Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yaşar Alptekin: İlk eşime evlenme teklifi ettim

Dansçı ve oyuncu Yaşar Alptekin, teve2'de yayınlanan '2.Sayfa' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kısa süre önce ikinci evliliğini noktalayan Alptekin, kızının annesi olan, kendisinden 8 yaş büyük ilk eşiyle yeniden evleneceğini duyurdu.

|

Yaşar Alptekin, aşk hayatıyla ilgili gelişmeleri teve2'de yayınlanan '2.Sayfa' programına anlattı. 56 yaşındaki oyuncunun açıklamaları şöyle:

"BU YAŞTAN SONRA HAYATIMDA AŞK OLMAZ"

"Kalabalık karşısında tek başıma kalamam ama TV karşısında farklı oluyorum. Modellik teklifi gelirse çıkarım, ama iç çamaşırı reklamlarına çıkmam. Kendimi çok yakışıklı ve yetenekli bulmuyorum. Hayatım çok yoğundu. Mutlu muyum mutsuz muyum anlayamadım. Ben denize haşema ile girerim. Artık eskisi kadar da plaja gitmem. Allah aşkı ve kızıma duyduğum aşktan başka bir aşk yok hayatımda. Bu yaştan sonra hayatımda aşk olmaz."

"ESKİ EŞİME EVLENME TEKLİFİ ETTİM"

"Kızım Ayris Alptekin (25) mutlu olsun diye, eski eşime geri döndüm. Kısa bir süre önce kızımla birlikte eski eşimin evine gittim. Kendisine yeniden bir araya gelmeyi söyledim ve evlenme teklifi ettim. Eşim ilk başta bana inanmadı ama sonra çok mutlu oldu. 'Kızım mutsuz oluyor bu durumdan, seninle birlikte yaşlanalım mı?' dedim. Boşandığım eşimle yeniden nikah masasına oturmayı planlıyorum. Onun yüzünden sinemayı ve mankenliği bıraktım ancak artık beni kıskanacağını düşünmüyorum, çünkü artık seçtiğim yaşam tarzı yüzünden çapkınlık ve zina yapmayacağımı bilir. Evlilik teklifi ederken sürpriz bir şeyler yapabilirim. Mesela yaprak sarmanın içinden çıkabilir yüzük."

Alptekin (56), eski eşinin kendisinden 8 yaş büyük olduğunun hatırlatılması üzerine, "Aşkta yaş belirleyici bir şey değildir" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.