Yaşamayanlar

Yaşamayanlar

Son dakika Yaşamayanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yaşamayanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yaşamayanlar haber sayfamızda...

Yaşamayanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 yaşamayanlar haberi bulunmuştur.
Deprem büyük bir tetikleyici! Hayatı zorlaştıran psikolojik travmaların üstesinden nasıl geliriz?
Deprem büyük bir tetikleyici! Hayatı zorlaştıran psikolojik travmaların üstesinden nasıl geliriz? Afet kaynaklı oluşan psikolojik travmalar, kısa sürede kolayca ortadan kalkacak bir şey olmadığı gibi toplumun büyük bir kesimini de etkiliyor. Uzmanlar, rutin hayatı zorlaştıran psikolojik travmaların üstesinden gelme yollarını açıkladı. İşte detaylar.
17.08.2023 Ruh Sağlığı
Bakan Kurum: İstanbul'umuzda riskli yapı kalmayana kadar durmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul'umuzda riskli yapı kalmayana kadar durmayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2 ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay’ı asla yalnız bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay’ı asla yalnız bırakmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Hatay'a geldi. Deprem bölgesinde açıklamalarda bulunan Erdoğan, yeni konutların inşası için gereken hazırlıkların süratle yürütüldüğünü söyledi. Erdoğan'ın gündeminde Kılıçdaroğlu'nun sözleri de vardı.
12.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır?
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Demirtaş tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde konuşma yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, 'Terörist Demirtaş'a sahip çıkmanın insani görev olduğunu açıklayan CHP Genel Başkan söylesin, bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Bir teröriste adaletsizlik yapıldığını söylemesi nasıl tarif edilecektir?' dedi.
4.06.2022 Siyaset
Batuga ölecek mi? Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli diziden ayrılıyor mu?
Batuga ölecek mi? Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli diziden ayrılıyor mu? Destan dizisinde Batuga karakteri ile başrolde yer alan Edip Tepeli, salı akşamları seyirciden tam not alıyor. Sevilen dizi Destan'da büyük değişiklik yaşanması bekleniyor. Peki, Batuga ölüyor mu, Edip Tepeli diziden ayrılıyor mu?
24.05.2022 Cadde
BATUGA KİM, gerçek adı nedir, öldü mü? Destan dizisinin Batuga'sı Edip Tepeli kaç yaşında, eşi kimdir?
BATUGA KİM, gerçek adı nedir, öldü mü? Destan dizisinin Batuga'sı Edip Tepeli kaç yaşında, eşi kimdir? Edip Tepeli, Sefirin Kızı dizisiyle gündeme geldi. Şu sıralar Destan dizisindeki Batuga karakteri ile ekrandaki yerini alıyor. Tepeli, kendisi gibi oyuncu Ayşecan Tatari ile dünyaevine girmişti. Peki, Edip Tepeli nereli, kaç yaşında?
1.03.2022 Cadde
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da: Bizim yanımızda siz vardınız
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da: Bizim yanımızda siz vardınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısının ardından gençlerle buluşma programı için Akçaabat ilçesine geçti. Burada kütüphane önünde bekleyen kalabalığa otobüsün üzerinden seslenen Erdoğan, "Milletiyle bu derece güçlü sevgi ve kader arkadaşlığı yapabilmek öyle herkese nasip olacak bir başarı değildir. Ben sizi seviyorum. Allah için seviyorum. Sizler siyaset ve hizmet yolculuğumuzun her safhasında bizim yanımızda oldunuz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. İstanbul'u yönetmek için yola reva olduğumuzda bizim yanımızda siz vardınız. Siyasi yasaklar getirilip, tarihin tozlu raflarına kaldırılmak istendiğimizde yanımızda yine siz vardınız. AK Parti'yi kurup ülkeye hizmet yolculuğuna çıktığımızda yanımızda yine siz vardınız. Geçtiğimiz 20 yılda girdiğimiz her mücadelede yanımızda siz vardınız. Biz de milletimize ve size olan şükran borcumuzu tarihimizin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesini gerçekleştirerek ödemenin gayreti içerisinde olduk" dedi.
30.01.2022 Siyaset
Nilperi Şahinkaya: Evliliğe inancım yok
Nilperi Şahinkaya: Evliliğe inancım yok Heykeltıraş Emre Yusufi ile aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor’ programında yöneltilen sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.
