doğu'ya acil bir şekilde lazerli dronesavar sistemi getiriyor, İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekti. Rus televizyonları Washington'ın mevcut tabloda beti benzi atmış göründüğünü bildirdi.
16.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Apar topar Beyaz Saray'a geri dönüş yaptı! Biden'dan acil durum toplantısı
Apar topar Beyaz Saray'a geri dönüş yaptı! Biden'dan acil durum toplantısı İran İsrail’e İHA saldırısı başlattı. Açıklamalar peş peşe geldi. ABD Başkanı Joe Biden acil durum toplantısına katıldı. Öte yandan Biden'ın gün içinde hafta sonu ziyaretini iptal edip tekrar Washington'a döndüğü öğrenildi.
14.04.2024 Dünya
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Kocaeli'de Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışması'nın ilk elemesine katılan lise öğrencisi Hasan Ensari Ay, Türkiye'den 3 bin 500 öğrenci arasından gümüş madalya kazanarak, New York'a final maçı için davet edildi.
13.04.2024 Eğitim
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Pentagon'a 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusunu yöneltti. Pentagon tarafından yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...
11.04.2024 Haberler
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Pentagon'a 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusunu yöneltti. Pentagon tarafından yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
‘Nükleer kıyamet’ senaryosu
‘Nükleer kıyamet’ senaryosu ABD yönetimi, başkent Washington’un bir nükleer bombayla vurulması sonrası yaşanacakları içeren “kıyamet senaryosu”nun gizliliğini kaldırdı.
8.04.2024 Dünya
Washington Post yazdı: Ukrayna savaşta köşeye mi sıkıştı?
Washington Post yazdı: Ukrayna savaşta köşeye mi sıkıştı? ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post (WP), Rusya ile savaşta, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin seçeneklerinin azaldığını yazdı. Analizde, Rusya’nın son dönemde saldırılarını tekrar yoğunlaştırdığı, Ukrayna’nın yaklaşık yüzde 20’sini işgal ettiği ve Kiev’i köşeye sıkıştırdığı belirtildi.
8.04.2024 Dünya
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor Ülkede saman nezlesi çalışanların üretkenliğini etkileyen önemli bir sorun olarak kabul ediliyor.
7.04.2024 Dünya
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
ABD, İran’ın misilleme saldırısına hazır
ABD, İran’ın misilleme saldırısına hazır İsrail’in Suriye’deki İran Konsolosluğuna gerçekleştirdiği saldırıya misilleme olarak İran’ın bölgedeki İsrail veya ABD varlıklarını hedef alacak muhtemel saldırısına karşı yüksek alarma geçildiği ifade ediliyor. ABD basınına yansıyan haberlere göre, ABD’li yetkililer “Kesinlikle yüksek düzeyde teyakkuz halindeyiz” ifadesini kullandı.
7.04.2024 Dünya
Washington’a müzakere ustası büyükelçi
Washington’a müzakere ustası büyükelçi Türkiye, ilişkilerde dönem dönem yaşanan yüksek gerilime rağmen iletişim kanallarının iki ülke tarafından da açık tutulmaya gayret gösterildiği ABD’ye, müzakerelerdeki ustalığı ile bilinen bir diplomatı gönderdi.
6.04.2024 Gündem
Kiev’in NATO hayali başka zirveye
Kiev’in NATO hayali başka zirveye Rusya ile savaşan Ukrayna’nın, NATO’ya katılım için Batı’ya baskı yapmasına rağmen, İttifak’ın Temmuz ayında ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek zirvesinde üyelik daveti almayacağı iddia edildi.
6.04.2024 Dünya
Biden sert çıktı, İsrail kapıları açtı
Biden sert çıktı, İsrail kapıları açtı ABD Başkanı Biden, yardım görevlilerine yapılan saldırı sonrası Netanyahu’ya rest çekerken, İsrail yönetimi Gazze’ye yardım sağlanması adına üç noktanın geçişe açılmasını kabul etti.
6.04.2024 Dünya
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği Belçika’da ardı ardına ikili temaslar gerçekleştirdi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Washington ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.