SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yağmur ‘Yoga &Wellness Festivali’ni’ durduramadı

Kültür sanat aktiviteleri ve sosyal yardım projelerine verdiği destekle dikkat çeken Akasya, son yılların en kapsamlı ve en renkli etkinliklerinden birisine imza attı. Akasya Park, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ‘Yoga &Wellness Festivali’nde bir Uzakdoğu bahçesine dönüştü. Yoga tutkunları yağmurlu havaya rağmen yeşilin içinde doğayla buluştu. Ortaya son derecerenkli görüntüler çıktı.

|

Haftasonu boyunca süren festivalin yöneticisi, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Yoga Hocası Orkun Kargöz, “Sistemleri ve eğitmenleri yetiştiriyorum. Son 4 yıldır ‘Dünya Yoga Günü’ kapsamında festivaller gerçekleştiriyoruz ancak ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir katılım oldu. Akasya Park’ta Yoga &Wellness’a ait her şeyi getirdik. Spor ve beslenme açısından bedene iyi gelen bütün unsurların hem pratik hem teori hali;hem de ürünleri yer aldı.

“2 gün boyunca süren yoga ve taichi derslerinin yanı sıra usta gazeteci ve yazarlar genç kalmanın sırlarını açıkladı. Biz de meditasyonu öğrettik.Burada insanlara kendilerinin kendilerine nasıl iyi gelebileceğini anlatmaya çalıştık.Onlara bir yol sunduk ve seçim yapmalarını istedik. Yogayı tanımaları için harekete geçmelerini sağlamaya çalıştık. Yoga, herkesin birbirlerine iyilikle ve hoşgörüyle yaklaşmasını sağlayacak.Dünya, yogayı tanırsa savaş çıkmaz” dedi.

Kargöz, yediden yetmişe çok büyük bir katılım olduğunun altını çizerek yaşamda denge ve meditasyonlarıyla bütün parkı doldurduklarını anlattı. Kargöz, etkinlik kapsamında çocukların da unutulmadığını ve masal anlatan okuyucuların olduğunu belirtti. Ayrıca koç köpekler de evcil köpeklere örnek oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.