5.08.2022 Cadde
Elit İşcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Biyografisi...
Elit İşcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Biyografisi... Elit İşcan'ın Hamlet dizisinin afişinde verdiği çıplak poz gündem oldu. Ünlü oyuncuyu tanımayanlar biyografisini merak etmeye başladı. Sıklıkla "Elit İşcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" soruları geliyor.
20.10.2021 Gündem
Yalancılar ve Mumları Ceyda kimdir? Elçin Sangu yaşı kaç, nereli?
Yalancılar ve Mumları Ceyda kimdir? Elçin Sangu yaşı kaç, nereli? Elçin Sangu, ekranlara Yalancılar ve Mumları dizisi ile geri dönüş yaptı. Oyuncu, Kiralık Aşk dizisinde öne çıkmıştı. Yalancılar ve Mumları dizisinde de Ceyda rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Elçin Sangu kimdir, sevgilisi kim?
3.10.2021 Cadde
Zulular: Afrika'nın en bilinen kabilesi
Zulular: Afrika'nın en bilinen kabilesi Afrika, insanların yıllardır merak ettiği kültürlere haiz. Onlarca yüzlerce kabileye sahip bu kıtada en çok bilinen topluluklardan birisi de Zulular. İlginç bir yaşam tarzına sahip olan Zululara Molatik olduk bu defa.
16.09.2021 Dünya
Yalnızlık şiiri - Orhan Veli Kanık
Yalnızlık şiiri - Orhan Veli Kanık Orhan Veli Kanık, Türk edebiyatının ve Türk edebiyatındaki Garip akımının en önemli temsilcilerinden birisidir. Özellikle halk diline yönelmiş, halkın konuştuğu kelimeleri şiirinde kullanmıştır. Orhan Veli Kanık'ın en büyük amacı şiiri süsten kurtararak soyut şiir yerine, özüne ulaştığı somut bir şiir yazmak olmuştur.
3.11.2023 Şiirler
Kavruk diziden ayrılacak mı? Sefirin Kızı Kavruk ölüyor mu? İşte, Edip Tepeli hayatı
Kavruk diziden ayrılacak mı? Sefirin Kızı Kavruk ölüyor mu? İşte, Edip Tepeli hayatı Kavruk karakterine can veren Edip Tepeli hayatı merak konusu. Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer karakteri son bölümde çok konuşuldu. İzleyenler Kavruk kim, gerçek adı nedir sorunlarını aramaya başladı. Öte yandan dizinin son bölümünde Kavruk yaralandı. Seyirciler ise Sefirin Kızı Kavruk öldü mü, diziden ayrılıyor mu şeklinde aramalar yapıyor.
5.04.2021 Cadde
Elit İşcan kimdir, kaç yaşında? Elit İşcan nereli, dizileri neler?
Elit İşcan kimdir, kaç yaşında? Elit İşcan nereli, dizileri neler? Elit İşcan biyografisi, magazin gündeminde sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor. Küçük Kadınlar dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Elit İşcan aslen nereli? İlk filmi Beş Vakit olan genç oyuncu, rol arkadaşı Efecan Şenolsun ile yaşadıkları olay nedeniyle adından söz ettiriyordu. İşte, Elit İşcan hayatı...
11.02.2021 Cadde
Efecan Şenolsun kimdir? Efecan Şenolsun kaç yaşında, nereli? İşte, dizileri..
Efecan Şenolsun kimdir? Efecan Şenolsun kaç yaşında, nereli? İşte, dizileri.. Rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarını işlediği gerekçesi ile hakkında 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Efecan Şenolsun'un yargılanmasında karar çıktı. Bu haber üzerine Efecan Şenolsun'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte Efecan Şenolsun hakkında merak edilen bilgiler...
11.02.2021 Gündem
Son dakika: Elit İşcan-Efecan Şenolsun davasında karar!
Son dakika: Elit İşcan-Efecan Şenolsun davasında karar! Oyuncu Efecan Şenolsun'un, 2018 yılında çekilen ‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde birlikte oynadığı Elit İşcan’ın şikayetiyle yargılandığı, 'hakaret ve cinsel saldırı' davasında karar açıklandı. Duruşma salonundan çıkarken karara sevindiği görülen Efecan Şenolsun, ağlayarak avukatına sarıldı.
