Yanak İnceltme Estetiği ile Daha Çekici Yüz Hatları

Güzel ve çekici bir yüzde çene ve yanak hatlarının üçgen olması önemli bir kriterdir. Yuvarlak ve dolgun duran yanaklar, kişiyi olduğu yaşından daha büyük gösterebilir. Bişektomi (yanak inceltme estetiği) ameliyatının amacı yüzü yuvarlak gösteren bu yanak içi yağları azaltılarak keskin ve dinamik bir yüz yapısına kavuşturmaktır.

30 dk’lık bir işlem…
Hafif sedasyon ve lokal anestezi ile yapılabilecek cerrahi bir müdahaledir. Ağız içinden küçük, bir santimetre kesi ile girilerek, Bichat yağ pedleri alınır ve kendiliğinden düşen birkaç sütürle kesi kapatılır. Dışarıdan görülen bir iz yoktur. Dikiş almaya gerek yoktur. İşlem sonrası 3-4 saatlik takip yeterli olmaktadır.

Hızlı Bir İyileşme Süreci Vardır…
Yanak estetiğinden sonra 2-3 hafta süren, ameliyat bölgesinin etrafında bir miktar ödem ve şişlik meydana gelmesi normaldir. Buz paketleri ve pansumanlar şişlik ve ödemin en düşük seviyede tutulmasına yardımcı olacaktır. Ameliyattan hemen sonra hastaların çoğu sosyal hayatlarına dönebilmektedir. Ameliyatın sonuçları 3.haftada kendini göstermeye başlar. Ameliyatın sonucunun tam oturması için en az 3 ay geçmesi gerekir.

Haberin Devamı

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Ekrem Keskin


Sağlıcakla kalın…

Site: http://www.ekremkeskin.com/
Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/
Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts