YANIK SAÇLI DERİYE SAÇ EKİM TUTUYOR !

Çeşitli travmalar sebebi ile saçlarının belli bir bölümünü kaybedenler için tedavilerin yanı sıra farklı alternatiflerde sunuluyor. Gelişen teknoloji sayesinde yanık sebebi ile saç kaybı yaşayanlar için yeni saçlarına kavuşmak mümkün. Uygulanan son teknik olan Lateral Slit tekniği ile yanık dokuya saç ekimi uygulamasının yapılabiliyor.

‘Travmatik saç tedavisi’ biriminde geliştirilen uygulanmaya başlayan teknik ile yanık vakaların saç ekimi operasyonu gerçekleşebiliyor. Lateral slit tekniği ile ince kesilerle açılan kanallara, tek tek toplanan saç kökleri ekiliyor. Operasyon sonrası uygulanan ‘büyüme faktörü’ tedavisi mevcut bölgede daha hızlı iyileşme, kan dolaşımı artımı ve canlılık sağlıyor.

Haberin Devamı

Yaygın olarak bilinen ‘yanık saça ekim yapılamaz’ anlayışı ortadan kalkıyor. Saçının bir bölümünü yanma sebebi ile kaybetmiş vakalarda günümüzde saç ekimi ve tedavi olanaklarından faydalanabiliyor. Uygulanan kişiye özel geniş tedavi alternatiflerinin yanı sıra saç ekimi operasyonlarında da yükselen bir başarı grafiği yakalanabiliyor.