11.02.2021 Cadde
Oyuncu Efecan Şenolsun’a 10 yıl hapis istemi!
Oyuncu Efecan Şenolsun’a 10 yıl hapis istemi! 2018 yılında 'Yaşamayanlar' dizisinin setinde oyuncu Elit İşcan’ı taciz ettiği iddiasıyla hakkında 'cinsel saldırı' ve 'hakaret' suçundan 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen oyuncu Efecan Şenolsun hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Şenolsun’un 'cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen savcılık, 'hakaret' suçundan ise delil olmadığı gerekçesiyle beraat verilmesini talep etti.
4.02.2021 Cadde
Elit İşcan kimdir, dizileri - filmleri | Elit İşcan kaç yaşında? İşte biyografisi...
Elit İşcan kimdir, dizileri - filmleri | Elit İşcan kaç yaşında? İşte biyografisi... Bir dönem internette yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan'a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddiasıyla yargılanan Efecan Şenolsun'un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı dava sonrasında vatandaşlar, Elit İşcan kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Elit İşcan kaç yaşında soruları yoğun ilgiyle karşılaşmaya başladı. İşte Elit İşcan biyografisi...
13.11.2020 Cadde
Efecan Şenolsun kaç yaşında, kimdir? Efecan Şenolsun dizileri ve biyografisi...
Efecan Şenolsun kaç yaşında, kimdir? Efecan Şenolsun dizileri ve biyografisi... Aynı dizideki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarını işlediği gerekçesi ile hakkında 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Efecan Şenolsun'un hakkında meraklı arayış sürüyor. Efecan Şenolsun'un yaşı, kim olduğu ve bu zamana kadar oynadığı diziler araştırılıyor. İşte Efecan Şenolsun biyografisi...
13.11.2020 Cadde
Efecan Şenolsun: Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum!
Efecan Şenolsun: Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum! Bir dönem internette yayınlanan 'Yaşamayanlar' adlı dizinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a 'cinsel saldırı' ve 'hakaret'te bulunduğu iddia edilen Efecan Şenolsun'un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.
13.11.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı Han kimdir, gerçek adı nedir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında?
Masumlar Apartmanı Han kimdir, gerçek adı nedir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. TR1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini Birkan Sokullu oynuyor. Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu'nun yaşamı merak konusu. Peki Masumlar Apartmanı Han kimdir?
3.11.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir, hangi dizilerde oynadı? Han'ın hastalığı dispozofobi nedir?
Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir, hangi dizilerde oynadı? Han'ın hastalığı dispozofobi nedir? Masumlar Apartmanı Han karakterini ünlü oyuncu Birkan Sokullu canlandırıyor. Babası ve hasta babasıyla yaşayan Han karakteri dizide dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. Peki Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir?
27.10.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı Han kimdir, hastalığı dispozofobi nedir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında?
Masumlar Apartmanı Han kimdir, hastalığı dispozofobi nedir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı, TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Karakterleri ile dikkat çeken dizide Han karakterini ünlü oyuncu Birkan Sokullu canlandırıyor. Han karakterinin çöp toplama sahneleri gözlerden kaçmadı. Peki Masumlar Apartmanı Han'ın hastalığı nedir? Birkan Sokullu kimdir?
20.10.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı Han'ın hastalığı dispozofobi nedir, neden kağıt-çöp topluyor? Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Masumlar Apartmanı Han'ın hastalığı dispozofobi nedir, neden kağıt-çöp topluyor? Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Masumlar Apartmanı Han karakterine ünlü oyuncu Birkan Sokullu hayat veriyor. Ailesini ayakta tutmaya çalışan Han'ın kağıt-çöp toplama sahneleri dikkat çekti. Masumlar Apartmanı Hanı'ın hastalığı ise merak konusu oldu. Dispozofobi hastalığı istifçilik olarak da geçiyor. Peki Masumlar Apartmanı Han, Birkan Sokullu kimdir? Han'ın hastalığı dispozofobi nedir?
30.09.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında, hangi dizlerde oynadı?
Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında, hangi dizlerde oynadı? Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini Birkan Sokullu hayat veriyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı salı günü izleyicilerle buluşuyor. Peki Masumlar Apartmanı Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu kimdir?
22.09.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yaşamayanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.