Yaprak Sayar

Yaprak Sayar

Son dakika Yaprak Sayar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yaprak Sayar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yaprak Sayar haber sayfamızda...

Yaprak Sayar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 yaprak sayar haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel Çanakkale Savaşları sırasında, 25 Nisan 1915'te Gelibolu Yarımadası’ndaki Ertuğrul Koyu’na çıkarma yapan 3 bin askerden oluşan İngiliz kuvvetini, komutasındaki 67 askeriyle 32 saat süren mavzer atışlarıyla sahilde durduran Ezineli Yahya Çavuş’un kahramanlık destanının anlatıldığı belgeselin galası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Troya Müzesi'nde yapıldı.
14.11.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel Çanakkale Savaşları sırasında, 25 Nisan 1915'te Gelibolu Yarımadası’ndaki Ertuğrul Koyu’na çıkarma yapan 3 bin askerden oluşan İngiliz kuvvetini, komutasındaki 67 askeriyle 32 saat süren mavzer atışlarıyla sahilde durduran Ezineli Yahya Çavuş’un kahramanlık destanının anlatıldığı belgeselin galası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Troya Müzesi'nde yapıldı.
14.11.2021 Gündem
‘Medeniyetin Sesi’yle halk şarkıları yaşıyor
‘Medeniyetin Sesi’yle halk şarkıları yaşıyor Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Ümit Tokcan ile TRT sanatçısı Yaprak Sayar’ı ağırlayan Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyetlerin Sesi Korosu, albüm çıkarmaya hazırlanıyor
29.04.2019 Gündem
Yaprak Sayar büyüledi
Yaprak Sayar büyüledi Türk sanat müziğinin dikkat çeken isimlerinden Yaprak Sayar, geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de hayranlarıyla bir araya geldi.
6.03.2019 Cadde
Yaprak Sayar büyüledi
Yaprak Sayar büyüledi Türk sanat müziğinin dikkat çeken isimlerinden Yaprak Sayar, geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de hayranlarıyla bir araya geldi.
6.03.2019 Cadde
Yaprak Sayar "lütfen" şarkısını kliplendirdi
Yaprak Sayar "lütfen" şarkısını kliplendirdi Yaprak Sayar, caz müziği ile Türk sanat müziğini birleştirerek oluşturduğu "Caz Musikisi" albümünün ikinci video klibini söz ve müziği Türk müziğinin değerli bestecilerinden Erol Sayan'a ait olan "Lütfen" isimli şarkısına çekti.
‘Lütfen’li nostaljik tur
‘Lütfen’li nostaljik tur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendi kullandığı klasik otomobiliyle başkent caddelerinde gezdi...
21.07.2018 Siyaset
Bahçeli'den klasik arabasıyla 'nostaljik' tur
Bahçeli'den klasik arabasıyla 'nostaljik' tur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendi kullandığı klasik otomobiliyle Başkent caddelerinde turladığı anların görüntüleri, MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
21.07.2018 Siyaset
Bahçeli klasik otomobiliyle Ankara yollarında
Bahçeli klasik otomobiliyle Ankara yollarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1970 model otomobiliyle Ankara caddelerinin tozunu attırdı. Klasik otomobillere olan ilgisiyle bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1970 model otomobiliyle Ankara turu attı. Bahçeli’nin keyifli yolculuğu Yaprak Sayar’ın seslendirdiği “Lütfen” şarkısına klip oldu. Şehrin ana caddelerinde klasik otomobilini kullanmanın keyfini yaşayan Bahçeli, bir ara kameraya bozkurt işareti yapmayı da ihmal etmedi. MHP Lideri’nin klasik oto tutkusu bilinen bir durum. Bahçeli, daha önce de farklı otomobillerle Ankara yollarında görüntülenmiş, bu görüntüler de Neşet Ertaş’ın “Bugün Ayın Işığı” türküsü ile Ferdi Tayfur’un “Düştüm Yine Çaresiz Gurbetin Yollarına” şarkısı eşliğinde servis edilmişti.
