Yakalandılar

Yakalandılar

Son dakika yakalandılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yakalandılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yakalandılar haber sayfamızda...

Yakalandılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.886 yakalandılar haberi bulunmuştur.
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı Arabada birlikte oldukları sırada aniden polisler tarafından yakalandılar. Korkudan ne yapacağını şaşıran genç önce sürücü koltuğuna atlayıp kurtulmaya çalıştı, panikle kaza yapınca çaresizce iç çamaşırıyla kaçarak gecenin karanlığında gözden kayboldu.
15.04.2024 Dünya
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar!
Tomar tomar para ve silahlarla kaldıkları villada yakalandılar! Bursa'da, telefonla aradıkları Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'ye (61), kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, isimlerinin para aklama olayına karıştığını söyleyen Mustafa B. (42) ile Doğan Fatih S. (30), önce kardeşlerin evindeki 1 milyon liralık ziynet eşyasını, sonra da havale ile 1 milyon 130 bin liralarını aldı. Dolandırılan kardeşlerin şikayeti üzerine 2 şüpheli İstanbul’da kaldıkları villada yakalandı.
30.03.2024 Gündem
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı Eskişehir’de evinin bahçesinde kaçak kazı yapan şahıs yakalandı.
26.03.2024 Gündem
Şeytani plan! Flört uygulamasında tanıştıklarını dolandırdı
Şeytani plan! Flört uygulamasında tanıştıklarını dolandırdı Antalya'da flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 3 kişiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı
Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 3 kişi yaralı Bursa'da zincirleme bir kaza meydana geldi. Otobüs, minibüs ve motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Yakalandılar! Fuhuş için bu şifreyi kullanıyorlardı: Limon
Yakalandılar! Fuhuş için bu şifreyi kullanıyorlardı: Limon Aydın Nazilli'de fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Yakalanmamak için kullandıkları "Fuhuş" şifresi deşifre oldu ve 4 kişi gözaltına alındı.
20.03.2024 Gündem
Kırklareli'de vatandaşlara uyarı! Barajda taşma riski
Kırklareli'de vatandaşlara uyarı! Barajda taşma riski Kırklareli’deki Armağan barajında su seviyesi arttı taşma riskine karşı suyun tahliye edileceği açıklandı. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
Çocuklara uyuşturucu satarken kıskıvrak yakalandılar
Çocuklara uyuşturucu satarken kıskıvrak yakalandılar Tekirdağ Kapaklı'da iki şahıs çocuklara uyuşturucu satarken kıskıvrak yakalandı. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun F.Ç. isimli kadın Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkardı. Anlaştığı kişilerle tapu dairesine giden F.Ç. devir işlemleri sırasında kendisine 'Paranızı aldınız mı?' diye soran görevli memura da 'Evet aldım' yanıtını verdi. Satış sonrası acı gerçekle yüzleşen kadın soluğu poliste aldı.  
15.03.2024 Gündem
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı Dünyaca ünlü, Michelin yıldızlı şefin elinden çıkan 'virüslü pilav' hem düğün sahipleri hem de davetliler için korku dolu anlar yaşattı. 50'den fazla kişinin hastanelik olduğu olayda mahkeme sorumlulara ceza yağdırırken, bu olayın ardındaki ihmal önemli bir riski de gündeme taşıdı.
14.03.2024 Dünya
Bursa'da kar maskeli silahlı soyguncular 8 saat sonra yakalandı! İfadeleri ortaya çıktı
Bursa'da kar maskeli silahlı soyguncular 8 saat sonra yakalandı! İfadeleri ortaya çıktı Bursa’da dün bir kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan kar maskeli ve silahlı soyguncular, polisin amansız takibiyle 8 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler, ifadelerinde sanal bahis borcu için kuyumcu soygununu gerçekleştirdiklerini söyledi.
10.03.2024 Gündem
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan!
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan! Edirne’de komşu iki eğlence mekanı çalışanları arasında çıkan, 7 kişinin yaralandığı kavganın ardından, işletmelerden biri kundaklandı. Mekana giren maskeli 2 kişi iş yerini, ateşe verdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada mekan sahibi 2 kardeşin, 2 kişiye para karşılığı diğer mekanı yaktırdıkları belirlendi.
1.03.2024 Gündem
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Manisa'da yakalandılar! 'Araç satışı anlaşmazlığı' cinayetinde 3 gözaltı
Manisa'da yakalandılar! 'Araç satışı anlaşmazlığı' cinayetinde 3 gözaltı İzmir'de Fırat Yurteri'nin (32) sırtından 4 kurşunla vurulup öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli, Manisa'da yakalandı.
24.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Haberler
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi
9 kişinin öldüğü arazi kavgasında korkunç detaylar! Muhtar talimatı aile meclisinde verdi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede muhtar Behçet Taş’ın olaydan 1 ay önce aile meclisinde, söyledikleri ise kan dondurdu.
18.02.2024 Gündem
Aydın'da sahte paralarla suçüstü böyle yakalandılar
Aydın'da sahte paralarla suçüstü böyle yakalandılar Aydın Söke'de 13 bin 200 TL'lik sahte paraları piyasaya sürmeye çalışan 2 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.
12.02.2024 Gündem
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi!
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi! Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Odell Beckham Jr.’la kalacakları lüks otele giriş yaparken paparazzilere yakalandılar. Kim Kardashian, kalbini yeni bir aşka açık tuttuğunu ancak bu kez yaşına uygun bir sevgili aradığını söylüyordu.
12.02.2024 Cadde
Sedat Ocakçı ve eşi kaçarken yakalandı
Sedat Ocakçı ve eşi kaçarken yakalandı İzmir’de yüksek kazanç vaadiyle 2.5 milyar TL’lik vurgun yapan firari Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken, Adana’da saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı.
8.02.2024 Gündem
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi
İzmir'den 2.5 milyar lira ile kaçtı! Adana'ya kadar gidebildi İzmir’de yüksek kazanç vaadiyle 2.5 milyar TL’lik vurgunla ilgili aranan Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Adana’da saklandıkları bir ikamete düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
7.02.2024 Gündem
6 Şubat depremini anlatırken yeniden depreme yakalandı
6 Şubat depremini anlatırken yeniden depreme yakalandı Asrın felaketinin yıl dönümünün yaklaştığı bugünlerde dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlatan başkan, 5.2’lik depreme yakalandı.
25.01.2024 Haberler
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 16.04 sıralarında yaşanan sarsıntının ardından AFAD verileri paylaştı.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yakalandılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.