Yaz Gelinlerinin İmza Saçları

Haberin Devamı

Ünlü saç tasarımcısı Şenol Zeytinoğlu, gelin adaylarına birbirinden yaratıcı saç önerileri sunuyor. Kusursuz bir gelin olmanın yolunun göz alıcı saçlardan geçtiğini belirten Zeytinoğlu, bu yaz gelin saç modellerinin hayallere seslendiğini belirtiyor.

Zarafet fiyonkları
2018 yaz gelinleri, zarafet temsilcisi olarak karşımızda olacak. Saçlarda en romantik en kibar en sade modeler yükselişte. Minik at kuyrukları kadife kurdeleyle toplanmış rahat modeller, minimal örgüler beyaz gelinliklerle buluşuyor bu yaz. Büyük gösterişli topuzların yerini alan bu minimal akım, birçok defilede de karşımıza çıktı. Şenol Zeytinoğlu, bu akımın gelin adayları için avantaj olduğunu vurguluyor. “Kendi tarzlarının dışına çok çıkmadan düğün gününü konforlu bir şekilde geçirebilmeleri için oldukça şık modeller karşımızda. Tabii ki biz bu sade modelleri güçlü ve dayanıklı kılmak için uygulama boyunca kullandığımız ürünler ve ufak oyunlarla fark yaratmaya çalışıyoruz”.

Yaratıcı örgüler
Özellikle yaz düğünlerinin vazgeçilmezi örgüler bu kez çok daha yaratıcı. Çiftli, üçlü yan örgüler yarım toplamalarla buluşuyor ya da aralarından çiçekler geçerek çiçekli örgülere dönüşüyor. Özellikle yaz geceleri için çok şık ve gösterişli olan bu yeni nesil örgüler öne çıkan modellerden.

Çekici dalgalar
Şampuan reklamlarında gördüğümüz o pürüzsüz ve hacimli dalgalar yaz düğünleri için gelinlere öneriliyor. Bu dalgalar sanılanın aksine oldukça dayanıklı. Romantik bir hava yaratan bu nostaljik dalgalarla özellikle uzun saçlı gelin adayları kendilerini çok rahat hissedebilir.

Çiçeksi dokunuşlar
Canlı çiçekler yaz gelinleri için harika birer aksesuvara dönüşüyor. Kocaman çiçeklerden tasarlanan taçlar, yazın enerjisini gelinlerle buluşturuyor. Bu çiçekler hem topuz hem de açık modellerde kullanılıyor. 2018 çiçek taçlarının diğerlerinden farkı, çok daha büyük ve gösterişli olması.