Yamaha

Yamaha

Son dakika Yamaha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yamaha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yamaha haber sayfamızda...

Yamaha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 631 yamaha haberi bulunmuştur.
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak.
24.01.2024 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu!
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu! Yamaha ile 4 yıllık birlikteliğini noktalayarak BMW’ye transfer olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Berlin’deki lansmanda Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu, "BMW’yi ilk kez dünya şampiyonu yapmayı bir görev olarak hissediyorum. Dünya şampiyonu olmadan bu markayı bırakmayacağım" diye konuştu.
21.01.2024 Motor Sporları
Maksimum servet minimum hayat
Maksimum servet minimum hayat Serveti 100 milyar doları aşan ilk kadın olan kozmetik kraliçesi Françoise Bettencourt Meyers çok az makyaj yapıyor, lüksten hoşlanmıyor, piyano çalmayı, kitap okumayı-yazmayı ve ailesiyle vakit geçirmeyi seviyor.
31.12.2023 Dünya
Toprak Razgatlıoğlu dünya ikincisi!
Toprak Razgatlıoğlu dünya ikincisi! Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın son durağı olan İspanya hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti. Red Bull sporcusu böylece sezonu ikinci sırada tamamladı.
29.10.2023 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu kasırgası! İspanya'da dünya ikincisi oldu
Toprak Razgatlıoğlu kasırgası! İspanya'da dünya ikincisi oldu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) son durağı olan İspanya hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti. Yarışa 7. cepten başlayan Toprak podyumun ikinci basamağını almayı başardı ve sezonu da ikinci sırada tamamladı. 2023 WSBK İspanya etabında superpole ve ikinci yarış, 29 Ekim Pazar günü koşulacak.
28.10.2023 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Portekiz’de 3 podyum
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Portekiz’de 3 podyum Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 11. durağı olan Portekiz hafta sonunda ikinci yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti. Superpole yarışında 2. olan Toprak, haftayı da üç podyumla tamamlamış oldu. 2023 Dünya Superbike Şampiyonası, 27-29 Ekim’de İspanya’da koşulacak etapla son bulacak.
1.10.2023 Motor Sporları
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var Ülkemizi Dünya Superbike Şampiyonası’nda temsil eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu sezonu Skorer'e değerlendirdi. Razgatlıoğlu ayırca hayalini ilk kez açıkladı.
18.09.2023 Motor Sporları
Mercury’nin piyanosu tahminlerin altında kaldı
Mercury’nin piyanosu tahminlerin altında kaldı Queen grubunun efsanevi kurucusu ve vokalisti Freddie Mercury’nin kişisel eşyaları Londra’daki Sotheby’s Müzayede Evi’nde satışa çıktı.
8.09.2023 Kültür Sanat
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Toprak, pek çok geçişin yaşandığı ıslak zemindeki yarış boyunca istikrarını koruyarak podyumun ikinci basamağını almayı başardı.
29.07.2023 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu’ndan kariyerinin 100. Podyumu
Toprak Razgatlıoğlu’ndan kariyerinin 100. Podyumu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) yedinci durağı olan İtalya hafta sonunda ilk yarışta ikinci oldu. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Toprak, damalı bayrağı ikinci sırada geçmeyi başardı. Razgatlıoğlu bu sonuçla birlikte WSBK kariyerinin 100. podyumuna ulaşmış oldu
15.07.2023 Motor Sporlari
Toprak Razgatlıoğlu Barselona’da sekizinci başladı, ikinci bitirdi
Toprak Razgatlıoğlu Barselona’da sekizinci başladı, ikinci bitirdi Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dördüncü durağı olan Barselona hafta sonunda ilk yarışı ikinci sırada tamamladı.
6.05.2023 Motor Sporlari
Toprak Razgatlıoğlu’dan bir birincilik, bir podyum
Toprak Razgatlıoğlu’dan bir birincilik, bir podyum Endonezya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Suberbike Şampiyonası’nın ikinci turunda, milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sıralama yarışında birinci oldu, haftanın ikinci yarışında ise ikinci olarak podyumdaki yerini aldı.
