Geri Dön

Yağ Yakan Detoks Smoothie Tarifi

Detoks smoothieleri vücudunuzu temizlemenin ve kilo vermenin en iyi yoludur. Vücudunuzu toksinlerden arındırırken bir yandan da kilo vermek istiyorsanız bu yağ yakan detoks smoothie tarifini deneyin.

Yağ Yakan Detoks Smoothie Tarifi
  • Çiğ
  • 2 Kişilik
  • 10 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 bardak ananas parçaları
1 yeşil elma
1 bardak ıspanak
1 bardak demlenmiş ve soğutulmuş yeşil çay
2 parça taze zencefil
1 bardak hindistan cevizi suyu
1 yemek kaşığı limon suyu
2 çay kaşığı bal
Yarım salatalık
6 ila 8 taze nane yaprağı

Yağ Yakan Detoks Smoothie Nasıl Yapılır?

Organlarınız gün içinde vücudunuzu toksinlerden arındırmak için çok sıkı çalışır. Çeşitli detoks içecekler tüketmek organlarınızın düzenli detoks işlevlerini geliştirmede ve desteklemede çok yardımcı olabilir. Detoks sırasında, vücuttan toksinlerin atılması teşvik edildiği için kilo vermeniz muhtemeldir. Sizin için hazırladığımız vitamin ve mineral dolu bu yağ yakan smoothie vücudunuz için doğru seçim. Vücudunuzu toksinlerden temizlerken bir yandan da kilo vermek istiyorsanız bu yağ yakan detoks smoothie tarifini denemelisiniz.

1.adım: Blender kabına 1 bardak ıspanak, taze zencefil parçaları, 1 bardak demlenmiş ve soğutulmuş yeşil çay ve 1 bardak hindistancevizi suyu koyun. Pürüzsüz olana kadar karıştırın.

2.adım: Daha sonra karışıma 1 bardak ananas parçaları, 1 doğranmış yeşil elma, doğranmış yarım salatalık ekleyin. Pürüzsüz bir hal alana kadar blenderdan geçirin.

3.adım: 2 çay kaşığı balınızı ve nane yapraklarınızı ekleyin. Yarım limon suyu sıkın. Tekrar pürüzsüz olana kadar blenderdan geçirin ve afiyetle tüketin.

 

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber