Fenerbahçe Yassine Benzia İstanbul'a geldi! Anlaşma tamam...

Yassine Benzia İstanbul'a geldi! Anlaşma tamam...

31.08.2018 - 19:54 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, orta sahasını son günde buldu. Fransa’dan Lille’in yıldızı Yassine Benzia, satın alma opsiyonuyla kiralandı. Cezayirli futbolcu İstanbul'a geldi.

Yassine Benzia İstanbula geldi Anlaşma tamam...

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Atatürk Havalimanı'na gelen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli yetkililer ve bir grup taraftar karşıladı.
Benzia, daha sonra özel bir araçla havalimanından ayrıldı.
Bu sabah anlaşıldı

Fenerbahçe, Fransız kulübüyle görüşmelerini tamamlayarak, satın alma opsiyonuyla beraber 23 yaşındaki yıldızı kiraladı. Bu sabah saatlerinde yoğunlaşan görüşmelerde Lille de teklifi kabul ederek, oyuncunun Türkiye’ye gitmesini kabul etti.

Kiralık yapılan anlaşmayla beraber son günde Fenerbahçe oyun kurucusunu bulmuş oldu.

Türkiye’de hemen sağlık kontrollerinden geçirilmesi planlanan Benzia, daha sonra da resmi sözleşmeye imza atacak. Fransa basınında yer alan haberlerde de Benzia’nın artık Fenerbahçe’de olduğu ve Lille taraftarları için kötü bir haber olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Futbola, Fransız temsilcisi Olympique Lyon'da başlayan Benzia, bu takımda 4 sezonda 54 maçta forma giyerken 6 da gol kaydetti.
2015 yılında Fransa'nın Lille takımına transfer olan Yassine Benzia, bu ekipte çıktığı 93 karşılaşmada ise 11 golün altına imza attı.