5.03.2023 Motor Sporlari
Toprak Razgatlıoğlu’dan Endonezya'da ikincilik
Toprak Razgatlıoğlu’dan Endonezya'da ikincilik Dünya Superbike Şampiyonası’nın Endonezya’da düzenlenen ikinci ayağında Toprak Rozgatlıoğlu, yarışı ikinci tamamlayarak bir kez daha podyumdaki yerini aldı.
4.03.2023 Motor Sporlari
Toprak Razgatlıoğlu dünya ikincisi oldu
Toprak Razgatlıoğlu dünya ikincisi oldu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’da sezonu ikinci olarak tamamladı. 11 ülkede 36 yarışın koşulduğu 2022 Dünya Superbike’da Toprak Razgatlıoğlu, 529 puan toplayarak dünya ikincisi oldu.
20.11.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu'ndan 28. kez podyum!
Toprak Razgatlıoğlu'ndan 28. kez podyum! Toprak Razgatlıoğlu, 2022 Dünya Superbike Şampiyonası’nın 12’inci ve son durağı olan Avustralya’daki ilk yarışta podyuma çıktı. Razgatlıoğlu, damalı bayrağı ikinci sırada geçmeyi başardı ve bu sezonki 28’inci podyumunu elde etti.
19.11.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu’ndan 12'nci zafer!
Toprak Razgatlıoğlu’ndan 12'nci zafer! Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 Dünya Superbike Şampiyonası’nın 11’inci durağı olan Endonezya’da galibiyeti elde etti.
12.11.2022 Motor Sporları
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Stres topu muyuz?’ Zeynep Bastık, Mersin Tarsus’ta izleyici karşısına çıktı...
8.11.2022 Cadde
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Portekiz’de üç podyum birden
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Portekiz’de üç podyum birden 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu olan Toprak Razgatlıoğlu, 2022 Dünya Superbike Şampiyonası’nın dokuzuncu durağı olan Portekiz’de üç kez podyuma çıktı
9.10.2022 Motor Sporlari
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Katalonya’da 19’uncu podyum
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Katalonya’da 19’uncu podyum 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’in sekizinci durağı olan Katalonya’da podyuma çıktı. Hafta sonunun ikinci yarışına dördüncü cepten başlayan Toprak, damalı bayrağı üçüncü sırada geçerek, bu sezon 19’uncu kez podyumda yer aldı. 2022 WSBK’de sezonun dokuzuncu durağı olan Portekiz yarışı 07-09 Ekim tarihlerinde koşulacak.
25.09.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Fransa’da kritik zafer
Toprak Razgatlıoğlu’ndan Fransa’da kritik zafer 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’in yedinci durağı olan Fransa’da zafere ulaştı. Superpole yarışını kazanarak hafta sonunun ikinci yarışına ilk cepten başlayan Toprak, damalı bayrağı ilk sırada geçerek, sekizinci yarış galibiyetini elde etti ve toplamda 18’inci kez podyuma çıktı.
11.09.2022 Motor Sporları
Dünya Motokros Şampiyonası'nın Türkiye etabını Tim Gajser kazandı
Dünya Motokros Şampiyonası'nın Türkiye etabını Tim Gajser kazandı Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen son etabını, şampiyonluğunu geçtiğimiz ay Fransa'da ilan eden Tim Gajser kazandı.
4.09.2022 Motor Sporları
MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları sona erdi
MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları sona erdi Dünya Motokros Şampiyonası'nın son etabı Bitci MXGP Türkiye'de ilk gün tamamladı.
3.09.2022 Motor Sporları
7 noktada taarruzun izlerini sürdüler
7 noktada taarruzun izlerini sürdüler ‘Modern süvariler’, ‘demir at’larıyla Yunan kuvvetlerinin bozguna uğradığı ovalardan, süvari birliğinin baskın yaptığı tren istasyonlarına kadar uzanan yedi noktada Büyük Taarruz’un izlerini takip etti. Kocatepe’den başlayan 3 günlük duygu dolu yolculuk Dumlupınar’da son buldu...
31.08.2022 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu’ndan son altı yarışta beşinci zafer
Toprak Razgatlıoğlu’ndan son altı yarışta beşinci zafer 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’in altıncı durağı olan Çekya’da zafere ulaştı. Superpole yarışını kazanarak hafta sonunun ikinci yarışına birinci sırada başlayan Toprak, damalı bayrağı ilk sırada geçerek, son altı yarışta beşinci galibiyetini aldı.
31.07.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Yamaha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.