11.09.2019 Haberler
Bayram Neşesi ekranlarda
Bayram Neşesi ekranlarda Türkiye’nin en çok izlenen müzik kanalı TRT Müzik ekranında ‘Bayramın En Neşeli Programı’ izleyici ile buluşacak.
14.06.2018 TV-Rehberi
Yaprak Sayar'dan 'Caz Musikisi' projesi
Yaprak Sayar'dan 'Caz Musikisi' projesi Solist Yaprak Sayar, 'Caz Musikisi' isimli albümünü yayınladı. Sayar, projenin dikkat çeken yanlarından birinin hem caz hem de Türk müziğinin ortak noktası olan 'doğaçlama' geleneğini içermesi olduğunu dile getirdi.
8.05.2018 Cadde
Yıldırım Gürses'e saygı gecesi
Yıldırım Gürses'e saygı gecesi Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz bestekârlarından Yıldırım Gürses, vefatının 17'nci yıldönümünde, Yaprak Sayar'ın verdiği konserle Esenler'de anıldı.
21.11.2017 Cadde
Küçükçekmece'de Tango Türk konseri
Küçükçekmece'de Tango Türk konseri Küçükçekmece'de gerçekleşen ‘Tango Türk’ konserinde Yıldız Quartet grubu sahne alırken, ünlü solist Yaprak Sayar’ın seslendirdiği tangolar Küçükçekmecelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
16.03.2017 Cadde
Yalovada musiki şöleni
Yalovada musiki şöleni Yalova Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, şef Faruk Ömer Öskan yönetiminde unutulmayacak bir konser verdi.
14.02.2017 Cadde
Çanakkale’nin yürek yakan türküleri bu albümde
Çanakkale’nin yürek yakan türküleri bu albümde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Savaşı’nın 101’inci yılında Çanakkale ruhunu anlatan ve yürek yakan hikayeleriyle Türk toplumunun hafızasında yer edinen 7 türkünün yer aldığı “Çanakkale’ye” isimli bir albüm yayınladı.
21.03.2016 Kültür Sanat
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Yedinci yıla görkemli davet
Yedinci yıla görkemli davet Morini İstanbul, yedinci yılını önceki akşam gerçekleşen bir davetle kutladı.
9.02.2020 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Yunan lezzetleri Karaköy’de yer alan Duble Meze, menüsünü yeniledi...
5.10.2018 Cadde
İstanbul’un 14 ilçesi karanlıkta kalacak
İstanbul’un 14 ilçesi karanlıkta kalacak Avrupa yakasındaki 14 ilçenin bazı bölgelerinde, 3  Kasım Perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak.
31.10.2016 Gündem
İlgiden yoksun kalan çocuklar
İlgiden yoksun kalan çocuklar “İnsan yaşamının ilk yılı son derece önemlidir. Nasıl bir bebek gereken besinleri almadığı ve yeterince bakım görmediği zaman büyüyemezse, yeterli ilgi ve sevgi gösterilmediğinde sadece duyguları değil beyni ve zekası da sağlıklı gelişemez”
11.12.2013 Ebeveyn
Büyükşehir 1 yılda dağıldı
Büyükşehir 1 yılda dağıldı Genel Sekreter Ersu Hızır’ın görevden alınmasıyla başlayan 10 aylık değişim sürecinde, tam 80 koltuk el değiştirdi...
25.07.2011 Ege
Milyon dolarlık anlaşmaya dizi molası!
Milyon dolarlık anlaşmaya dizi molası! Yurtdışında Türk dizilerine ilgi akla hayale gelmeyecek olaylara sebep oluyor…
10.11.2010 Ekonomi
Ekranın ‘DİZİ DİZİ’ romanları
Ekranın ‘DİZİ DİZİ’ romanları Televizyonların reyting rekortmenleri artık edebiyat uyarlaması diziler. “Yaprak Dökümü”, “Aşk-ı Memnu”, “Hanımın Çiftliği” ve “Samanyolu”na şimdi de “Kalp Ağrısı” eklendi. Bu ay edebiyat uyarlaması dizileri mercek altına aldık.
18.06.2012 Kültür Sanat
En güzel Ramazan sofraları
En güzel Ramazan sofraları etkisi mi? Neyse siyaset beni bir vatandaş olarak ilgilendiriyor ama görevim sizlere siyasetin dışında renkli dünyadan haberler vermek ve içinizi ısıtmak...
17.09.2007 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yaprak Sayar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.